reklama
mamawczesniaka
Fanka BB :)
Zakrecona no nie mogło być inaczej! Spokojnej ciazy życzę!
Matik ja nadal mocno wierze i trzymam kciuki i sle fluidki!
Elmo synus miodzio!
Matik ja nadal mocno wierze i trzymam kciuki i sle fluidki!
Elmo synus miodzio!
Piranha
Hejka!
Nuuuśka, taki delikatny skok może oznaczać, że owulka tuż tuż bo przed owulką estrogeny lekko spadają a progesteron lekko wzrasta. Czekamy na test :-)
zakręcona, śliczny prezent i nie dziwię się, że tatuś zadowolony :-)
anias, tempka może wzrosnąć jeszcze przed owulacją, wszystko zależy od układu hormonów i czułości ośrodka termoregulacji, tempka może wzrosnąć od 3 dni przed do 3 dni po owulce. A jak testy owulacyjne?
Matik, jak tam sytuacja kochana? Jaka dziś tempka?
Kiraa, jak u Ciebie z tempką i testami?
Nuuuśka, taki delikatny skok może oznaczać, że owulka tuż tuż bo przed owulką estrogeny lekko spadają a progesteron lekko wzrasta. Czekamy na test :-)
zakręcona, śliczny prezent i nie dziwię się, że tatuś zadowolony :-)
anias, tempka może wzrosnąć jeszcze przed owulacją, wszystko zależy od układu hormonów i czułości ośrodka termoregulacji, tempka może wzrosnąć od 3 dni przed do 3 dni po owulce. A jak testy owulacyjne?
Matik, jak tam sytuacja kochana? Jaka dziś tempka?
Kiraa, jak u Ciebie z tempką i testami?
anias2
Piraniu wczoraj o 19 robilam test i byla leciutka, bardzo delikatna kreska, dzisiaj nie robilam, bede mogla dopiero ok 20 zrobic tesciora. Czyli kurcze niewiadomo tak naprawde kiedy ta owu moze byc na 100%. A i jeszcze kluje mnie delikatnie jajnik prawy.
Wiec mysle ze owu zbilza sie duzymi krokami, tez tak sadzisz?
Wiec mysle ze owu zbilza sie duzymi krokami, tez tak sadzisz?
anias zobacze kochana jak dojde do domu, bo w pracy nie wiem czemu kiedy otwieram Wasze wykresy na ovurfiend to nie widze temperatur ale testu pozytywnego jeszcze nie mialas tak ?
piranha wiesz czego ja sie boje ?? ze ona juz byla. Bo zobacz jak podobnie bylo w poprzednim cyklu, tez teoretyczny dzien po i dwa dni po byl lekki wzrost dopiero w 3dpo ruszyla pieknie w gore. Wczoraj wieczorem mialam dosc wyrazny bol jajnikow i podbrzusza,ale sluzu powiem Ci dalej jak na lekarstwo. Dzis spojrzalam, wydaje mi sie, ze jest bardziej rozciagliwy od tych z poprzednich dni, ale pewnosci nie mam bo jest go mimo wszystko malutko
Jak test o 13 pokaze nam to samo co wczorajszy o 17 to co robimy ? I co przyjmujemy kiedy krecha bedzie np slabsza od tej z wieczora ? Wole sie przygotowac juz na zapas
zakrecia sliczne buciki i w ogole slicznie to napisalas !! i krecha widze ciemnieje coraz ladniej :-)
piranha wiesz czego ja sie boje ?? ze ona juz byla. Bo zobacz jak podobnie bylo w poprzednim cyklu, tez teoretyczny dzien po i dwa dni po byl lekki wzrost dopiero w 3dpo ruszyla pieknie w gore. Wczoraj wieczorem mialam dosc wyrazny bol jajnikow i podbrzusza,ale sluzu powiem Ci dalej jak na lekarstwo. Dzis spojrzalam, wydaje mi sie, ze jest bardziej rozciagliwy od tych z poprzednich dni, ale pewnosci nie mam bo jest go mimo wszystko malutko
Jak test o 13 pokaze nam to samo co wczorajszy o 17 to co robimy ? I co przyjmujemy kiedy krecha bedzie np slabsza od tej z wieczora ? Wole sie przygotowac juz na zapas
zakrecia sliczne buciki i w ogole slicznie to napisalas !! i krecha widze ciemnieje coraz ladniej :-)
Zakrecona śliczny prezent dałaś mezowi. Jak zobaczyłam to pudełeczko to aż łzy staneły mi w oczach ze wzruszenia. Jeszcze raz GRATULUJE!!! Czekamy na bete.
Matik i jak dzisiaj temperatura?
Nuska oby udało sie wstrzelic z serduszkami. &&& mocno zaciśniete.
Maggie jak sie czujesz po tej operacji?
Matik i jak dzisiaj temperatura?
Nuska oby udało sie wstrzelic z serduszkami. &&& mocno zaciśniete.
Maggie jak sie czujesz po tej operacji?
małe liski
Dzień dobry :-)
Matik, Kiraa jak temperatury?
Nusia u mnie też śluzu z lupą trzeba szukać Pewnie próbowałaś ale się zapytam - łykasz wiesiołek? Mi przy chłopcach jeszcze bardziej rozkręcał produkcje śluzu , do tego starałam się pic dużo wody, ponoć to też pomaga
Gorgusia ale masz małego przystojniaka w domu - tym uśmiechem będzie łamał serca dziewczynom
Elmo boski twój synuś!
Lilly jak się czujesz? Byłaś dziś może na becie?
Matik, Kiraa jak temperatury?
Nusia u mnie też śluzu z lupą trzeba szukać Pewnie próbowałaś ale się zapytam - łykasz wiesiołek? Mi przy chłopcach jeszcze bardziej rozkręcał produkcje śluzu , do tego starałam się pic dużo wody, ponoć to też pomaga
Gorgusia ale masz małego przystojniaka w domu - tym uśmiechem będzie łamał serca dziewczynom
Elmo boski twój synuś!
Lilly jak się czujesz? Byłaś dziś może na becie?
reklama
Piranha
Nuuuśka, jeśli była owulka to były też serduszka (w najpłodniejszy przeddzień owulacji :-)), jeśli jej nie było to ją jeszcze dorwiemy i serduszko będzie. Jeśli test będzie mocniejszy to pik przed nami, jeśli taki sam to się zastanowimy , jeśli bledszy to już być może po piku (ale pik mógł być wczoraj a wtedy owulka powinna być dziś, jeśli był jednak wcześniej to serduszka też były). Tak czy siak będzie dobrze :-) Strasznie namieszały te 40-tki, krystianmartin mówiła, że też je kiedyś zastosowała i też strasznie kreskę podkręciły i miała mega mocną pod koniec cyklu kiedy to na innych cyklach już zanikała. Na rozrzedzenie śluzu polecam Guajazyl, pity od 3 dni przed owulką.
anias, myślę, że owu będzie niebawem, rób testy, niestety z tempek ciężko ją przewidzieć czasem.
zakręcona, lilly, kifsi, mega kciuki za mega piękne wyniki bety!
http://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/wroclaw-wazace-700-gramow-dziecko-przezylo-aborcje/5kv7p - czytałyście? :-(
anias, myślę, że owu będzie niebawem, rób testy, niestety z tempek ciężko ją przewidzieć czasem.
zakręcona, lilly, kifsi, mega kciuki za mega piękne wyniki bety!
http://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/wroclaw-wazace-700-gramow-dziecko-przezylo-aborcje/5kv7p - czytałyście? :-(
Ostatnia edycja:
Podziel się: