reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

vviedźma hej kochana !!! matko jak TY sie dawno nie odzywalas !! super, ze u Was wszystko w porzadku, ciesze sie, ze samopoczucie wrocilo juz do normy :* to najwazniejsze, zeby oczyscic wszystko zwlaszcza psychike od tego co zle.
Staranka od lutego ????????/ :D Czyli wracasz do Nas ??? :-) hura !!
A co do mnie to w moje boje zaangazowani juz chyba wszyscy ! bo co cykl to nowa niespodzianka, a ten sprawil wyjatkowo wiele :wściekła/y:

piranha dzieki kochana :* Zdziwilo mnie to, ze napisala, ze telefonicznie nie udziela wiadomosci o przesylkach, no my jako kupujacy tez mamy swoje prawa, wiec zadzwonie do Niej na pewno !! :* Co innego gdyby odpowiedziala na jakiegokolwiek maila, ale i tu sie nie popisala, wiec chyba trzeba wziasc sprawy w swoje rece bo widac, ze kobieta nie ma ochoty na kontakt..:dry:
Co do dupka,zobaczymy w takim razie jak bedzie wygladala tempka jutro, jak spadnie bardziej to dupka odstawiam, nie ma sensu przedluzac cyklu jak bedzie jasne ze nic z tego:blink: no ale nadzieja umiera ostatnia wiec jeszcze odrobine jej mam :blink:

reklama
Tak na chwilę...
Nuuska mi tez kiedyś nie przychodzily testy od niej Na maile nieodpowiadala jak zadzwoniłam to glupa palila ze system mieli popsuty i nie mogla,poczty odebrać Trwało to dosyć dlugo ze juz bylam taka zla że powiedziałam jej żeby mi wyslala jeszcze raz Wyslala mi 10 i byly na drugi dzien a tamta paczka podobno na poczcie zginela i wyslala mi jeszcze raz cale zamówienie a re 10 bylo w gratisie

vviedźma - ale mi się buzia uśmiechnęła jak zobaczyłam, że w końcu się do nas odezwałaś :) jak super, że u Ciebie wszystko ok :) usg mam 3 lutego i mam nadzieję wtedy się dowiem kto tam w brzuszku siedzi... mi się cały czas poród śni i zawsze mam ślicznego synka :p ach ta podświadomość...

zakrecona a po jakim czasie w ogole raczyla Ci wyslac do zamowienie ? pytam w jakim czasie od Twojego kupna i zaplaty ? u mnie minelo juz 1,5tyg. i oczywiscie nic, napisalam jej dzis maila po raz kolejny ze jesli do piatku sytuacja sie nie wyjasni bede zmuszona powiadomic o tym serwis allegro ale swoja droga na pewno tam dzis bede dzwonic bo trudno zeby baba w kulki leciala i to jak sie okazuje nagminnie sie powtarza :/ a co u niej wtedy zamawialas ? testy ciazowe ?

Nuuska 15.10 zamówiłam Pisalam maile i dzwoniłam Gratisowe testy owulacyjne dostalam 22 a re zamówione 25 Tez mi nerwów napsula alw przy kolejnych zamówieniach bylo ok

zakrecona no to czekalas krocej ode mnie :p ale potem zamawialas u niej i juz przesylki normanie dostarczane do 7 dni ? nie kumam....co ta baba 'pierwszorazowych' tyle przetrzymuje ?? :dry:

Witam Was wszystkie,
Czytam Wasze wpisy od kilku godzin, bardzo się w nie wciągnęłam...i nie mogę przestać.
Może dlatego że wśród wielu osób odnalazłam cząstkę siebie...czyli pragnienie posiadania upragnionej płci dziecka:-)

reklama
Do góry