reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia spróbuj tego
Moje Wypieki | Tort kajmakowy z Chile - tort tysiąca warstw
mi z tej strony zawsze wszystko wychodzi dobre i zdjęcia są super...że je się oczami:-)

Piranhiu to prawda eksperyment ii się nie powiódł a mi brak zaufania do lekarzy pozostał. Synek dodatkowo podczas porodu był pociągnięty przy porodzie efektem czego był wylew do mięśnia mostkowo-obojczykowo-sutkowego i bardzo długa rehabilitacja która zakończyła się nacięciem - przyznam że wtedy dla mnie matki 1 dziecka to było stanowczo za dużo. Dlatego od tej pory jestem zdecydowaną zwolenniczką cc.

reklama
aljul ja jako miłośniczka placków i kajmaku nie będę teraz spać całą noc po zobaczeniu tego przepisu :-) slinka mi cieknie na sam widok i muszę jutro coś koniecznie mieć byle z karmelem mniamm pychotka

airfix bo dopisalam przed chwila na poprzedniej stronie w poscie - powiedz mi czy badalas tsh w trakcie @ ? czy sa ku temu przeciwskazania ? pytam bo chcialam jutro rano pobrac sobie ale nie wiem czy moge ? czy @ go nie zaburzy ?

Ufff przelecialam, witajcie

nuska
kopniak na szczescie na szczesliwy cykl ;) dzieki za ten link do filmow, nie znalazlam tam cennika :eek:

mamakaja
super, gratulki kochana

lilly
ciesze sie ze wszystko dobrze, mocno zaciskam kciuki , ja bym nie poszla nigdzie lezec i pachniec masz :-)

zakreciu
no to czekamy niecierpliwie :-)

aja chora i zasmarkana ze szok :cool: i tyle roboty jeszcze.... Byle do piatku...

nuska
czyli myslimy pozytywnie i robimy wizualizacje jak pisala marchewcia :-)
ja tez myslalam o tych poronieniach i ze organizm jednej plci nie toleruje.... I odrzuca....

dorciu
kiedy beda wyniki kochanie... Tez Cie lovciam :-)

matik
slicznatempka, myslama ze to Twoje testy :-)

mamakaja
fale Dopplerowskie jesli sa stosowane dlugo, na ten sam obszar tkanek, moga powodowac uszkodzenia tkanek przez podgrzanie ich i podwyzszenietemp. Ale lekarz wiedzac o tym patrzy przez chwilke i zmienia polozenie sondy, wiec sie nie martw buzka

czy ten pyszny tort jest w wersji w diecie dziewczynkowej.... Jak nie pozabijam jedna z druga, ze mnie tak kusicie......;) i czy te spody mozna gdzies kupic gotowe...... Bo nie mam czasu ....

Ostatnia edycja:
Airfix na mnie też widok tego ciasta podziałał...jednak chyba muszę zacząć się powstrzymywać mając w planach na przyszłość córcię:)

Mamakaja no widzisz! Super! Teraz masz rozkaz uspokoic sie wreszcie i cieszyc sie ciaza! Trzymaj sie :) A lekarz napewno wiedzial co robi robiac takie usg wiec nie doszukuj sie juz zmartwien prosze Cie :tak:
Nuska &&& za nowy cykl!
Zakrecona &&&&&
Ilaczek u mnie moze zasp na wysokosc aut nie ma alecale popoludnie wieje i sniezy ze psa by nie wygonil :/ jak to sie mowi. Za to ja meza wygonilam - po lozeczko wreszcie.
Aljul ja tez po moim pierwszym porodzie jestem zdecydowana zwolenniczka cc.
Lilly super, juz niedlugo i Ty bedziesz sie cieszyc serduszkiem.
Dorcia aleś mi wjechala na ambicje. Ja ostatnio na urodziny meza zrobilam sernik blyskawiczny z torebki :-D no oczywiscie w formie tortu co nie zmienia faktu ze byl z torebki :-D ale za to upieklam biszkopt. Nawet dwa - pierwszy sie spalil :-D

Do poludnia zrobilam wypad na galerie handlowa. Jak zwykle obkupilam Zuze po uszy a malemu nawet skarpetek nie kupilam :zawstydzona/y: Nie moglam sie zdecydowa na wzór :-D Za to Zuzi nigdy nie mam problemu co wybrac i jadac po getry wracam z getrami, bluzeczkami, spodniami, koszulkami, majteczkami, spinkami, opaskami itd. Bankrut ;-)

Pozdrawiam
Milego wieczoru

Ostatnia edycja:
reklama
kiraa dobry wieczor :))) jestes :D A tak - ladujemy sie pozytywnie i robimy wizualizacje w glowie, na kartce, na scianie czy gdziekolwiek zebysmy codziennie widzialy i nie zapomnialy ze ma byc dobrze :-)

aljul a moze Ty kochana pomozesz z tym TSH ? bo klade sie za niedlugo spac a kurcze wielka zagadka w glowie teraz.

Do góry