reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiraa, Matki samochodem wracalam:-) Mój K przyjechał po mnie :-) ja zawsze mialam niezle pomysły Padam...lecę spać jutro poczytam Udało mi sie wziąść czwartek i piatek wolny w pracy :-)

Dobrej nocki kochane

reklama
Znów udało mi się Was trochę nadrobić :)
Mamakaja Chcę Ci pogratulować maleństwa:) Pamiętam jak traciłaś nadzieje i teraz masz swoją nagrodę :)

Ale zdjęć się posypało - dziewczyny laski jesteście że szkoda gadać :cool2: Nuuśce to już wcześniej, daaawno temu :p pisałam- że mi się wydawało że Ona blondynką jest, a tu zonk - ciemna :p Młoda dupa z Ciebie, ja rok starsza jestem... a kurcze też mnie o dowód pytaja w sklepie:/ a ile komentarzy było jak w ciązy byłam... teraz pewnie też będą.

Piranhu Twoj Krzyś jest bardzo inteligentny że potrafił coś tak pięknego stworzyć i najlepsze że wszystko pasuje i jeszcze jest rozbudowane, mój przewaznie mnie woła ze cos nie pasuje. Raczej pierwszy raz trzeba mu coś pokazać, a potem juz z pamięci idealnie otwarza to samo. Gratuluje takich świetnych dzieciaków :)

tak sprawdzam ph i wczoraj przed nawet użyłam trochę sylku , ph się ładnie trzyma. Odstęp nie nie stosuję żadnych :tak:

a jak to się robi czy ten program sam wyznacza owu enpr te wykresy

Ostatnia edycja:
Matik
to teraz mocno kciukam &&&&:-)

piranju
dopiero teraz wyswietlil mi sie projekt Twojego synka... Kurcze super! To jakas gra z netu? Jakbys miala link to podeslij sprwdze mojego :-) jak ny sobie poradzil.jedno jest pewne Krzys to niezly zdolniacha...

co do PRL to masz racje trzeba zbijac nie ma na co czekac. Bede brac Dostinex i zobaczymy. :cool2:

Nuska
termin mej niechcianej@ okropnej czarownicy to 16.02

Gorgusia gratulacje maleństwa, widzisz wszystko super !!!
Mamakaja Tobie też gratuluję !!!
Nuuuśka może to objawy implantacji ??
Kiraa jak się u Ciebie ta wysoka prolaktyna objawia ?
Piranha ale masz zdolnego synka, no szok !!
Buziaki dla wszystkich !!

Maggie
wcale, bo nerwowosc i obnizone libido ... Nie podciagalam pod objawy, ale jednak tak jest
wklejam objawy ktore jednak mam myslalam, ze sa zwiazane z przepracowaniem.........

Uczucie zmęczenia, drażliwość i niestabilność emocjonalna.
Stany depresyjne i niepokój psychiczny.
Częste bóle głowy.

Piranju
jakie jest Twoje zdanie, co do wplywu bardzo dlugiego karmienia piersia na hyperprolaktynemie.....

spokojnej nocki kochane

lilly kciuki za betke
nuska kciuki za tempke
zakrecona kciuki za owu+
krystian kciuki&&
matik kciuki za Kiare:) tez mi sie baardzo podoba :cool2: napisz jak psiutki i wklej cos z zycia psiutkow, jak jutro wieczorem wroce z pracy zeby cos bylo :-)

Dzień dobry:-)

Co tu taka cisza!!!!!?????:-D
Wstawać!!!

Jupii byle di 16 i 4 dni wolnego :-)

Piranha specjalnie dla Ciebie zaczęłam wpisywać tempki na enpr :-)

reklama
Do góry