reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kicia no to rewelacyjnie! oby sie sprawdzilo:tak::-)
ja dzięki temu kalendarzowi widzę kiedy mam dokładnie dni płodne i kiedy starac sie o córeczkę!:-p;-)

Dziewczyny tylko traktujcie ten kalkulator z przymrużeniem oka ....nie przyjmuję skarg i zażaleń :):):):-D:-D;-);-):-D:-D.
Odkad go znalazłam sprawdzało mi sie jessli chodzi o owulkę , ale serduchowanie do pieerwszego dnia płodnego nie wychodziło , nie zaciazzyłam wiec teraz przesune się o jeden dzien ...jesli monitoring i śluz to potwierdzą ,.
Napewno na tym kalendarzu nie mozna planowac dziewczynki czy chłopca , mozna go jedynie traktowac pomocniczo :):):tak::tak:

juz go wczesniej zamieszczałam w tym dziale- mi niestety ( w zwiazku z odkad zaczełam lanowac druga dzidzie!)cykle sie poprzestawiały i tak z regularnego co 27..były i kilka razy 26...i raz 33

dzis mam 29 dc..wg tego kalkulatora owul. miałam 30- ale robiłam omocnoczo testy- i owulksie przesuneła -miałam 2.12.

a dzis nie wiem co sie ze mna dzieje...okropnie zl sie czuje..od 2 h leze i noga ruszyc nie moge ..nie mówiac nic o staniu..tak mnie krzyz! boli i prawy jajnik..masakra!..jakby nerki..korzonki...
Normalnie w Pl pojechałabym teraz do gin..a tu leze i kwicze z bolu..:-(co to moze byc?

Rusałka ale testy owulacyjne nie wskazuja samej owulacji tylko wzrsot LH który ma miejsce na kilkadziesiat godzin przed owulką ...to bierzesz pod uwagę????
Nie dobrze z tym bólem , nie masz tam gdzie iść do lekarza????

tak- i w takim razie test wykazał 2.12. w południe owulke- potem było przytulanie i nastepniego dnia juz wynik testu negatywny, a tu z tego wyresu wynika, ze owulke powinnam miec 3 dni wczesniej, gdzie nic na nia nie wskazywalo.
niestety nie mam teraz jak i gdzie isc. moja mała lezy-spi chora, maz w pracy..czekamn na rozwój sytuacji..trudno uda sie innym razem..jesli nie teraz

okropnie zl sie czuje..od 2 h leze i noga ruszyc nie moge ..nie mówiac nic o staniu..tak mnie krzyz! boli i prawy jajnik..masakra!..jakby nerki..korzonki...

mnie tak bolalo wlasnie w sobote i niedziele (mocno nie moglam sie wyprostowac) teraz lekko czuje, w pierwszej ciazy zreszta tez tak mialam :-p
proponuje niebawem powtorzyc test :tak:

Rusałka ...widzisz kicia tez tak miała....no to trzeba byc dobrej myśli....moze jednak powtórz test jak najszybciej jesli masz ...to by wszystko wyjasniło ....
Trzyjmam kciuki za pozytywny przebieg ....

Rusalka.. trzymam kciuki by bylo wszystko ok :tak:
Anufifi.. Kochana bedzie za 6 dni.. ale to akurat w @ .. potem zaraz jedzie wiec znow nic z tego:-(.. Więc tylko pozostalo mi czekac na wiosne i wtedy dzialac.. no i wtedy bede oczywiscie wdzieczna za pomoc:-D;-) w wyliczaniu :-p
PS.. Kawa jasne !!! Pamietam!!!! :))))

reklama
witam ponownie wieczorkiem was dziewczyny.anuffi margaritta i agnieszka12,dziekuje za przeczytanie mojej wiadomosci i odpowiedzenie.mozecie mi podpowiedziec jak mam sie zarejestrowac na tym kalendarzyku 28 dni?bardzo byla bym wdzieczna.co do moich syneczkow to z kazdym jednym bylo przytulanko w 14 dzien od miesiaczki i zawsze klaplo po jednym razie zawsze bylam w ciazy no i sami chlopcy.a tym razem staram sie od czerwca i nic.sama juz nie wiem co jest.martwie sie no ale zobaczymy moze tym razem udalo sie.18.12 mam dostac miesiaczke.boje sie bardzo

Do góry