reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Oczy niebieskie maluszek z twojego synka :) Mój pierwszy synek też nie należał do dużych - przy porodzie w terminie ważył 2710 g ale odbił sobie tą wagę bardzo szybko i jadł potem za dwoje :-). Jak tam liście malin :-)? Wiesiołek też łykasz?

reklama
wiem, wiem Pirania sama sobie pluję w brodę , że nie dopytałam ale ona sam też kurka mogła o tym pomyśleć i mi powiedzieć przecież to dużo by nam powiedziało a tak to w zasadzie nie powiedziała, że mam czekać na @ tylko te badania mam zrobić i przyjść od razu z wynikami :zawstydzona/y:aj aj aj

Piranhiu dzięki, niech mały siedzi jak najdłużej, niech sobie rośnie.

male liski, a ile miał twój synek na moim etapie? Narazie liści malin i wiesiołka nie biorę, lekarz i położna mi powiedzieli, że wystarczy tydzień przed terminem. A poza tym, bałam się tych skurczy, które po nich miałam. Nie chcę wywołać wcześniejszej akcji porodowej. Nigdzie w necie nie mogę znaleźć dziewczyn, które miały bóle po zażyciu tych specyfików. Może wy coś pomożecie?

Ewelin gratuluję książniczki, rany super!!! :)

Elmo ja Twojej foty nie widziałam, ale cieszę się, że jesteś szczesliwa :)

Mamawczesniaka jeszcze Oczy niebieskie przed nami, a potem faktycznie my!!! aaaa

Oczy niebieskie widzę, że samopoczucie dobre :)

eh polisia Ty już tak wysoko a ja też bym tak był tylko się nie udało ale było by fanie to już tuż tuż
trzymam kciuki kochana :-)

Kochana a jaką Ty masz wizytę 7.01 :) 2015?? :) żartuję wiem, wiem :)

Piraniu dzięki za listę, na razie zamówiłam te zestawy fertilcare i fertilman, resztę będę aktualizować powolutku

Kiraaa ale fajnie, tez mi się Paryz marzy...

Ewelin, gratulacje, samych radości z macierzyństwa!!

aljul, ja dokładnie tak mierzyłam tempkę

Dorciu, ojjj współczuję bólu glowy, weź jakieś prochy

oczy niebieskie, super, że wizyta udana i wszystko ok, moja przyjaciółka przed samym porodem miała co tydzień wizyty.

mnie dziś nadal coś ćmi podbrzusze, psychicznie lepiej niż wczoraj,miałam iść na spacer i kupić w końcu farbę do włosów, ale na dalszą trasę się nie wypuszczam, bo chodzę powolutku na razie, w porównaniu do tego jak normalnie jestem strusiem pędziwiatrem, może zaraz zejdę chociaż do sklepu po mleko do kawy

Oczy niebieskie, super że na wizycie wszystko ok! A z tą wagą to Ci powiem, że synkowi wychodziło z USG ponad 3kg, ordynator jak mnie przyjęli na porodówkę zbadał i też mówi, oho, będzie 3,5kg i co? I było 2790 :-p Córa pewnie też mała będzie, bo tak jak u synka obwód brzuszka ma o 1-1,5 tygodnia mniejszy od reszty... :dry:

Nuśka, ja tak jeszcze myślę o Tobie i może jak się nie uda z tym ginem to spróbuj prywatnie, pamiętam, że mówiłaś o takim co bierze 180zł za wizytę, nawet przy monicie i bardzo mnie to zdziwiło - ja chodzę prywatnie we Wrocławiu, mój bierze 150-180zł za wizytę ale u niego monitoring (2-4 a nawet więcej wizyt co 2-3 dni) kosztuje 200zł za wszystko. I to nie jest tani gin... Może u Ciebie też się taki znajdzie?

Mamawcześniaka, to ja się ustawiam w kolejce tuż za Tobą i Polisią :-D Na kiedy macie termin?

Ostatnia edycja:
reklama
Lilly ja po zabiegu od razu żyłam normalnie...chodzi o fizyczne prace. Normalnie gotowałam, chodziłam na zakupy ... tylko nie dźwigałam nic i nie myłam podłóg.
Proszki pomogły...ale musiałam łyknąć dwie tabletki.

Oczy niebieskie a jaka urodziła się Twoja córcia ??? Chyba też wielka nie była,prawda ? A i Ty chyba drobna jesteś !?

Nuuśka , Lilly, Maggie,Gorgusia ,Piranha ,Elmo, Oczy niebieskie, Matik ,Kirra ,Ewelin, Airfix ,Mamawcześniaka, Araki,aniaS ,Anette,małe liski,polisia,mamakaja,maran-atha,gdusia,zakrecona,krystianmartin,ania_g,justi, aljul,marchew , czarna,klaudia 82,kiraa
i dla wszystkich których nicków nie przypomnę sobie w tej chwili
images

Wiedźma i Daria co u Was ???

Ostatnia edycja:
Do góry