reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No ja też nie nadążam !! Musze trochę nadrobić !!

Matik trzymam kciuki za wysoka betę !!! Już nie mogę się doczekać wieczora !

Tarczycowe kobiety czy macie problemy z sucha skóra i połamanymi paznokciami ?? Kurde jeszcze skóra jako tako ale paznokcie to masakra :/ wiecie jak sobie z tym radzić ?

reklama
Lilly to razem stawiamy pierwszw kroki w temacie ciazy :-) tylko Tu kilka kroków przede mna :-D moze nie będzie rak źle ;-)

Piranha a kiedy bys mi proponowala isc do gina? A dupka czt luteine powinnam brać?

Gocha mi też sie wydaje, że pik LH tuż tuż. Umknęło mi to chyba - kiedy zaczynasz starania? Bo jeśli jesteś jeszcze przed, to przez następnych kilka miesięcy możesz sobie robić - tak jak Pirahna pisała - po kilka testów w ciągu dnia ( w czasie dni płodnych ) i zobaczysz będziesz wtedy ekspertką od swojego PIK-u :tak:Będziesz wiedziała czy taki kolor kreski świadczy, że za kilka godzin będzie pik, czy na następny dzień..

Małe liski dzięki :) no właściwie chcieliśmy od tego cyklu ale nie wiem jak to będzie :)

Aljul no to widzę że nie jestem sama:rolleyes:

Macy kochanieńka a co u Ciebie

Wiedźma jak się masz...odezwij się !!!

Lilly
i jak masz niedaleko tą Diagnostykę ???

Matik czekam ( jak Wy wszystkie) z niecierpliwością na wynik bety !!! &&&&&&&&&&&&&&&&

Piranha a ja kocham GLOGLOJADY ( tak mówiła Młoda jak była malutka) :-D

Gocha , aljul ja też miałam problem z paznokciami ( choć nie mam problemów tarczycowych) U mnie pomogły tipsy...nosiłam przez 4 miesiące....później ściągnęłam i jakoś tak same wzięły się do życia:tak:

małe liski problem z paznokciami, suchą skórą i wypadającymi włosami o które pyta gochaa

Dorcia u mnie tipsy nie pomogły, a jak sobie pomyślę jak bolały palce i paznokcie po ich zdjęciu to aż mnie strzącha:-)

reklama
lilly kochana ja karte z Diagnostyki dostalam zaraz po pierwszych badankach jakie tam robilam ( a byla to tylko betka wiec nie biora tego wedlug okreslonej kwoty jaka u nich zostawisz ). Tylko musisz o Nia poprosic bo wiem ze same od siebie nie zawsze daja !! :tak:logujesz sie potem z numerem tej karty na ich stronie, wpisujesz haslo, najpierw ich, potem zmieniasz na swoje, i gotowe :-) wyniczki mozesz sama drukowac, nie ma potrzeby przyjazdu do nich po odbior, a wiekszosc robia w ciagu paru godzin. I maja bardzo fajne pakiety, m.in dla kobiet w ciazy :)
Smarkula...taaa, teraz to ja wygladam jak rasowy pijaczek :-D

piranha no wlasnie nie wiem czemu myslalas ze biore mniej :p najpierw bralam 1000mg ale potem mowilas zebym zeszla na mniej, wiec biore 500mg. To kapsulki niestety dokladniej biore CETEBE wiec nie mam tego jak przepolowic :zawstydzona/y: szlak, moglam wczesniej sie spytac Ciebie, bo dzis akurat kupilam nowe opakowanie. I Ł. tez bierze 500mg na dzien, to za duzo dla niego ?
A co do kotow - kochana !! moj Ł. kotow nie znosil a teraz swiata bez nich chyba sobie nie wyobraza.Koty to przede wszystkim bardzo madre stworzenia, nie boj sie ze kot Ci maluchy obudzi bo my mamy trzy tak ? Ola ma zamkniety pokoj na noc, ale czasem zdarza sie ze zostawia przymkniety wiec kociaste w nocy ja odwiedzaja. Malo tego - wola spac z Nia niz z Nami. Leza w jej nogach, grzeja stopki i ani drgna ! Nie zdarzylo mi sie jak bozie kocham zeby ktorys ja obudzil mimo ze Ola tez niestety nie ma najlepszego snu, czesto gesto w nocy zdarzaja sie jej pobudki. Najczesciej wyglada to tak, ze z Nia spia a Nas budza...sprawiedliwosc jednym slowem :dry::sorry2: i mimo ze dachowce nie wiem czemu ale kazdego potrafie przykleic do innego rasowca - na prawde !! 20140126257.jpg20140126259.jpg20140126244.jpg ostatnie zdjecia :)))) :-)

Załączniki

• 20140126257.jpg
    20140126257.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 36
  • 20140126259.jpg
    20140126259.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 45
  • 20140126244.jpg
    20140126244.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 42
  • 20140126257.jpg
    20140126257.jpg