reklama
lilly78
tiruriru
dzień dobry, faktycznie, wczoraj i dziś coś cichutko, wszystkie zapadly w sen zimowy?
byłam rano na powtórce bety, pani laborantka milutka, ale tak źle mi się wkuła, że mam już jakiegoś bąblo siniaka pod skórą
matik, to może jednak ta owulka będzie dziś, jak wczoraj był taki ładny pik a dziś tempka jeszcze poleciała:-)
mamakaja, dobrze, że poszłaś do lekarza, mam nadzieję, że już jest ok i jesteś spokojna
Nusia, gdzie dzisiejsza temperatura??? czekam oczywiście na wysoką
Marchewko, a kiedy masz USG? Gabriel to bardzo ladne imię, Laura tez mi się podoba, masz rację, jak się mieszka za granicą warto, żeby nie było problemów z pisownią imienia dziecka w danym kraju
Dorciu, &&&&& za 8 lutego, będzie dobrze!!
Piraniu, właśnie zobaczyłam dzieło Krzysia, ma chłopak talent!!
Kiraa, jak dziś samopoczucie kochana?:-)
zakręcona, jak przeczytalam, że Ty w sreberkach przez miasto do domu jechałaś... wariatka!! jak dziś tempka, jak testy?\
i jeszcze wczoraj wkurzyłam się na siebie ostro, oszczędność wyszla mi bokiem... zamówiłam sobie na allegro taki pistolet do kleju na gorąco, zamówiłam jeden z najtańszych, bo przecież wyglądają tak samo jak te drogie... wczoraj myślałam, że wyjdę z siebie, tak beznadziejnie działa i pewnie czeka mnie drugi wydatek na lepszy pistolecik, a taka byłam dumna z mojej gospodarności
byłam rano na powtórce bety, pani laborantka milutka, ale tak źle mi się wkuła, że mam już jakiegoś bąblo siniaka pod skórą
matik, to może jednak ta owulka będzie dziś, jak wczoraj był taki ładny pik a dziś tempka jeszcze poleciała:-)
mamakaja, dobrze, że poszłaś do lekarza, mam nadzieję, że już jest ok i jesteś spokojna
Nusia, gdzie dzisiejsza temperatura??? czekam oczywiście na wysoką
Marchewko, a kiedy masz USG? Gabriel to bardzo ladne imię, Laura tez mi się podoba, masz rację, jak się mieszka za granicą warto, żeby nie było problemów z pisownią imienia dziecka w danym kraju
Dorciu, &&&&& za 8 lutego, będzie dobrze!!
Piraniu, właśnie zobaczyłam dzieło Krzysia, ma chłopak talent!!
Kiraa, jak dziś samopoczucie kochana?:-)
zakręcona, jak przeczytalam, że Ty w sreberkach przez miasto do domu jechałaś... wariatka!! jak dziś tempka, jak testy?\
i jeszcze wczoraj wkurzyłam się na siebie ostro, oszczędność wyszla mi bokiem... zamówiłam sobie na allegro taki pistolet do kleju na gorąco, zamówiłam jeden z najtańszych, bo przecież wyglądają tak samo jak te drogie... wczoraj myślałam, że wyjdę z siebie, tak beznadziejnie działa i pewnie czeka mnie drugi wydatek na lepszy pistolecik, a taka byłam dumna z mojej gospodarności
Matik2012
Fanka BB :)
eh dzięki no może może wczoraj myślałam że jak się obudzę to już to będzie za mną a tu widzę dalej nie więc muszę dziś też się postarać z mężem bo pewnie jak jest 2 dni przerwy to znowu nie dojdą
wiecie co z nerwów prawie wczoraj wymiotowałam tak mam już tego dosyć kolejny musi być odpoczynek bo nie wyrobię albo z dzidzią:-)
wiecie co z nerwów prawie wczoraj wymiotowałam tak mam już tego dosyć kolejny musi być odpoczynek bo nie wyrobię albo z dzidzią:-)
dzien dobry
Dzis pospalam troche dluzej, chyba odespalam wczorajsza nieprzespana noc
kiraa co za wredna @ !!! a juz myslalam, ze dolaczysz do lilly w tym miesiacu a tu jedna wielka doopa Ale pamietaj - nie poddawac sie, walczyc do konca ! :*
lilly dzis temp. poleciala wiec wczorajsza pewnie jednak zaburzona byla troche a teraz to juz pojdzie po bandzie jak zawsze Ale trudno - co nas nie zabije w koncu to nas wzmocni !!
A co do allegro - haha ja juz przestalam oszczedzac na niektorych rzeczach bo tyle juz wtop zaliczylam, zaczynajac od podkladki chlodzacej pod laptopa - miala przyjsc fajna swiecaca na niebiesko, z porzadnego grubego plastiku a przyszlo takie g****, ktore pomiajajac wszystko inne pod laptopa na pewno nie jest bo za male, a zlamalo sie po pierwszym uzyciu
airfix a co TY sie kochana ludzmi przejmujesz ????????? przejmujesz sie ?????ja mam ich gleboko gdzies, nie oni za mnie dziecko urodza i wychowaja, a jak sie gapia i mowia -a niech mowia ! Jak maja tak nudne swoje zycie ze musza interesowac sie moim prosze bardzo :-) Kij im miedzy oczy !
matik a moze owu dzis ?? powtarzalas tescior ? mialas jakies bole czy cus ?
maggie wiesz jak to jest - podejrzewam ze brzuch bolal ot tak a zgralo sie w czasie i juz powod do snucia fantazji
mamuśkamimi dzieki kochana ale ja raczej sceptycznie podchodze do tego cyklu
Starających się :7
Oczekujących na staranka : 8
STYCZEŃ 2014 :
Nuuuśka - termin @ 27.01 ( 9 cykl starań )
anias2 - termin @ 31.01 ( 4 cykl starań)
LUTY 2014 :
matik2012 - termin @ 06.02 ( 9 cykl starań )
zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )
krystianmartin - termin @ .02 ( 22 miesiąc starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( luty 2014 )
milla ( marzec 2014 )
kate18 (wiosna 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )
Dorcia ( I połowa 2014 )
Dzis pospalam troche dluzej, chyba odespalam wczorajsza nieprzespana noc
kiraa co za wredna @ !!! a juz myslalam, ze dolaczysz do lilly w tym miesiacu a tu jedna wielka doopa Ale pamietaj - nie poddawac sie, walczyc do konca ! :*
lilly dzis temp. poleciala wiec wczorajsza pewnie jednak zaburzona byla troche a teraz to juz pojdzie po bandzie jak zawsze Ale trudno - co nas nie zabije w koncu to nas wzmocni !!
A co do allegro - haha ja juz przestalam oszczedzac na niektorych rzeczach bo tyle juz wtop zaliczylam, zaczynajac od podkladki chlodzacej pod laptopa - miala przyjsc fajna swiecaca na niebiesko, z porzadnego grubego plastiku a przyszlo takie g****, ktore pomiajajac wszystko inne pod laptopa na pewno nie jest bo za male, a zlamalo sie po pierwszym uzyciu
airfix a co TY sie kochana ludzmi przejmujesz ????????? przejmujesz sie ?????ja mam ich gleboko gdzies, nie oni za mnie dziecko urodza i wychowaja, a jak sie gapia i mowia -a niech mowia ! Jak maja tak nudne swoje zycie ze musza interesowac sie moim prosze bardzo :-) Kij im miedzy oczy !
matik a moze owu dzis ?? powtarzalas tescior ? mialas jakies bole czy cus ?
maggie wiesz jak to jest - podejrzewam ze brzuch bolal ot tak a zgralo sie w czasie i juz powod do snucia fantazji
mamuśkamimi dzieki kochana ale ja raczej sceptycznie podchodze do tego cyklu
Starających się :7
Oczekujących na staranka : 8
STYCZEŃ 2014 :
Nuuuśka - termin @ 27.01 ( 9 cykl starań )
anias2 - termin @ 31.01 ( 4 cykl starań)
LUTY 2014 :
matik2012 - termin @ 06.02 ( 9 cykl starań )
zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )
krystianmartin - termin @ .02 ( 22 miesiąc starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( luty 2014 )
milla ( marzec 2014 )
kate18 (wiosna 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )
Dorcia ( I połowa 2014 )
Ostatnia edycja:
lilly78
tiruriru
Nuśka, co Ty gadasz, zobacz, że ja też miałam takie zygzaki (na of tego tak dobrze nie widać, ale tez są ząbki kilka dni po owu) i do czego one doprowadziły?
co do allegro, ja jestem jak głupek, niezrażona niepowodzeniami, nie ważne, że szajs, ale kupuję, bo może tym razem sprzedawca będzie super, bo przeciez takie ładne fotki, bo to niemożliwe, żeby sprzedawać dziadostwo... dobrze, że w telezakupach jeszcze nie kupuję;-)
Matik, własnie, a jak dziś testy owu?
co do allegro, ja jestem jak głupek, niezrażona niepowodzeniami, nie ważne, że szajs, ale kupuję, bo może tym razem sprzedawca będzie super, bo przeciez takie ładne fotki, bo to niemożliwe, żeby sprzedawać dziadostwo... dobrze, że w telezakupach jeszcze nie kupuję;-)
Matik, własnie, a jak dziś testy owu?
Matik2012
bardzo słaba kreska na owu
Pirania to czyli ze było ? czy dalej będzie?
Pirania to czyli ze było ? czy dalej będzie?
Ostatnia edycja:
piranha mialam pisac w ogole, wiesz ze te testy ktore zamowilam na allegro 1,5ygodnia temu w dalszym ciagu do mnie nie dotarly, czytalam dzis w komentarzach odnosnie sprzedajacego ze zdarzylo mu sie w ogole nie dostarczyc przesylki, badz po prawie miesiacu takze podejrzewam ze pierwszy i ostatni raz kupilam te testy Wyslane 2 wiadomosci, zero odzewu a testow dalej nie ma :-( Chyba jednak pozostane na tych ktore kupowalam do tej pory bo poki co widze, ze bedzie szykowala sie batalia, bo jesli do piatku nic sie nie wyjasni, bede pisac do allegro a zwrot pieniedzy. Pech
lilly a tam takie male zabki takie to ja bym jeszcze scierpiala ale takie zebole jakie ja mam nie wiem czy wroza cos dobrego
matik no to czego smutna buzka ??? znaczy ze pik byl wczoraj a owu dzis !! jutro bedzie piekny skok zobaczysz kochana
lilly a tam takie male zabki takie to ja bym jeszcze scierpiala ale takie zebole jakie ja mam nie wiem czy wroza cos dobrego
matik no to czego smutna buzka ??? znaczy ze pik byl wczoraj a owu dzis !! jutro bedzie piekny skok zobaczysz kochana
Matik2012
bo obawiam się, że nie zdążą plemniory
niuśka a ten program sam pokaże ze owu byłą? lub będzie?
niuśka a ten program sam pokaże ze owu byłą? lub będzie?
reklama
Mar-chew
Matik - ja też myślę, że owulka to dzisiaj nie siedź na frorum - tylko męża w obroty :-) ja w ogóle dopiero zobaczyłam gdzie Ty mieszkasz - no kochana, jak nic wbijam się do Ciebie na wakacje ;-)
a z tym odpoczynkiem od starań to też dobry pomysł - ja zaszłam w pierwszym cyku po odpoczynku...
Kiraa - tak mi przykro... co za wstrętna @
a z tym odpoczynkiem od starań to też dobry pomysł - ja zaszłam w pierwszym cyku po odpoczynku...
Kiraa - tak mi przykro... co za wstrętna @
Ostatnia edycja:
Podziel się: