reklama
Elle87
KochajacaMama87
Piraniu zgadzam się z dziewczynami śliczne te Twoje dzieciaczki i widać od razu że to rodzeństwo dziękuje Ci bardzo za odpowiedź, szczerze to nie mam pojęcia czy czasami nie mam problemów z grubością enometrium czy owulacją. po wykresach wydawało mi się że owulacja była chociaż 2 cykle brałam wild yam progesteron w tabletkach w fazie lutealnej i może tempka też przez to była wyższa. tak jak mówisz muszę zrobić kolejne badania i zobaczymy ;-) w sumie estradiol i testosteron przy staraniach o dziewczynkę powinien być niski ale widzę że estradiol jest jednak poza normą :-( jeszcze muszę wysłać mojego m na badanie testosteronu i estradiolu ;-)
Matik czekam na plusik na ovufriend :-)
Matik czekam na plusik na ovufriend :-)
lilly78
tiruriru
Dzien dobry Kochane, ja tylko na moment z telefonu pisze. Dzieki za uspokojenie z tym salami. Teraz bede ostrozniejsza, lepiej chuchac na zimne a wczoraj wchodzimy do znajomych i tylko popatrzylismy z mezem po sobie...na stole stal tatar, serki plesniowe, jakas salatka z wedzonym miesem i sledzik... wiec sie nie najadlam za bardzo
Kiraa zazdroszcze spa, wypoczywaj kochana.
Matik, zakretka jak tempki?
Kiraa zazdroszcze spa, wypoczywaj kochana.
Matik, zakretka jak tempki?
Mi też najbardziej będzie brakowało czytania i pisania tych notatek na enpr. To jak pamiętnik, a i wszystkie dziewczyny łatwo mieć na oku;-). Trudno, na ovufriend też można dodawać notatki. Na razie ciężko mi się tam połapać, ale mam nadzieję, że się wdrożę.
Anette, a może rzeczywiście coś jest na rzeczy? Też miałam takie objawy w ciąży.
Nuśka, jak tam, dałaś się już udobruchać mężusiowi po akcji z Renatą? ;-)
Anette, a może rzeczywiście coś jest na rzeczy? Też miałam takie objawy w ciąży.
Nuśka, jak tam, dałaś się już udobruchać mężusiowi po akcji z Renatą? ;-)
Roszpunko, też bym tak myślała gdyby te objawy pojawiły się powiedzmy wczoraj ale ten mój ból sutków i brzucha przed ewentualnym zagnieżdżeniem jest podejrzany. Coś ewidentnie się dzieje w moim brzuchu ale obawiam się, ze coś z hormonami mi się pomieszało.
Matik2012
Fanka BB :)
jestem, jestem , wczoraj znikłam bo po obiedzie zachciało mi się spać i w rezultacie przekimałam cały dzień od 16 do 21.30 szok noo zdarzyło mi się spać po południu ale cały dzień
tempka się uniosła no zobaczymy z nerwów żołądek mi chyba się rozleci
cały ten cykl mam zatwardzenie co 4 dni chodzę do toalety a zawsze chodzę codziennie czuję cię ciężko oki idę zjeść jogurcik
Nie będzie programu enpr? dlaczego? szkoda
Buziaki i kciuki za starające się
tempka się uniosła no zobaczymy z nerwów żołądek mi chyba się rozleci
cały ten cykl mam zatwardzenie co 4 dni chodzę do toalety a zawsze chodzę codziennie czuję cię ciężko oki idę zjeść jogurcik
Nie będzie programu enpr? dlaczego? szkoda
Buziaki i kciuki za starające się
Matik! Jak Ty jutro nie zatestujesz to Cię zamorduję normalnie!!! Chociaż nie, na pokład samolotu już by mnie chyba nie wpuścili
A powiem Ci, że ja przed pozytywnym testem też miałam zaparcia więc to dobry znak! Polecam suszone śliwki ;-)
A powiem Ci, że ja przed pozytywnym testem też miałam zaparcia więc to dobry znak! Polecam suszone śliwki ;-)
Matik2012
dzięki Araki
choć boję się , że dziś przyjdzie
i postaram się dziś choć nie wiem czy mi się uda kupić test jak nie to jutro i wtedy zrobiłabym we wtorek rano
boję się dzisiejszego dnia
choć boję się , że dziś przyjdzie
i postaram się dziś choć nie wiem czy mi się uda kupić test jak nie to jutro i wtedy zrobiłabym we wtorek rano
boję się dzisiejszego dnia
Matik @ nie przylezie...pogódź się z tym ...pożegnaj wredną małpicę !!! Nie ma opcji żeby przy tak wysokiej tempce przylazła @ !!!
Oj oj oj !!!! Szkoda że od razu nie wzięłaś kilku sztuk sikaczy !??
Matik kochana a czy ja mam coś z oczami czy zaznaczyłaś kilka dni temu że wypiłaś dwie lampki szampana ???
Oj oj oj !!!! Szkoda że od razu nie wzięłaś kilku sztuk sikaczy !??
Matik kochana a czy ja mam coś z oczami czy zaznaczyłaś kilka dni temu że wypiłaś dwie lampki szampana ???
Ostatnia edycja:
reklama
Matik2012
Pirania ratunu na prawdę przy wysokiej tempce nie przyjdzie? ja się boję, że jednak ,fak , że zawsze tempka spada 36,60 to dopiero jest @ a jak na razie nie ma
Jeżeli chodzi o progesteron to już kilka cykli wcześnie też brałam ale mimo to spadek 36,60 przyszedł@
Jeżeli chodzi o progesteron to już kilka cykli wcześnie też brałam ale mimo to spadek 36,60 przyszedł@
Podziel się: