reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

aljul zabek czosnku w pepku :-D hahaha piekne !

piranha u mnie w sumie ostatnio tak sie zdarzylo ze EWCM byl taki ladny, ale wczesniej zdarzalo sie ze byl niezauwazalny zupelnie, albo bylo go tak malo :confused: sama nie wiem w sumie,. No ale teraz biore i oeparol wiec powinno byc teoretycznie wiecej :blink: a powiedz mi jak dzis bedziemy serduchowac to zapodac wczesniej pre-seed czy zrezygnowac z tego ? jakl myslisz ?
Stadko ? To ile masz w sumie zeberek ???? ja kupe lat hodowalam gupiki i neonki, mnozylam je zreszta na potege z sukcesem:tak: potem milosc przelalam na bojowniki i zabki akwariowe ale niestety wszystko po czasie wymarlo kiedy wyprowadzilam sie z domu i przerzucilam sie na zwierzeta futerkowe :p

gocha wedlug mnie jeszcze nie, ale niewiele mu brakuje, jaka czulosc masz testy ?

macy dziekuje kochana :* !!

Ostatnia edycja:
reklama
Oki jestem już w domku, pan który pobrał mi krew powiedział, ze zrobi mi dziś wszystkie wyniki :-):-):-) nawet te wątrobowe :-):-)
ale odebrać mogę ok.18.00 czyli u was 19.00 :tak::tak::tak:

Da znać jak tylko będę wiedzieć :-):-)

Też mam głupią nadzieję, że jednak się udało bo przecież mogłaby być tak wysoko tempka przez taki czas? Pirania Ty się znasz :tak:

My w Polsce mamy akwarium 200litrów i mamy tam piękne Akary błękitne są olbrzymie, i mają małe chyba z 300 :-) ogromnego już glonojada na połowę akwarium :-), oczywiście głupiki, neonki, i całą masa innych ale najpiękniejsze są Aary mieniące się błękitną poświatą , usta jakby chciały całować i wspaniale opiekują się swoim potomstwem
A założyliśmy je przez przypadek bo tato mój przywiózł z Niemiec od znajomego akwarium , które po 1 roku pękło i mieliśmy małą powódź w domu i 50% rybek poszło . Kupiliśmy nowe takie wypukłe .
Teraz na razie jest u znajomych pod opieką :-):-)

Nuuuśka, spróbuj zmniejszyć znacząco (o minimum połowę) dawkę witaminy C, niestety tak duża wysusza EWCM. Ja bym zaaplikowała Pre-Seed :tak: Miałam stadko ponad 20 sztuk :-), wyprodukowały ponad 100 sztuk narybku :-D Ja, jak sama już wiesz, marzę o kocie od dłuższego czasu, w zasadzie mam już wszystko poza drapakiem (niestety musiałam go sprzedać) no i rzecz jasna kotem ;-) Pewnie miałabym już dawno kota ale (nie śmiej się) jedyną rzeczą, która mnie powstrzymywała to budzenie nocne (a moje dzieci zawsze miały problemy ze snem więc każda jego godzina była na wagę złota) :-)

gochaa, dla jednej dziewczyny to już będzie mega pik a dla innej wciąż nie, testuj nadal, najlepiej co kilka godzin :-)

Matik, udało się na pewno, nie ma szans by tempki w FL tak wyglądały w innym jak ciąża przypadku, czekam kochana na piękną betę!

Ostatnia edycja:
widziałam swoje wyniki... tarczycowych jeszcze nie ma... morfologia - hemoglobina 11,5 - jeszcze tragedi nie ma... ale i tak nieźle poleciała z 14 do 11,5... ja całe życie miałam 12,5 - nawet będąc w ciąży z moją Hanią...
jak byłam u polskiego gina w UK... to moją krew wysyłali właśnie do tego laboratorium Diagnostyka...

Matik - u mnie też będzie 18 :) trzymam kciuki - chciaż wiadomo, że to ciąża :)

Matik- czekamy na wyniki! &&&
Zakręcona- tutaj Ci jeszcze nie gratulowałam! GRATULUJĘ! Cieszę się ogromnie!
Dorcia- czytałam,że beta pięknie spada- super! Całus!

Ja właśnie na szybko jem śniadanie w pracy. Rano byłam na badaniach na czczo.... W pracy kocioł od 10 i dopiero się ogarnęłam żeby zjeść. Robiłam morfologię, tsh,ft3 i ft4....obawiam się wyników,bo kołatania serca mocno uciążliwe się pojawiły :(

Buziaki dla Was!

piranha czyli mowisz, ze za duzo jej biore ? a ja myslalam ze dobrze ze dawka jest 500mg:-( to jak skoncze to opakowanie ktore dzis kupilam to przerzuce sie na 200mg? czy tez za duzo ? :blink:

a co do kota haha no przestan ! ja ci juz dawno powiedzialam ze nie jest tak zle na prawde, majac trzy koty na pewno mniej odczuwam pewne rzeczy i sytuacje niz gdybym miala jednego :p jak sie je zmeczy wieczorem to jest cisza i swiety spokoj, a jak nie, to o 4 robia nam pobudke, ale pobudka wyglada tak ze wskakuja na lozko, podeptaja Cie z kazdej strony powachaja w uszach, w nosie po czym jak dojda do wniosku, ze chyba jednak nie wstajesz to ida sobie spowrotem spac :wściekła/y:

marchew pamietam ze ja z Olcia kiedy bylam w ciazy mialam straszna anemie w sumie przez pol ciazy, i niczym nie umialam poprawic wyniczkow niestety :/

Ostatnia edycja:
reklama
Piranha dzieki.Wiesz to moja pierwsza ciąża i zielona jestem w tym temacie:-) jedynie z opisu koleżanek i siostry cos wiem ;-) a powiedz mi kochana suplementy dalej brac? Mam na mysli wit c,wir b,acard,cynk

Ta ryba zeberka sliczna :-) tylko droga Ogolnie akwarystyka to drogie hobby. Pamiętam jak kupiłam szwagrowi jakas rybe chyba pyszczaka ale teraz nie jestem pewna nazwy i na drugi dzień wyskoczyl z akwarium i ususzyl sie A byla to jakas rzadka odmiana i zapłaciłam okolo 100 zl za jedna rybke :-)

Do góry