reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Niuśka ta przeczytałam no forum o in vitro gdzie dziewczyny pisały że lekarz tak im zalecił , że 3 dni przed potencjalną owu się bierze 1.4 tabletki 10mg i tak wzięłam i od razu aspiryna czyli ten sam składnik co akard tylko nie więcej niż 70mg , no zobaczymy co to będzie , moja ostatnia szansa nie dam się już wpakować w kolejny cykl przez męża :tak: ten cykl już miał nie istnieć miałam mieć przerwę, choć i tak już spokojniej podchodzę np., wczorajszy spadek nie zepsuł mi humoru :-) więc co będzie to będzie

reklama
Airfix To cytat: "Aneta, w moim mieście jest lekarz, który stosuje taką praktykę, gdy kobieta chce być w ciąży i muszę przyznać, że w większości przypadków to się udaje. Zapewne Twój doktorek również chce uzyskac taki wynik."
Jest mowa o dziewczynie, która bierze dupka od 12dc.

piranha powiedz mi kochana bo wczoraj juz mialam pytac. Jak jest z @ po ciazy biochemicznej ? czy sa one bardziej obfte ?
pytam bo normalnie od wczoraj to kosmos mam..skrzepy jakies, a wczoraj to normalnie kawalek jakiejs miesistej tkanki ze mnie wylecial :eek: czy to jakas zluszczajaca sie tkanka czy co ? bo ja nie chce wyjsc na jakas nienormalna ale tak wole sie zapytac :blink:

Airfix hah a powiem Ci ze tego nie wiem ale pojde sie dowiedziec bo wczoraj sie bylam pytac :rolleyes2: piranha wczoraj pisala, ze taki skok progesteronu przed owulacja podobno pomaga i dobrze dziala na jajco :-p Ale matik wie wiecej pewnie ;-)

matik chyba po pewnym czasie czlowiek chcac nie chcac sie uspokaja i inaczej podchodzi do pewnych rzeczy niz na poczatku. Spokoj Nas uratuje :-D Czyli Ty bralas 1,4tabletki od 3 dnia przed owu az do teraz tak ? tzn teraz juz normalnie 2x1 ? :happy2:

krystianmartin Nuuuska czyli 3 dni przed potencjalna owulacją mówicie 1,4tabl duphastonu 10mg , czyli koniecznie musi byc duphaston nie luteina- trzeba sie bedzie zaopatrzyc :) a Luteine wtedy normalnie od 16 dc.

Nuuuska ja w tych cyklach gdzie lekarz stwierdził samoistne poronienie ( @ dostawałam tak do tygodnia po terminie ) odczuwałam dużo większy bol miesiaczkowy, krwawienie było b.obfite ( nie zapomne jak mnie złapało w wielkanoc, gdzie apteki były zamkniete, a najblizsza 1,5km, a ja podpsasek nawet nie mialam, tylko 1 , a W. nie chciał mi iść :/ musiałam leciec ) i też takie bardzo silne złuszczanie i takie dziwne miękkie cusik

To tak gratis :)

https://www.facebook.com/photo.php?....175720995849310.46683.174510765970333&type=1

Airfix no wlasnie ! takie miekkie miesiste cos ??? Bo mi to wczoraj wylecialo, ja rozumiem endometrium ale jak to sie zluszcza co miesiac to co, wczesniej chyba nie mialam endometrium :-D bo w zyciu czegos takiego nie widzialam :eek: normalnie az to wczoraj wymacac musialam bo nie wiedzialam co to :eek: a leje sie jak z wiadra, podpasek nie uzywam niestety tylko tamponow, ale normalnie nie wyrabiam :zawstydzona/y:
Kochana ja lutki nie biore, bo mi zaburzala tempke, poza tym progesteronu badac przy Niej nie ma jak, wiec przerzucilam sie na dupka :tak:Szkoda tylko ze taka roznica w cenie :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
jak mi teraz nie wyjdzie to idę do lekarza , żeby mi sprawdziła czy przypadkiem nie mam polipa szyjki , bo on może całkiem zablokować dostęp plemników do środka:cool: tak bym chciała te II kreski:tak:

matik ja teraz bede robic po @ wymazy,a jak teraz znowu nic to w przyszlym cyklu mysle ze z pomoca piranhi pomysle o badaniu przeciwcial, zaczne od p/plemnikowych bo nie wiem dlaczego ale caly czas boje sie, ze cos je we mnie zabija :dry:

reklama
Do góry