reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik
Nuuśka
Wam też marzy się jakaś konkretna płeć czy tez jest to może bez różnicy.
Ja mam 2 synków i baaardzo marzy mi się ten róż...:-D

Wiedźma kochana Boziu jak się cieszę że wróciłaś !!! Kochana Ty moja !!! Miałaś dokładnie identyczny scenariusz jak ja ... straszny scenariusz !!! Teraz ja czekam na swój wynik...boje się !!!
U mnie na usg widać było nieregularny rozrost kosmków -czy jakoś tak...może to świadczyło o zaśniadzie !?
No nic CZEKAM !!!
Powiedz mi kochana po jakim czasie można po takim zabiegu rozpocząć współżycie ???
Jak długo krwawiłaś po nim ?
Mój Aniołek jest od dzisiaj cały czas ze mną...mój mąż dzisiaj kupił mi łańcuszek z zawieszką Matka Boska tuląca aniołka ! Mojego Aniołka !!!

CIESZĘ SIĘ BARDZO ŻE JESTEŚ ZNÓW Z NAMI !!!

Agagsm ...pamiętam Cię kochana !!! GRATULACJE !!! Suuuuper !!!

Ostatnia edycja:
Dorcia to na poprawe humoru - pakuj siebie, mloda i Arka !! Jedziemy jutro do Ustronia :-)

aljul wiesz co, poczatkowo planowalam synusia, ale po ponad roku staran starania o konkretna plec przeszly w starania o zajscie w ciaze, bo to chyba w tym wszystkim najwazniejsze - zeby sie udalo :blink:a tak na prawde kazda z nas wie, ze niezaleznie od tego kto zamieszka w brzuszku bedziemy sie cieszyc tak samo mocno.

Nuuuśka bardzo więc trzymam kciuki za Twoje starania. Moje starania o 2 dziecko trwało mniej więcej ponad rok a do tego miałam problemy z tarczycą i też myślałam już że nic z tych starań nie będzie. Tym bardziej że wtedy kiedy moja endo powiedziała że chyba zbyt szybko mi się to nie uda ...chyba wtedy właśnie jak na złość się udało:tak:

Ostatnia edycja:
Aljul no to jesteśmy razem :-) ja też ma 2 chłopców tyle że za 1 razem :-D bliźniaki no i teraz zamarzyło mi się poczuć jak to jest z 1 dzieckiem :-) a fajnie by było gdyby to była dziewczynka ale teraz to już najważniejsze żeby jakieś było :-)

Niuśka ale wiesz w dzień to na prawdę trudno bo sami w domku nie jesteśmy jeszcze są chłopaki :-D:-D ale może siestę sobie zrobimy(czytaj przerwa po obiedzie na spanie :-D)

niuśka znalazłam takie 20ml testy owu :-);-):-)TESTY DIAGNOSTYCZNE - TESTY OWULACYJNE, PASKOWE BARDZO CZUŁE 20mIU/MI-10szt+TEST CIĄŻOWY-1szt -

na innym temacie jest dziewczyna która miała okres i kilka dni plamiła po tym zrobiła test i wyszło ze jest jednak w ciąży szok i taka szczęsliwa ze jednak jest dzidzia ale super i normalnie jest dostępny wykres
tu na tej stronie są 2 wykresy no bo niby okres był :)
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/staraczki-2014-a-69191/index153.html

Ostatnia edycja:
Matik2012 u mnie przy 2 ciąży też straszyli:-) że będą bliźniaki, ale 2 zarodek się nie rozwinął. Koleżance za to m-c temu urodziły się bliźniaczki, kolejna jest także w ciąży z dziewczynką ...a ja po cichu znowu zaczęłam marzyć, ale czasami myślę że chyba czas wziąć się do roboty, przestać marzyć i może się uda:-)

Dorcia Witam

reklama
My ciążę z Gran Canarii przywieźliśmy organizm mi w tedy fiksował okres miałam co 2 tyg :) nie wiem co się działo ale byłam w szoku bo @ była a później nagle ja prowadzę samochód i musiałam migiem wyskoczyć żeby w samochodzie pawia nie puścić i to już poszłam kupiłam test pozytywny i na USG 2 jajeczka szok super :-D:-D to były czasy a teraz hmm lipa tzn 2011 postanowiliśmy się postarać i pach w 7tyg koniec później znowu w grudniu postanowiśmy i na koniec lutego czyli w 3mcu koniec i od tamtej pory nawet zajść nie mogę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry