reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam,

Zakrecona jaki piekny prazent! slodkie te buciki :) gratuluje jeszcze raz! :)

Nusiaa ja dzisiaj tez mam skok temperatury biorac pod uwage 6 ostatnich temperatur? czy to oznacza ze dzisiaj moze byc owu??

Elmo jaki slodki maluszek :)

reklama
Hejka!

Nuuuśka, taki delikatny skok może oznaczać, że owulka tuż tuż bo przed owulką estrogeny lekko spadają a progesteron lekko wzrasta. Czekamy na test :-)

zakręcona, śliczny prezent i nie dziwię się, że tatuś zadowolony :-)

anias, tempka może wzrosnąć jeszcze przed owulacją, wszystko zależy od układu hormonów i czułości ośrodka termoregulacji, tempka może wzrosnąć od 3 dni przed do 3 dni po owulce. A jak testy owulacyjne?

Matik, jak tam sytuacja kochana? Jaka dziś tempka?

Kiraa, jak u Ciebie z tempką i testami?

Piraniu wczoraj o 19 robilam test i byla leciutka, bardzo delikatna kreska, dzisiaj nie robilam, bede mogla dopiero ok 20 zrobic tesciora. Czyli kurcze niewiadomo tak naprawde kiedy ta owu moze byc na 100%. A i jeszcze kluje mnie delikatnie jajnik prawy.
Wiec mysle ze owu zbilza sie duzymi krokami, tez tak sadzisz?

Jak mi piwiedzial K : domyslalem sie:-)
Bylam na pobraniu krwi wyniki beda po 14-15
Wczoraj przyszla do mnie koleżanka z pracy i zabrakło mi czasu poczytać Was Dzisiaj postaram sie choc o 19 idziemy na koncert:-) Milego dnia

anias zobacze kochana jak dojde do domu, bo w pracy nie wiem czemu kiedy otwieram Wasze wykresy na ovurfiend to nie widze temperatur :zawstydzona/y:ale testu pozytywnego jeszcze nie mialas tak ?

piranha wiesz czego ja sie boje ?? ze ona juz byla. Bo zobacz jak podobnie bylo w poprzednim cyklu, tez teoretyczny dzien po i dwa dni po byl lekki wzrost dopiero w 3dpo ruszyla pieknie w gore. Wczoraj wieczorem mialam dosc wyrazny bol jajnikow i podbrzusza,ale sluzu powiem Ci dalej jak na lekarstwo. Dzis spojrzalam, wydaje mi sie, ze jest bardziej rozciagliwy od tych z poprzednich dni, ale pewnosci nie mam bo jest go mimo wszystko malutko :zawstydzona/y:
Jak test o 13 pokaze nam to samo co wczorajszy o 17 to co robimy ? I co przyjmujemy kiedy krecha bedzie np slabsza od tej z wieczora ? :blink: Wole sie przygotowac juz na zapas :p

zakrecia sliczne buciki i w ogole slicznie to napisalas !! i krecha widze ciemnieje coraz ladniej :-)

Nusiu nie mialam testu pozytywnego jeszcze. Ja mam testy w domu czulosc 25. Zrobie test, tzn postaram sie jak bedzie mi sie chcialo siku przed 16, bo wtedy bede na chwile w domu. Zobacze wtedy jaki wynik bedzie.

Zakrecona śliczny prezent dałaś mezowi. Jak zobaczyłam to pudełeczko to aż łzy staneły mi w oczach ze wzruszenia. Jeszcze raz GRATULUJE!!! Czekamy na bete.
Matik i jak dzisiaj temperatura?
Nuska oby udało sie wstrzelic z serduszkami. &&& mocno zaciśniete.
Maggie jak sie czujesz po tej operacji?

Dzień dobry :-)

Matik, Kiraa jak temperatury?

Nusia u mnie też śluzu z lupą trzeba szukać :-D Pewnie próbowałaś ale się zapytam - łykasz wiesiołek? Mi przy chłopcach jeszcze bardziej rozkręcał produkcje śluzu :-D, do tego starałam się pic dużo wody, ponoć to też pomaga

Gorgusia ale masz małego przystojniaka w domu - tym uśmiechem będzie łamał serca dziewczynom :tak:

Elmo boski twój synuś!

Lilly jak się czujesz? Byłaś dziś może na becie?

reklama
Nuuuśka, jeśli była owulka to były też serduszka (w najpłodniejszy przeddzień owulacji :-)), jeśli jej nie było to ją jeszcze dorwiemy i serduszko będzie. Jeśli test będzie mocniejszy to pik przed nami, jeśli taki sam to się zastanowimy :-D, jeśli bledszy to już być może po piku (ale pik mógł być wczoraj a wtedy owulka powinna być dziś, jeśli był jednak wcześniej to serduszka też były). Tak czy siak będzie dobrze :-) Strasznie namieszały te 40-tki, krystianmartin mówiła, że też je kiedyś zastosowała i też strasznie kreskę podkręciły i miała mega mocną pod koniec cyklu kiedy to na innych cyklach już zanikała. Na rozrzedzenie śluzu polecam Guajazyl, pity od 3 dni przed owulką.

anias, myślę, że owu będzie niebawem, rób testy, niestety z tempek ciężko ją przewidzieć czasem.

zakręcona, lilly, kifsi, mega kciuki za mega piękne wyniki bety!

http://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/wroclaw-wazace-700-gramow-dziecko-przezylo-aborcje/5kv7p - czytałyście? :-(

Ostatnia edycja:
Do góry