reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny przepraszam że nie zwróce się do każdej osobiście .

mam troszkę problem , jeśli mogę tak to nazwać. pisałam ostatnio że było niekontrolowane przytulanie dzień po domniemanym bardzo silnym bólu owulacyjnym. nie sądze by z tego Coś było...... ale od kilku dni mam bóle podbrzusza które nie są jakieś nasilone , są chwilowe ale jednak są, a dziś bardzooooo mnie boli ale nie wiem dokładnie co.....................- zdaje mi się że to jakby plecy koło kości ogonowej i odbytnica :( jakby promieniowało wszystko. sama nie wiem . doszukuje się jakichś chorób:( proszę doradźcie........................

serdecznie WSZYSTKIE POZDRAWIAM &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dodam jeszcze że od dwóch dni czułam jakby zaczynała mi się jakaś infekcja intymna:( dawnooo nie miałam infekcji . zaczęłam się smarować croklimatozolum .. i jest mi zimnoooooo:(

Ostatnia edycja:
Matiknajlepszego słońce:-) spełnienia marzeń

Nuuska a u mnie słonecznie Nawet nie wiało bardzo nad morzem To super ze uda sie kupic nowa kuchenkę :-)

Piranha postaram sie zaczekać do 6 marca :-) a dluzy sie strasznie ;-) mam nadzieje ze Twoje marzenia z akwarium spelnia sie niedługo :-)

Ana87 no nie mam pojęcia co to może cię tak boleć, czasami tak dziwnie jest a co do zimności to ja w zeszłym cyklu miałam bardzo zimne nogi i trochę w tym czy to coś zwiastuje to nawet nie śmiem twierdzić .
Trzeba poczekać i się okaże może jednak na plus się coś ta u Ciebie dzieje :tak: oby:tak: trzymam kciuki :-)

Mar-chewka a TY kochana no to super , że mam imienniczkę :-D ja się urodziłam 01.08 więc tak mi jakoś dziś wypada :-D

dzieci kupiły mi piękną różową opaskę z kokardką na włosy i taką bluzkę typowo dla nastek :-D:-D kochani chłopcy

Powiem Wam, ze dawno juz nie przezywalam tego co przezywam dzis. Ostatnia taka owulacje to mialam dokladnie pamietam roku temu w lipcu - gdzie rwalo i bolalo doslownie wszystko, a teraz chodze zgieta w pol bo bol tak silny ze nie umiem sie wyprostowac. Do tego ewidentnie mi niedobrze, wszystko mi sie dzwiga :confused2: Matko moja gdyby nie to, ze to owulacja to sadzilabym pewnie ze umieram :wściekła/y: Boli boli i nie chce przestac, cale podbrzusze napompowane i w ogole do bani sie czuje a mialam sprzatac.

matik Slonce, u mnie owulacja byla normalnie w 17dc, ale przez te wydluzenia teraz to jedna wielka niewiadoma. W poprzednim cyklu owulacja byla w 28dc, a ta na pewno jest dzis :tak:

piranha zrobilam dla pewnosci jeszcze test, nadal pozytywny, pik piekny choc uwazam ze ciutke slabszy od wczorajszego :happy: serducho strzelone o 17.00 :-)

Ana kochana a na kiedy masz termin @ ?? kurcze a moze jednak cos ...?? mierzylas tempke z ciekawosci ???

zakrecia jak tam wyprawa do sklepu ?? udana ?? :-)

attachment.php

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 11

MARZEC 2014 :

Nuuuśka - termin @ 01.03 ( 10 cykl starań )
anias2 - termin @ 02 .03 ( 5 cykl starań)
krystianmartin - termin @ 09-12.03 ( 23 miesiąc starań )
Kiraa - termin @ 13.03 ( 5 cykl starań )
gochaa - termin @ 23.03 ( 1 cykl starań )
Annette - termin @ .03 ( 4 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( marzec 2014 )
milla ( marzec 2014 )
ilaczek ( marzec/kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Dorcia ( styczeń 2015 )

Ostatnia edycja:
Nuśśśka- oby ta owulacja była owocna &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja mam termin niby na 28 .02. czasami pobolewa mnie podbrzusze i wszystko na zmiane, sama nie wiem , ale jednak nie wierze że mogłoby się udać

Annette powodzenia :-) Skoro ph poniżej 5 to rozumiem starania dziewczynkowe :-)?

Matik to wszystkiego najlepszego z okazji imienin - spełnienia Tego Marzenia :-)!

Nusia pięknie ci ten test wyszedł - ja nigdy takiej grubej krechy nie miałam:-)!

Aljul podpowiedz mi - myślę, żeby może kupić książkę Wójcika ze względu na rozdział o diecie dziewczynkowej - czy warto, czy jest tam dokładnie rozpisane co należy jeść? Czy tylko kilka zdań nt temat?

reklama
Ana87 a moze jednak trafiłaś w O+12 ? :) ja jednak nie, własnie dostałam wczoraj @ :) Powiem Ci że w tym cyklu dziwne bóle podbrzusza, ciagnięcie od krzyży do samego dołu to miałam od owulacji do kąd @ nie przylazła... Codzień czułam jakbym miała bóle miesiączkowe, myslalam ze juz w tego coś wyjdzie, a tu nic, jednak dobrze wyliczyłam :) Ale chłopa chciałam zamordować , głowe miałby urwaną :p więc jego szczęście że dostałam @ hahah Poczekaj do końca cyklu i się odezwij :)

Matik wszystkiego co najlepsze, najpiekniejsze i wymarzone z Okazji Imieninek :)

Nuuusia za Ciebie trzymam kciuki bardzo mocno ;) a może sie uda ? ;) Zobaczymy co powie Ci lekarz na wizycie w środę i będzie dobrze ;)

Aljul dołanczam sie do pytania małe liski o tą książkę czy warto kupić, czy jest tam cos od diecie ważnego bo ja mam z tym problem

Ostatnia edycja:
Do góry