reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

vviedźma hej kochana !!! matko jak TY sie dawno nie odzywalas !! super, ze u Was wszystko w porzadku, ciesze sie, ze samopoczucie wrocilo juz do normy :* to najwazniejsze, zeby oczyscic wszystko zwlaszcza psychike od tego co zle.
Staranka od lutego ????????/ :D Czyli wracasz do Nas ??? :-) hura !!
A co do mnie to w moje boje zaangazowani juz chyba wszyscy ! bo co cykl to nowa niespodzianka, a ten sprawil wyjatkowo wiele :wściekła/y:

piranha dzieki kochana :* Zdziwilo mnie to, ze napisala, ze telefonicznie nie udziela wiadomosci o przesylkach, no my jako kupujacy tez mamy swoje prawa, wiec zadzwonie do Niej na pewno !! :* Co innego gdyby odpowiedziala na jakiegokolwiek maila, ale i tu sie nie popisala, wiec chyba trzeba wziasc sprawy w swoje rece bo widac, ze kobieta nie ma ochoty na kontakt..:dry:
Co do dupka,zobaczymy w takim razie jak bedzie wygladala tempka jutro, jak spadnie bardziej to dupka odstawiam, nie ma sensu przedluzac cyklu jak bedzie jasne ze nic z tego:blink: no ale nadzieja umiera ostatnia wiec jeszcze odrobine jej mam :blink:

reklama
Tak na chwilę...
Nuuska mi tez kiedyś nie przychodzily testy od niej Na maile nieodpowiadala jak zadzwoniłam to glupa palila ze system mieli popsuty i nie mogla,poczty odebrać Trwało to dosyć dlugo ze juz bylam taka zla że powiedziałam jej żeby mi wyslala jeszcze raz Wyslala mi 10 i byly na drugi dzien a tamta paczka podobno na poczcie zginela i wyslala mi jeszcze raz cale zamówienie a re 10 bylo w gratisie

vviedźma - ale mi się buzia uśmiechnęła jak zobaczyłam, że w końcu się do nas odezwałaś :) jak super, że u Ciebie wszystko ok :) usg mam 3 lutego i mam nadzieję wtedy się dowiem kto tam w brzuszku siedzi... mi się cały czas poród śni i zawsze mam ślicznego synka :p ach ta podświadomość...

zakrecona a po jakim czasie w ogole raczyla Ci wyslac do zamowienie ? pytam w jakim czasie od Twojego kupna i zaplaty ? u mnie minelo juz 1,5tyg. i oczywiscie nic, napisalam jej dzis maila po raz kolejny ze jesli do piatku sytuacja sie nie wyjasni bede zmuszona powiadomic o tym serwis allegro ale swoja droga na pewno tam dzis bede dzwonic bo trudno zeby baba w kulki leciala i to jak sie okazuje nagminnie sie powtarza :/ a co u niej wtedy zamawialas ? testy ciazowe ?

Nuuska 15.10 zamówiłam Pisalam maile i dzwoniłam Gratisowe testy owulacyjne dostalam 22 a re zamówione 25 Tez mi nerwów napsula alw przy kolejnych zamówieniach bylo ok

zakrecona no to czekalas krocej ode mnie :p ale potem zamawialas u niej i juz przesylki normanie dostarczane do 7 dni ? nie kumam....co ta baba 'pierwszorazowych' tyle przetrzymuje ?? :dry:

Witam Was wszystkie,
Czytam Wasze wpisy od kilku godzin, bardzo się w nie wciągnęłam...i nie mogę przestać.
Może dlatego że wśród wielu osób odnalazłam cząstkę siebie...czyli pragnienie posiadania upragnionej płci dziecka:-)

reklama
Do góry