reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
2 listopada po południu miałam owulacje(test pozytywny) rano 3juz negatywny.
Test ciazowy zrobiłam 12 rano-negatywny - tj.9 -go dnia. Dziś mam 11 dzien po owulacji..i sobie czekam bo tu w UK na betke----------------nierelane.:baffled:

Rusałka jezeli niemozesz już wytrzymac to mozesz jutro z rana testować mi 12 dnia po owulce wyszły juz dwie kreski choc nie identyczne bo ta jedna była leciutka ale jednak była... i tylko z dnia na dzien była ciemniejsza....:-):-):-)pozdrawiam
dobranoc dziewczynki do jutraaaa

Dobrej Nocy Kochane...albo
NOCY STOSUNKOWO UDANEJ :)
bf86131d6978b4c0320cd0c65a401301,14,19,0.jpg

Rusałka ale Ci zazdroszczę:happy2: że już możesz testować. Temperatura podwyższona to dobry znak. Trzymam kciuki:dry:, napewno test wyjdzie pozytywny.
Dobranoc dziewczynki, miłych snów.:happy2:

witam - a ja sie boje testowac:baffled:..mam wrazenie, ze @za moment..za chwile..przyjdzie..takie max spiecie czuje..rozdraznienie..
poczekam...bo przy Klaudii testowałam w 33 bodajze dniu cyklu i od azu wyszły..a teraz zatestowałam w 26-nic..wiec teraz tylko sie torturuje..:baffled:a moglam poczekac..
czuje sie taka spieta..na maxa..wszystko mnie drazni..chodze jak osa:wściekła/y:jakby @ miała juz teraz ooo przyjsc..a tu nic.
Temp.wciaz powyzej 37 stopni, czuje sie jak na @. okropna hustawka nastrojow..
Zastanawiajace jest tez to jednak,.., ze 10.12. czyli 8 dni po owulacji miałam dosc mocny bol w krzyzu..podbrzuszu..az musiałam połzyc sie wczensiej spac..bo myslałam, ze sfiksuje..zasnełam przed 21..rano miałam lekko zabarwiony sluz krwia..byłam pewna, ze @ nadchodzi stad ten wieczorny bol..ale miałam egzmain i jakos zajełam sobie mysli..na drugi dzien testowałam..nic..
no wiec teraz to..jak miałam sie nie nakrecac..tak tylko biegam do wc..sprawdzac, czy @nie przyszła:baffled:

R.usałka..może dopiero sie zarodek zagnieżdżał?...nie wiem czy pidsałam ale ja 8 dni po zapłodnieniu miałam takie bóle krzyża, ze wyladowałam na korzonki na L4 bo tydzień chodzic nie mogłam.....a 14 dni po teoretycznym owu mi wyszła druga słzbiutka kreseczka :-)....myslę, ze za wczesnie testowałaś..14 dni od owu to minimum, które trzeba odczekać by cokolwiek na tescie wyszło....15 dni po owu betka była dopiero 298 u mnie...17 dni po już 845 :-)....

a z tymi moimi przeczuciami to tak jest, że wiki zmajstrowalismy w 14/15 dniu cyklu...a teraz to nawet mi testy owu kiepskie wychodziły, wiec myslałam, że owulki wcale ni mam i gdyby nie okropne bóle w podbrzuszu, które uniemozliwiły nam staranka to bym nie wiedziała, ze cos sie dzieje....ale owu było 15dc chyba skoro w 28dc mi wyszły II, licze od tyłu bo u mnie cykle 28-31 dni sa i owu może być w az 4 dni...stąd ta niepewnosć kiedy była, poprzednio jak w czerwcu byłam w ciaży owu miałam w 17dc i tez sie udało..II wyszły 31dc dopiero

Ostatnia edycja:
Witam dziewuszki;-)
Kicia dziś twoj dzień miałaś testować :tak:, zdawaj relacje.........:-):-):-):-)
Rusałko takie leciusienkie plamienie mialam w pierwszej ciązy w około7dniu po owulce wyladowałam w szpitalu bo sie bałam i lekarz powiedział ze to moze zarodek sie zagniezdza:-) więc uszy do góry wg mnie jesteś w ciazy :-):-):-) a co do testów to u mnie juz 12dniu po owulce wychodziły pozytywne :-):-):-)....
miłego dnia życze :happy2::happy2::happy2::happy2:

cześć dziewczynki:-)
ale naskorbałyście:-)
u mnie szalone dni, więc tak trochę kiepsko z czasem
ale jak tylko trochę ucichnie będę z wami na bieżąco:-)
trzymam kciuki za wszystkie testujące:tak::-)uda się napewno
ja zaczynam w styczniu, który zbliża się wielkimi krokami:-)
już się doczekać nie mogę:-) jutro do ginka na wstępne badania kazał przyjść i jak wszystko oki to za paręnaście dni moja kolej:-)
buziaki kobietki:-)

reklama
Do góry