Witam wszystkich, wczoraj przeczytałam chyba z 50 stron forum i mam już pewne rozeznanie, ale im więcej czytam to mam coraz więcej pytań. Do przeczytania zostało mi jeszcze 650 stron, ale może ktoś mi pomoże A więc zacznę od 7 czynników wpływających na płeć. Diete zna, ale może macie jakiś zestaw suplementów i minerałów jakie powinnam łykać na dziewczynkę?
O co chodzi z tymi hormonami?
Wiem, że ph musi być niskie 2dni przed owu i 1 dzień po, w tym celu należy stosować tampon z przepisu Piranhy do którego dotarłam Ale jak badać ph? i czy coś jeszcze w celu niskiego ph robić?
Całkowicie nie wiem o co chodzi z tymi jonami?
No i odległość od owu, czytałam o metodzie 0+12. Czy skupić się na tej metodzie czy lepiej przed owu przytulać się do męża?
Wiem, że ciężko wam tak odpisywać pewnie w kółko o tym samym, ale byłabym wdzięczna
O co chodzi z tymi hormonami?
Wiem, że ph musi być niskie 2dni przed owu i 1 dzień po, w tym celu należy stosować tampon z przepisu Piranhy do którego dotarłam Ale jak badać ph? i czy coś jeszcze w celu niskiego ph robić?
Całkowicie nie wiem o co chodzi z tymi jonami?
No i odległość od owu, czytałam o metodzie 0+12. Czy skupić się na tej metodzie czy lepiej przed owu przytulać się do męża?
Wiem, że ciężko wam tak odpisywać pewnie w kółko o tym samym, ale byłabym wdzięczna