reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo więc teraz CC będzie? jesteś już zdecydowana? Ja pamiętam że strasznie się bałam jak to będzie, ale nie ma czego wszystko odbyło się w błyskawicznym tempie...no ale chyba taka nasza natura że boimy się tego co nowe:-) Nic się nie martw z pewnością teraz będziesz bardziej zadowolona bo ja też była - wszyscy tylko straszą że rana boli ale wg mnie jest zdecydowanie lepiej, no i oczywiście dziecko nie jest uszkodzone - a to najważniejsze:-)

Nuuusiu ja robiąc wynik TSH zawsze starałam się nie być zdenerwowana - nigdy nie patrzyłam na cykl bo jakoś lekarz nic mi o tym nie mówiła

Kiraa kajmak smakuje dla mnie jak cukierki krówki

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje :tak: posznupalam w necie i znalazlam informacje, ze cykl nie ma wplywu na wartosc TSH wiec badam spokojnie - oby spadlo choc troche :-(

zakrecona Ty dzis rozpoczelas magiczna strone z 4 siodemkami a ja rozpoczelam nowy miesiac staraczkowy wraz z moja kolejna @ - marzec :wściekła/y: i dziekuje za cudowne slowa - dopiero teraz je doczytalam, Boze..wstyd sie przyznac ale jednak !! Niedowidze rano, literki mi sie zlewaja bez okularow :-p

maggie czy ja Cie juz kochana moge wrzucic na marcowe @ ? :D a co ta wrzuce bo juz chyba moge nie ??? :D podaj mi tylko jak bd wiedziec termin :*

Zmykam spac, dobrej nocki kochane :*

attachment.php

Starających się : 8
Oczekujących na staranka : 7

LUTY 2014 :

matik2012 - termin @ 06.02 ( 9 cykl starań )
zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19-23.02 ( 22 miesiąc starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )
anias2 - termin @ .02 ( 5 cykl starań)

MARZEC 2014 :

Nuuuśka - termin @ 01.03 ( 10 cykl starań )
maggie2205 - termin @ .03 ( 1 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

milla ( marzec 2014 )
kate18 (wiosna 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( I połowa 2014 )

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a Panią Walewską robiłyście kiedyś:
Uwielbiam gotować: Pani Walewska i informacja o Spisie Powszechnym:)
też jest fajna - robiłam ją kilka razy, a moja ciocia wręcz notorycznie

Kiraa przepraszam za te linki. Ja też jestem na odwyku od słodkości (bo bardzo chciałabym mieć kiedyś córcię) i muszę się napawać zdjęciami, za to mąż zjada ciasta za nas oboje

Nuuusiu dobranoc, spokojnej nocki i pomyślnych wyników;-)

Kiraa to dużo zdrowka kochana dla Ciebie:-)
Nuuska również dobrej nocki Ja przeklinam Twoja @ i zaklinam na 9 miesiecy :-) to super ze wypad do kina udal sie

Dziewczyny jak możecie???!!! A mi sue chce tak slodkiego dzisiaj :-D jeszcze takie pyszne przepisy wyrzucacie :-) slinka mi cieknie ;-)

Zmykam spac bo po dwóch nocach slabo przespanych.... Padam

Spijcie dobrze :-*

Aljul
zabije zabije :-) normalnie, ja tu cala osloniona siedze :cool:

zakrecia
pomyslalam ze kto rozpocznie str 7777 ten zaciaza , wiec nie masz wyjscia....
ja jestem trzecia na liscie po matiku i Tobie..... O matko.....:eek:

Kiraa mam pomysł...spisz przepisy i za kilka m-cy jak się nam uda z tymi córciami to będąc w ciąży do nich wrócimy - wtedy już będzie można;-)

Aljul
oooh takkkkk:-)

zakreciu
odsypiaj jak cala noc sie bzykowalas :cool2: hihi ;****** mocno sciskam kciuki w miedzyczasie wysmarkiwania nosa....

reklama
Dziewczynki musze napisac cos TOPIC OFF , musze napisac to bo nie moge inaczej usnac....

Nie pisalam tego, bo musialam najpierw sama sie z tym odnalezc, nie chcialam w to wierzyc, nie chcialam o tym myslec nie chcialam o tym mowic, ani pisac. Myslalam ze to pomylka..... Ale mialam znow cien kreski w zeszlym cyklu.... :shocked2: Chcialam ten test wlasnie dzis wyrzucic z szafki nocnej, zeby nie myslec.... A ta kreske widac tak mocno.... Nawet nie patrzac pod swiatlo..... Nie chce o tym myslec nawet......moge wkleic ten test ale na ipadzie niestety nie umiem przyciemnic zdjecia, wiec pewno nie bedzie widac....

nuska to tak w ramach "pocieszenia" Ciebie...... Przepraszam Was ze dopiero teraz o tym pisze.... Ale nie chce w to wierzyc, wiec uwazam ze te testy sa felerne.....

..... Amen , spokojnej nocki, do jutra

Do góry