reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie kochane,
Zakręcona śliczny prezent Walentynkowy &&&&& mocno zaciśnięte żeby buciki pasowały jak ulał:-)

Elmo
cudny synuś. Mój starszy synuś ma ponad 7 lat i też myślałam że będzie na tyle duży żeby brata jakoś przyjąć ale różnie bywało i nadal się docierają i pewnie jeszcze długo będą:-)

Anufifi witaj....czas zrealizować największe marzenie?? Też ma 2 synków wiec wiem o czym piszę:-)

Nuuusiu kochana....a czosnek z pępka wyjęty:-D:-D:-D - oglądałaś kabaret? Fajne masz kotki

Matik będzie dobrze - zobaczysz...mocno dopinguję żeby Ci się udało

maggie fajnie że wracasz do zdrówka i wychodzisz na prosto - kiedyś i mnie czeka taka atrakcja, ale póki co to na chwilę obecną jest dobrze - podobno dla zatok jest dobrze jak się zmienia klimat - ja mieszkam bardzo daleko od morza i raz do roku staram sie nad nim być - tak mi laryngolog zalecił

Ostatnia edycja:
reklama
Nie mam nic przeciwko by to marzenie się spełniło , chociaż z perspektywy czasu i wszystkich wydarzeń w moim życiu jeśli bedzie trzeci chłopak to i tak bede przeszczęśliwa ...chociaz spróbować nie zaszkodzi ...zwłaszcza jeśli bez ciśnienia .

Dzień dobry Kochane

gochaa dzięki też za dobre słowa, faktycznie historie rzeczywiste dają mi nadzieje, że jednak może jeszcze być dobrze

Nusia, kurcze, ściskam kciuki za jutrzejszy spektakularny skok, żeby było juz pewne, że to owulka. tak patrzę na Twoje wczorajsze testy i ten z 16.00 taki jakby tuż przedpikowy a robiłaś jeszcze wieczorem test?

Matik, no na tych wczorajszych zdjęciach widać plusik, mocniejszy na 100% niż ten poprzedni, a jak te wyniki bety?

gorgusia ale słodki Twój synuś

Kiraa słonko, jak to test owu wychodzi Ci? to do roboty i produkujcie bobaska

mamakaja współczuję Ci kochana aż takich mdłości, trzymaj się i stosuj te domowe metody, może troszkę Ci ulżą. ja postanowiłam do środy poczekać, do innego lekarza wcześniej niż przed poniedziałkiem się nie dostanę, więc do środy poczekam, jak nadal nic nie będzie widać na usg to idę do innego to skonsultować.

Elmo śliczny krasnalek

zakręcona ale piękny prezent walentynkowy, super

u mnie już dziś lepiej, wczoraj jeszcze czasami puściłam łezkę, ale nie lubię się rozczulać nad sobą, jest jak jest, kurcze, zdaję sobie sprawę, że to jest natura i ja już nic nie zadziałam i swoim przejmowaniem nie pomogę fasolce. kurcze, chciałabym, żeby się dobrze rozwijała i żeby wszystko było w porządku, ale jeśli ma być źle, ma się nie rozwijać to wolę, żeby to się stało na tak wczesnym etapie niż dowiedzieć się za kilka miesięcy. byłam dziś na becie, wyniki jutro rano, w sumie tak naprawdę dopiero poniedziałkowa beta da nam informację czy rośnie czy nie, sama dzisiejsza niewiele wniesie.

Kochane i dużo miłości dla Was w dzisiejszym dniu :-)

anuffi na pewno sie spelni zobaczysz !! :)))

piranha przyszly kochana wyniki przeciwcial i tak :

PRZECIWCIAŁA ANTY KARDIOLIPINOWE IGG : 4.7 GPL ( wynik ujemny 0,00-20,00 )

PRZECIWCIAŁA ANTY KARDIOLIPINOWE IGM : 2.37 MPL ( wynik ujemny 0,00-20,00 ) .:happy2:

Czyli wychodzi ze dobrze ? :)

lilly robilam Slonce i krecha byla jasniejsza od tej o 17.00 ale nie o wiele,taka mala tycke bym powiedziala. Wiec albo pik byl wczoraj okolo 18-19 albo jeszcze przed Nami.Zobaczymy jak dzisiejszy test, po 13 bede robic jak wroce do domku :tak: bylas na becie dzis i idziesz w poniedzialek tak ?? Matko moja napisz koniecznie jak wyjda wyniczki ale ja wierze ze wszystko bedzie dobrze zobaczysz kochana. Juz limit pecha wyczerpalysmy chyba mam nadzieje :zawstydzona/y: Glowka do gory !!!! a ja wizualizuje Twoja szczesliwa fasolcie !!

Ostatnia edycja:
Dziękuję Wam :-)....
zawsze jak się zbliza wiosna to mam wieksze parcie na dzidzie nie wiem o co chodzi :) chłopców zmajstrowaliśmy własnie marzec , kwiecień ...:-D:-D:-D:-D:-D
Ale jeszcze musze poczekac ...tak do września

Nusia, dam znać na pewno, dzieki Kochana :* :-) tak tak, w poniedziałek robię powtórkę bety. a Ty dawaj znac jak dzisiejszy test i powiedz jak to przeziębienie, odpuszcza?

nie dziś już nie jadę na pobranie krwi nie ma co , a wyniki poniedziałek lub wtorek przynajmniej tak obiecali.
Bardzo to nie odpowiedzialne z ich strony, bo przecież jeżeli miałabym prawo być na samym początku ciąży i mieć bardzo słabą betę i jeżeli przestanie się brać progesteron to sam sobie człowiek wszystko psuje. Masakra, mam nadzieję ,że uda nam się to im przekazać , żeby kolejnym razem byli ostrożniejsi

lili trzymam kciuki za betę twoją :)

niuśka do dzieła teraz już tylko zachodzić :)

Aljul a też masz przewlekłe zapalenie zatok, ja w zeszłym roku byłam nad morzem ale śródziemnym ...
Lilly będzie dobrze zobaczysz, mojej znajomej też lekarz nie widział serduszka a jakoś późno się ukazało i nadrobiła wszystko dzidzia
Anuffi witaj kojarzę Cię kochana, bo przeczytałam cały wątek ...powodzonka !!!

reklama
Do góry