reklama
aljul to mój tak samo, tylko jak ja to mówie- On ma wszedzie tylko nie na głowie Na głowie to juz połowy nie ma a ile cudów juz mu nawcierałam w głowę,żeby przestały wypadać albo chociaż się przetłuszczać, a codzień się kąpie i myje głowię, a za 3 godziny taka sama jest. Nie wiem czy to nie jest to łysienie androgenne? czy jakoś tak, a raczej jestem pewna że to to, i chyba o tym mu lekarka wspomniała ale tak jak pisałam ,powiedziała mu- Nie stać Pana na leczenie. Tak jakby wiedziała ile mój maż zarabia :/
Airfix nie stac pana .... ??? a co to w ogole za tekst - mugl jej odpowiedziec ze nie jej to osadzac na co go stac co za lekarze, masakra. Jak Ł. badal testosteron w maju ubieglego roku to mial akurat w polowie ani za wysoki ani za niski.
Ciekawa jestem jak to z tym jest mysle ze piranha nam cos pomoze, ja wiem ze zawsze mozna mowic, ze mozna lekami zdzialac cuda, ale czy moze byc tak ze i nawet leki moga nie pomoc jesli ma byc tak a nie inaczej ?
Zastanawiam sie czy mozna to jakos zbadac
Tak samo wiecie co mnie zastanowilo ? ze znam pary gdzie mezczyzna mial slabej jakosci nasienie, zaczal brac leki ktore mialy je poprawic ale zamiast poprawy po 3 miesiacach okazalo sie ze wyniki sa jeszcze gorsze. Czemu tak sie dzieje?
Ciekawa jestem jak to z tym jest mysle ze piranha nam cos pomoze, ja wiem ze zawsze mozna mowic, ze mozna lekami zdzialac cuda, ale czy moze byc tak ze i nawet leki moga nie pomoc jesli ma byc tak a nie inaczej ?
Zastanawiam sie czy mozna to jakos zbadac
Tak samo wiecie co mnie zastanowilo ? ze znam pary gdzie mezczyzna mial slabej jakosci nasienie, zaczal brac leki ktore mialy je poprawic ale zamiast poprawy po 3 miesiacach okazalo sie ze wyniki sa jeszcze gorsze. Czemu tak sie dzieje?
Nuuuska własnie taka mamy Panią doktor w ośrodku, masakra. Maż był u niej z uczuleniem ( a dzien wczesniej byl na pogotowiu na zastrzyku o to uczulenie ) , a ta do niego- ze nic nie widzi i zeby zona go przestała tak dokladnie oglądać. A ja sie bałam wtedy że w ciazy jestem i że różyczke ma! i spytał o te włosy- a ta mu z takim tekstem i jeszcze dodała, że moze sie okazac ze jeszcze to leczenie moze nic nie przynieść, wiec lepiej sie pogodzić ze sie łysym bedzie. ja ostanio chcialam pieprzyk maly usunac z szyji, a oan do mnie- to co pani woli- pieprzyk czy blizne? ja mowie- blizne. A Ona- to chyba Pani jedyna jest. I nie usuneła, powiedziala ze nie widzi potrzeby:/
Zbieram się kobietki po młodego do przedszkola bo drugi dzien chodzi tfu tfu tfu moze nic nie złapie juz bo mam dosc szpitali i antybiotyków
Zbieram się kobietki po młodego do przedszkola bo drugi dzien chodzi tfu tfu tfu moze nic nie złapie juz bo mam dosc szpitali i antybiotyków
Mar-chew
Fanka BB :)
mi też swego czasu taka teoria chodziła po głowie... chyba chciałam sobie wytłumaczyć skąd u mnie te poronienia :/
Nuska - jak już pisałam, sama nie wiem co do końca mi pomogło zajść w ciąże bo chyba wszystkie znane mi sposoby wykorzystałam na raz ale może coś w tym być co pisze Piranha... pamiętasz jak zaczęłam cykl? z winem w dłoni i toastem za udany cykl (w duszy się z siebie śmiałam) ale mówiłam, tak teraz się uda w dniu owu wyobrażalam sobie jak te plemniczki sobie płyną i łączą się z pięknym jajeczkiem. Nawet podział sobie wyobrażałam ;P I kiedyś gdzieś przeczytałam, że napój z naci pietruszki pomaga zajść - więc go piłam razem z mężem (samo zdrowie) jak zwykle trzymam kciuki - musi się udać...
Nuska - jak już pisałam, sama nie wiem co do końca mi pomogło zajść w ciąże bo chyba wszystkie znane mi sposoby wykorzystałam na raz ale może coś w tym być co pisze Piranha... pamiętasz jak zaczęłam cykl? z winem w dłoni i toastem za udany cykl (w duszy się z siebie śmiałam) ale mówiłam, tak teraz się uda w dniu owu wyobrażalam sobie jak te plemniczki sobie płyną i łączą się z pięknym jajeczkiem. Nawet podział sobie wyobrażałam ;P I kiedyś gdzieś przeczytałam, że napój z naci pietruszki pomaga zajść - więc go piłam razem z mężem (samo zdrowie) jak zwykle trzymam kciuki - musi się udać...
mar-cher , Nuuuska to chyba w wyluzowaniu tkwi szczegoł Ja w ciaze zaszłam jak myslalam i wiedzialam ze i tak nic z tego nie bedzie i żeby zapić smutki z kolezanka po pracy wziełysmy 0,5l i po prostu siedziałysmy i użalałysmy się nad sobą hahah i na drugi dzien starania i jest Kolezanka ze studiów tez opowiadala ze wstyd sie przyznawać, ale przed staraniami to tak popiła że szkoda gadac hahaha
maran-atha
Fanka BB :)
Wiecie jesli codzi o ten meski testosteron to chyba cos w tym jest bo dla odmiany moj maz nie jest owlosiony, nawet na klacie nie ma wloska na glowie wlosy ma bujne wiec czupryny obcina co 2 tygodnie na krotko no i mamy 2dziewczynki co prwada druga po diecie dukana wiec nie wiem jak by to bylo gdybysmy normalnie sie zywili przed staraniami. U mnie ja mam 3 braci oni jeszcze dzieci nie maja wiec nie wiem jak dalej z plcia a u mojego meza 1 siostra i ona obecnie w ciazy z corka, jej chlopak jedynak.
Airfix no właśnie też nie lubię tych osądów książki po okładce i coraz mniej zauważam lekarzy którzy przejmują się problemami z którymi ludzie do nich przychodzą...lepiej od razu przygasić kogoś na starcie i mieć z głowy...a po co im te dodatkowe pytania? Moja zasada jak sobie sam nie pomożesz to kto Ci pomoże?:-) Mój starszy synek miał po urodzeniu 3 złogi w nerce a nefrolog bez specjalizacji do której trafiliśmy dała mu skierowanie bez słowa wytłumaczenia na cystografię żeby zobaczyć czy nie ma zastoju moczu w tej nerce i jak do niej trafiłam 2 raz to się wielce obruszyła że nie wyrażam zgody na ten zabieg (a nasz szpital nie ma takich urządzeń do wykonywania tych badań na maluszkach 3 tygodniowych) i powiedziała że mogę sobie jechać do Centrum Zdrowia Dziecka i tam mi zrobią prywatnie...i pojechałam - a co się okazało wystarczyło dziecku zastosować dietę i problem zniknął i obyło się bez tak drastycznego badania.
Nuuusiu faktycznie że to bardzo zastanawiające...dlaczego się tak dzieje???
Nuuusiu faktycznie że to bardzo zastanawiające...dlaczego się tak dzieje???
reklama
marchew napoj z natki pietruszki ??? bleeee !!! fuu nie moglabym chyba bo jak tak bardzo nie znosze pietruszki !
Pewnie ze pamietam jak zaczynalas cykl, bylas podlamana ze znowu sie nie udalo a tu taka piekna niespodzianka ! czyli mowisz, wino kupic i czekac na @ ??
airfix matko a co to za lekarz ???? pierwszego kontaktu ??? ja bym w zyciu wiecej do kogos takiego nie poszla jak bozie kocham. I znowu kolejna ktora bedzie decydowac za Ciebie - chyba pani jedyna jest i ona nie widzi potrzeby...slowa mojej glupiej gin,a potrzeba byla jak sie okazalo. brrr!
Pewnie ze pamietam jak zaczynalas cykl, bylas podlamana ze znowu sie nie udalo a tu taka piekna niespodzianka ! czyli mowisz, wino kupic i czekac na @ ??
airfix matko a co to za lekarz ???? pierwszego kontaktu ??? ja bym w zyciu wiecej do kogos takiego nie poszla jak bozie kocham. I znowu kolejna ktora bedzie decydowac za Ciebie - chyba pani jedyna jest i ona nie widzi potrzeby...slowa mojej glupiej gin,a potrzeba byla jak sie okazalo. brrr!
Podziel się: