reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
małe liski :**** Dzieki Slonce :** podbudowalam sie sama :D

piranha czyli mowisz, zeby juz od jutra je nie brac tylko przerzucic sie na 200 lub 250mg tak ?
A ten Guajazyl kupuje sie bez recepty ? i jak kupie go dzis, to powiedz mi jak go stosowac / pic ? w ogole dobre to jest ? :-D Bo ja nie znosze syropkow :wściekła/y:
Przeliczylam sobie to i wyszlo mi, ze przy 1 tabletce dziennie bylo za malo, w zeszlym cyklu 6, w tym 4, moze w kolejnym ( ktorego oczywiscie nie bedzie ), sprobujemy na 3 dziennie ? Co myslisz ? nie bedzie to jakas diametralna roznica w dawce,a moze akurat trafimy tak ze nic Nam nie wydluzy ?
Musze sie skupic w ogole na mojej wizualizacji - zaniedbalam ja ostatnio !!

Spojrzalam teraz na Pascalka ponizej - i nakrzycze chyba na Niego zeby przestal sie w koncu z Nas smiac !! :wściekła/y::-D

Ostatnia edycja:
Pirahniu :* :-)

Wy, ten wątek, jesteście już tak mocno chyba "zakorzenione" w mojej głowie - codziennie do was zaglądam, myślę o was, i o swoich przygotowaniach do starań...że tylko jedno mi w głowie - odwożę dziś starszego synka do przedszkola, mignęła mi reklama piwa Desperados i myślę sobie co za idioci wpadli na pomysł takiego hasła reklamowego "Zbadamy nasienia..." - wracając widzę ten sam bilbord i czytam "Żądamy zniesienia ciszy nocnej..." :-D

Nusiu taka prawda - chyba każda by się z tym zgodziła, bije od ciebie taka pozytywna energia, że mogłabyś nią jeszcze dwie osoby obdzielić :tak::-D

Miłego słonecznego dnia - ja już chcę wiosny!!!

małe liski haha to jest nic ! Ja ostatnio przegladalam wykres jednej z Nas, nie pamietam juz kogo, no i czytam czytam te wszystkie oznaczenia i patrze, widze B - czytam - BRUTALNY - mysle sobie - matko moja, to takie rzeczy mozna zaznaczac, ze seks brutalny ??
Ale potem spojrzalam jeszcze raz, i widze, ze oznaczenie B jest w czesci - Sluz - i oznacza - brunatny :-D:-D Nie ma co !! slepa jestem jak kret i do pewnych rzeczy sie nie nadaje !

Nusiaa guajazyl mietowy bo tylko taki byl u mnie w aptece jest obrzydliwy i pozostawia okropny niesmak w buzi. ( to Cie pocieszylam nie ma co :p) ale czego sie nie robi dla dobra sprawy co nie? :)

o Pirania to Kasia? :) fajnie wiedziec :) a Nusia Agnieszka :)

W ogole to mam pytanie z seri "glupie" ale boje sie zadac :)

...Jak mi dane będzie mieć córcie to bardzo bym ją chciała nazwać Agniesia :tak::-)

Nusiu uśmiałam się do łez z tego brutalnego :-D:-) !!!to by było jakby stworzyli jeszcze opcje z oznaczeniami brutalny, średniobrutalny i delikatny :-D

anias tak dokladnie - Agnieszka :-) co do Guajazyl-u...no nie ma co, pocieszylas mnie :-D mietowe, niedobre, a nie mozna tego z czyms wymieszac i potem wypic ?? prosze Was, jak dla mnie najwiekszym horrorem od malego bylo picie kropli zoladkowych mietowych jak brzuch bolal - zzygac sie mozna bylo :wściekła/y:
A pytanie z serii glupie - WAL ! biore to na siebie :p:p

małe liski haha no ale Ty bys moje wielkie oczy musiala widziec - ja sobie pomyslalam najpierw od kiedy mozna to zaznaczac,bo ja bym nie zaznaczyla :-D Choc zalezy co kto ma na mysli piszac - brutalny..kajdany, pejcz, uprzeże, kij w gebe to nie dla mnie :-D

Ostatnia edycja:
Nuuśka Ty to potrafisz człowiekowi humor poprawić !!! Hahahahaha ... cała nasza Nuusia !!!

A ja idę poprać firanki...mam makarony więc trochę mnie zbawi niestety
:confused:

AniaS wal prosto z mostu...ja mam większą klatę od Nuuśki....damy radę !!!
A ja uważam że nie ma głupich pytań...są tylko takie na które nie do końca znamy odpowiedź !!!

reklama
Hej Słońca :-)

Lilly bidulko trzymaj sie kochana. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze! &&&
Piraniu co u Ciebie? Jak Kaja i Krzys? Wiesz, dziekuje Ci raz jeszcze za mojego synka :* nigdy Ci tego nie zapomne :tak:
Nuska &&& za owulke. Kurde rzucilam okiem na Twoje serduszka i ochota mi sie zrobila haha :-D ale u mnie jeszcze post :eek: mam nadzieje ze juz niedlugo.
Dorcia babo beta spada i to najwazniejsze. Wiem ze chcialabys miec to juz za soba kochana wiem, ale czas tak szybko mija. Buziaki:sorry:.

Dziewczyny caly czas trzymam za was kciuki, za staraczki &&&&&&, za planujace aby wytrwaly w dietach i ograniczeniach zyciowych &&&&& :-)

Ja tez czekam na wiosne. Powoli juz wietrze malego i licze na to ze w weekend wyjdziemy na pierwszy spacer.

Pozdrawiam i przesylam buziaki :*

Do góry