reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Mamskaj bedzie dobrxe
Witajcie,na nic nie mam czasu...tylko ciut Was czytam w wolnej chwili. Mamakaja- wszystko będzie ok :-) tfu! Wszystko jest ok!
Nuska- @ nie ma? Kciuki zaciskam!
Matik- za Ciebie mocne kciuki!
U nas dziś pięknie było. Byliśmy z Kaculem na spacerku sankami i był zachwycony. Później szykowalam moja chrześnicę na bal przebierańców. Misio mój teraz jeszcze śpi,bo dziś miał nieco rozwalony plan dnia....
Ja nadal czuję się normalnie. Poza potwornym bólem całego kręgosłupa. Muszę się do masażystki umówić....
Zakręcona- kiedy rusza u Ciebie gorrrrący okres?
Nuska- @ nie ma? Kciuki zaciskam!
Matik- za Ciebie mocne kciuki!
U nas dziś pięknie było. Byliśmy z Kaculem na spacerku sankami i był zachwycony. Później szykowalam moja chrześnicę na bal przebierańców. Misio mój teraz jeszcze śpi,bo dziś miał nieco rozwalony plan dnia....
Ja nadal czuję się normalnie. Poza potwornym bólem całego kręgosłupa. Muszę się do masażystki umówić....
Zakręcona- kiedy rusza u Ciebie gorrrrący okres?
Matik2012
Pirania dasz mi znac ktore tabletki mam brac ok ?
lilly78
tiruriru
mamakaja, super, że wszystko jest w porządku i tak będzie dalej!! kiedy masz kolejną wizytę? a Ty kochana miałaś problemy tarczycowe? bo nie pamiętam...
gorgusia, u nas też słonko dziś super świeciło a w weekend mój A. planuje na biegówkach szaleć, więc pogoda akurat. Nie przeciążak kręgosłupa tylko!
gorgusia, u nas też słonko dziś super świeciło a w weekend mój A. planuje na biegówkach szaleć, więc pogoda akurat. Nie przeciążak kręgosłupa tylko!
mamakaja
O problemach z tarczyca dowiedziałam się dzięki temu forum, a dokładniej dzięki Pirqnhi. Zalecala ona aby jednym z badań przed staraniami było badanie tsh. zrobiłam ten wynik i wtedy było dużo wyższe niż teraz.
Aljul ją też w pierwszej ciąży nie miałam problemów z tarczyca
Lilly lilly la wizytę mam w środę
Kurde ddelikatnie plamie po tym pobraniu cytologii.
Aljul ją też w pierwszej ciąży nie miałam problemów z tarczyca
Lilly lilly la wizytę mam w środę
Kurde ddelikatnie plamie po tym pobraniu cytologii.
Ja niestety sama do tego doszłam że jest z nią coś nie tak bo miałam bardzo dziwne samopoczucie. W tej chwili Eutyrox75 i jakoś funkcjonuję. U mnie było wg mnie nie takie duże ale zrobiło mi fest rewolucję i stany miałam bardzo fajne - że nie byłam w stanie przejść kawałka w nicy do dziecka
reklama
Matik2012
gdzie się wszyscy podziali
krystianmartin co u ciebie?
krystianmartin co u ciebie?
Podziel się: