reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ooo co za niespodzianka tak z rana taka super wesoła nowinka!:-)

Kicia--------GRATUULUJE Z CAŁEGO SERCA! I ZYCZE SPOKOJNYCH 9-CIU MIESIECY!

U mnie bez zmian..temp.37,2..juz sama sie nakrecam i moze Jarzębinko zatestuje z Tobą..o ile nie przyjdzie@:confused::dry:

JArzebinka ..Rusałka ...wy jesteście kobitki niereformowalne !!!!!!!!!!!!!
Aga testowała juz 4 dni przed @ i wychodziło ...a wy nas tak trztymacie w niepewności !!!!!!!!! czasem sie lapie ze nie wiem na co czekam czy na wasz test czu na swoja owulke :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czarodziejko puk puk co tam ?????

ASUS , MEDIO ....poprosimy o codzienne raporty :):):)

Dziewczyny daje wam tu linka ....moze sie komus przyda ...wiem ze zawsze to ibaczej ale Agnieszce potwierdza sie dzien owulki ...mnie tez , wiec ....same zobaczcie :)
kalendarzyk małżeński

Miłego dnia

Anuffi melduję się. Jutro położna to może więcej napiszę, jak się czegoś dowiem:)
Kicia wielkie gratki.
Jarzębinko pozdrawiam, udanego tygodnia życzę.

Kicia GRATULACJE OGROMNIASTE!!!!!!!!!
choc jak dla mnie potwierdzilas tylko to co wydawalo sie oczywiste :tak::tak::tak:
Bardzo sie ciesze razem z Toba :-):-):-)
i310332.jpg

anufifi cioteczko....jestem:tak:
i my zostalysmy..ah i jeszcze Sylwia, jarzebinka,beti, margeritta...:tak:
choc kto wie moze bociek w zime przyleci?
Dzieci_1c.jpg

Witam po weekendzie.I odrazu ogromne gratulacje dla KICI80

Jakos nie mialam weny w weekend, sprzatanie ,zakupy ,dzieci i jakos tak zeszło.Ale poczytałam co u Was :-) Moje dziewczynki zdrowe na szczescie.Starsza odlicza dni do wigilii;-)Malenstwo moje jest przekochane i czasem nawet umie sie sama zabawic w kojcu:confused: no przeciez ja tez musze cos w koncu zrobic- rozumie mamusie:-D
R.usałka no własnie to zapalenie to nie zawsze jest od nie posiadania czapki:dry: czesciej własnie wiąze sie to od niewyleczonego przeziebienia, gardła i takie tam.Duzo zdrowka i malo bólu dla małej. agnieszka12 miło Cie poczytac:-p Widze normalnie Twoją twarz( chociaz Cie w zyciu nie widziałam) usmiechnietą i bijącą ciepłem- przez ta ciąze Twa oczywisice:-D jarzebinka czekamy zatem czekamy:tak: i zaciskamy kciuki oby @ nie przyszedł:tak:anufifi dobre z tym czekaniem:-D Medio zatem jutro czekamy na dluuugiego posta :tak:;-) Czarodziejko haloooo_Obrazki Twe sliczne jak zawsze...w to ,ze weekened miałas "zajety" moge uwierzyć, bo mnie tez pochłoną jakoś:dry: Beciaaaaa normalnie Cie dorwe kiedys i klapsa zapodam:-D Dziewczyny duze juz nie wymagaja 24godzinnej opieki a Ty czasu dla nas nie masz:rofl2::-D Tłumaczy Cie jedynie przeszkadzanie skuteczne męzowi:tak:
Ania jak sie masz? Jak Anika? Rosnie zdrowo księzniczka? Nie czytałam Cię dawnoooo.No i miała byc jeszcze jedna kobietka na której " miałam się oprzec":confused: Zapomniałam nicka przepraszam:zawstydzona/y: asus o ile dobrze kojarze:zawstydzona/y: Malo mogę ja poczytac.A ja kazda wiadomosc jak zmajstrowac synka - chlone jak gąbka:-D:tak:;-)
Nikusia spi, starsza w szkole..ahh- cóz za błoga cisza:rolleyes2:
Udanego dnia dla wszystkich i zdrówka duzo.

Dzikuje dziewczyny :-)

choc test wskazuje 2 kreseczki nie umiem sie jeszcze jakos tak mocno cieszyc. boje sie ze nagle przyjdzie @ i tyle bedzie...w pierwszej ciazy tez tak mialam. dopiero jak zobaczylam dzidzie na usg uwiezylam i moglam sie cieszyc na luzie ;-)

wysylam ciazowe fluidki lAPCIE...
trzymam kciki za testujace i za ten cykl.
swiateczny czas jest magiczny wiec... :tak::-)

pozdrawiam

reklama
KICIA jeszcze raz bardzo Ci gratuluję!!:-)
w głebi serca Ci zazdroszcze... ah jak ja bym chciała tez w końcu zobaczyc te II kreseczki na tescie
Uwazaj na siebie!

Do góry