reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka na 28dni jestem od lat, całkiem fajny portal i łatwo prowadzi się wykresy:-)
musisz się tylko wczytać.
a ja dzisiaj dostałam w nocy skurczu łydki...brak magnezu zaczyna dawać w kość??:szok:

reklama
Piraniu zgadzam się z dziewczynami śliczne te Twoje dzieciaczki i widać od razu że to rodzeństwo :tak: dziękuje Ci bardzo za odpowiedź, szczerze to nie mam pojęcia czy czasami nie mam problemów z grubością enometrium czy owulacją. po wykresach wydawało mi się że owulacja była chociaż 2 cykle brałam wild yam progesteron w tabletkach w fazie lutealnej i może tempka też przez to była wyższa. tak jak mówisz muszę zrobić kolejne badania i zobaczymy ;-) w sumie estradiol i testosteron przy staraniach o dziewczynkę powinien być niski ale widzę że estradiol jest jednak poza normą :-( jeszcze muszę wysłać mojego m na badanie testosteronu i estradiolu ;-)
Matik czekam na plusik na ovufriend :-)

Dzien dobry Kochane, ja tylko na moment z telefonu pisze. Dzieki za uspokojenie z tym salami. Teraz bede ostrozniejsza, lepiej chuchac na zimne :) a wczoraj wchodzimy do znajomych i tylko popatrzylismy z mezem po sobie...na stole stal tatar, serki plesniowe, jakas salatka z wedzonym miesem i sledzik... wiec sie nie najadlam za bardzo ;)
Kiraa zazdroszcze spa, wypoczywaj kochana.
Matik, zakretka jak tempki?

Mi też najbardziej będzie brakowało czytania i pisania tych notatek na enpr. To jak pamiętnik, a i wszystkie dziewczyny łatwo mieć na oku;-). Trudno, na ovufriend też można dodawać notatki. Na razie ciężko mi się tam połapać, ale mam nadzieję, że się wdrożę.

Anette, a może rzeczywiście coś jest na rzeczy? Też miałam takie objawy w ciąży.

Nuśka, jak tam, dałaś się już udobruchać mężusiowi po akcji z Renatą? ;-)

Roszpunko, też bym tak myślała gdyby te objawy pojawiły się powiedzmy wczoraj ale ten mój ból sutków i brzucha przed ewentualnym zagnieżdżeniem jest podejrzany. Coś ewidentnie się dzieje w moim brzuchu ale obawiam się, ze coś z hormonami mi się pomieszało.

jestem, jestem , wczoraj znikłam bo po obiedzie zachciało mi się spać i w rezultacie przekimałam cały dzień od 16 do 21.30 szok :eek: noo zdarzyło mi się spać po południu ale cały dzień

tempka się uniosła no zobaczymy z nerwów żołądek mi chyba się rozleci :crazy:

cały ten cykl mam zatwardzenie co 4 dni chodzę do toalety a zawsze chodzę codziennie czuję cię ciężko oki idę zjeść jogurcik

Nie będzie programu enpr? dlaczego? szkoda

Buziaki i kciuki za starające się

Matik! Jak Ty jutro nie zatestujesz to Cię zamorduję normalnie!!! :wściekła/y: Chociaż nie, na pokład samolotu już by mnie chyba nie wpuścili :-p
A powiem Ci, że ja przed pozytywnym testem też miałam zaparcia więc to dobry znak! Polecam suszone śliwki ;-)

dzięki Araki :-D
choć boję się , że dziś przyjdzie
i postaram się dziś choć nie wiem czy mi się uda kupić test jak nie to jutro i wtedy zrobiłabym we wtorek rano

boję się dzisiejszego dnia :crazy:

Matik @ nie przylezie...pogódź się z tym ...pożegnaj wredną małpicę !!! Nie ma opcji żeby przy tak wysokiej tempce przylazła @ !!!
Oj oj oj !!!! Szkoda że od razu nie wzięłaś kilku sztuk sikaczy !??

Matik
kochana a czy ja mam coś z oczami czy zaznaczyłaś kilka dni temu że wypiłaś dwie lampki szampana ???

Ostatnia edycja:
reklama
Pirania ratunu na prawdę przy wysokiej tempce nie przyjdzie? ja się boję, że jednak ,fak , że zawsze tempka spada 36,60 to dopiero jest @ a jak na razie nie ma

Jeżeli chodzi o progesteron to już kilka cykli wcześnie też brałam ale mimo to spadek 36,60 przyszedł@

Do góry