reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mamakaja gratulacje!!!
ja dzisiaj do miasta jechałam i mamy drogę jednokierunkową, tak nas zawiało, wciąż pada śnieg, wieje okropnie i zaspy są wyższe od samochodu.:szok:

anias, znam ten żel, to coś jak Pre-Seed ale chyba zawiera dodatkowo wapń i inne składniki, warto dać mu szansę :tak: skoro u Ciebie są problemy z EWCM i w związku z wynikami M zależy na tym aby plemniki jak najszybciej po upłynnieniu dostały się do szyjki macicy.

Piraniu to kupie ten zel tylko jeszcze spytam glupio. Biore na palec i laduje do srodka najglebiej jak sie da czy tylko tu na brzegu?

Albooo wiesz co sobie pomyslalam??
A jakbym zamowila tez pree sed z ebay? Ile on kosztuje?

W ramach pocieszenia na zblizajaca sie @ wlasnie zjadlam cala paczke chipsow i ciastek. I super mi.

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki,

Mamakaja, gratuluję bardzo bardzo :tak:

Nuuuśka, to samo miałam z Vitalmarket, przesyłka nie dochodziła, napisałam maila z prośbą o przesłanie numeru paczki i wtedy po kilku dniach dostałam dopiero paczkę. Trzeba chyba zmienić źródło :tak:

Anias2, zazdroszczę trochę dziewczynom planującym synów bo...mogą jeść czipsy :-D Ja kilka dni po owulacji na pewno kupię sobie ze dwie paczki i pożrę :confused2: Diety stricte dziewczynkowej nie stosuję ale staram się nie jeść słonych przekąsek ani ziemniaków.

anias, tam są chyba dołączone jakieś aplikatory, ładuje się to do środka gdyż ma ułatwić plemnikom całą drogę do szyjki :-) Zarówno Pre-Seed jak i Conceive Plus mają swoich zwolenników, Pre-Seed jest chyba odrobinę droższy i na Allegro jest po około 70 zł.

reklama
Helloł...jak Wam mija środa ?

Ja mam dzisiaj dzień "nie dotykać "
Rozwiozłam kilka CV...miałam rozmowę w sprawie pracy w drukarni ale chyba doopa z tego...na pewno doopa.

Idę spać...

Ma któraś z Was może przepis na tort kajmakowy ??? Sprawdzony przepis ???
Jest na necie ale boje się że spier...a nie jest to tani torcik !!!
Mężasty będzie mieć niedługo urodzinki...zrobię torcik...a co !!!

Mamakaja wiedziałam !!! ALE SIĘ CIESZĘ !!! Super mamusiu...super !!! To teraz rośnijcie zdrowo i bez nerwów !!! BUZIAKI !!!

Nuuśka jak tam ???
Gorgusia jak mija dzionek ?
Maggie co u Ciebie ?

Wy wiecie że ja was LOVCIAM (tak mówi moja córa) !???
ZACISKAM CAŁY CZAS &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry