reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anias pytasz jak sadze o normalne cykle kochana ?? normalne w granicach 29-33dni. Najdluzszy trwal 34dni.
Ten juz 43 eh, faza lutealna juz 16 wiec to chyba tez potwierdza Nam cośka. :zawstydzona/y: ja mam nadzieje, ze Ty na mnie poczekasz !! mysle ze @ nadejdzie jutro z wielkim przytupem !

Dziw idziemy w ogole do kina - w koncu !! po po roku chyba :-D Na 47 Roninów - był ktos ??? :-)
Ale w sumie prawda taka ze my wiekszosc filmow ogladamy w necie, wlacznie z tymi ktore sa w kinach obecnie bo stronka fajna na ktorej ogladamy :tak:

reklama
Nusiaa tak, chodzi mi o normalne cykle. Czyli chyba masz podobnie jak ja. Ja mam ok 31 dniowe. @ powinnam dostac w piatek. Takze czekamy.

Witam się ze szklaneczką wody z cytryną:-D
u nas zima na całego, siedzę teraz w pracy i ręce mi marzną, nie dajemy rady z nagrzaniem, tak wieje i pada śnieg, do tego mróz:wściekła/y:
Zakręcona - kciuki &&&&&&&&&&
Piraniu nie będę zmieniać koloru czcionki, broń Boże:-D mam dzisiaj 12dc, lekko podbrzusze pobolewa,a przez dwa dni mam czasami śluz brązowy, nie brunatny, czy to nie niski poziom progesteronu?

sprzedałam wczoraj jedną córkę, tą najstarszą babci do czwartku, mam dwa anioły w domu, więc dzisiaj może sobie zrobię czas na oczyszczenie twarzy:-Dkosmetyczka mnie wzywa:happy2:
pozdrawiam serdecznie!!! i życzę miłego dnia!

Dzień dobry :-):-)
Dorcia dzięki za kciukasy i Twoją pamięć :*
Daria wow jak to ładnie wygląda taka 3 , czy dobrze widzę , że mały trochę podobny do braciszka :-)

Niuśka z tym kinem to fakt teraz jest gorzej , nie mówiąc jak się teraz jest za granicą :-) ale w Polsce co jakiś czas chodziliśmy chociaż miałam taki program do ściągania filmów:-):-) ale się skończyło Ares się zwał fajny był. Ale kino to kino :tak: Widziałam reklamę tego filmu, wygląda ciekawie:tak::tak: idźcie i wyluzujcie ;-) odpocznij, odsapnij

Krystianmartin no ten twój wykres to co najmniej dziwny i nie mam zielonego pojęcia , wiesz jakbyś wpisała w ovufrend to Ci pokaże czy jest owu

Dziękuję wszystkim za kciuki za tempkę jak widać jest ok ;-)

Ostatnia edycja:
matik az milo sie patrzy na ten Twoj wykresiol :D :-) co do mnie, to my ogladamy na Filmy i Seriale Online na prawde fajna stronka, po zarejestrowaniu sie, mozesz sobie wykupic konto vip np na tydzien za niecale 4zł i masz dostep do wszystkich filmow bez limitu, choc i bez tego konta sie da ;-) A filmy sa na prawde fajne i wiele !! :-) zajrzyj jak bedziesz miala ochote :tak:

anias czekamy czekamy uch a powtarzalas tescior ?

Ostatnia edycja:
Dzięki Niuśka , a nie ma tam głupich reklam :sorry2:często jakieś baby się włączają na tych stronach i jakoś tak nie pasuje nam to , bo jak chcemy oglądać z dziećmi to szok. Mamy tu tv N i bywają jakieś filmu ale o nowościach to już możemy zapomnieć :(

Dzień dobry babeczki !!!
Nie nadążam za Wami niestety !
Ilaczek witaj znów kochana, gratuluję podjęcia decyzji
Zakręcona oby się udało &&&&&&&&&&&&&&&
Dorcia, Nuuuśka Krystian dzień dobry kochane !!!
Nuuśka następny cykl będzie Twój wierzę że tak będzie, widzisz wiadomo już to że zachodzisz w ciążę, jakiś taki mały plus w tej sytuacji
Daria fajnie że wszyscy razem będziecie już w domku, Natanek to słodziak na tym zdjęciu

matik no co TY !! :) tam sa same filmy, seriale zalezy co wybierzesz, bajki itp ale jak tam mam konto przez 2 lata tak w zyciu ani jednej reklamy nie widzialam. Na prawde fajna stronka, Wilka z Wool Streat ( przepraszam za literowki ) wlasnie tam ogladalismy przedwczoraj np ;-)

reklama
Nusiaa a polecisz jakis fajny film?
Taki ktory ogladalas z zaciekawieniem. Tylko nie horrory ani dramaty bo w ogole w depreche wpadne.

Do góry