reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranka naprawdę zdolniachę masz w domku...musisz rozwijać jego talent !!! Naprawdę mądry chłopczyk !!! Jestem pewna że Krzyś nudzi się w przedszkolu bo przecież ile można się bawić i rysować te same wzorki !
Mówisz że trening kciuków zaczęty !? DZIĘKUJĘ !!!

Mamakaja
super że się uspokoiłaś ...bo się uspokoiłaś , prawda ? Wszystko jest ok...za tydzień ,dwa będzie już widać zarodeczek a za trzy słychać serdusio !!!

Zakręcona no co...sreberko w modzie !!! Nie ważne że na włosach !!!

reklama
Pirania myślisz że jak wczoraj wieczorem ok2.00 w nocy były przytulanka to może nie udać się

Zakręcona nie no ze sreberkami po mieście :) ja to jak wyszłam kiedyś na papierosa to śmiechu było a jechałaś samochodem czy biegiem do domku? :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co do tych bransoletek to znalazłaś jakieś wspomagające płodność :-) pamiętaj bo ja się na taką piszę :-):-):-)

Niuśka no życzę Ci żebyś dobrze czuła że coś tam się jednak dzieje bo tempkę masz ładną :cool2:
Niuśka a jak odzyskać hasło z tego programu> bo nie wiem czemu ale nie mogę się na swoich danych teraz zalogować :(

Kira moje starania już są bez suplementów bo nie wiem czy mnie za mocno nie zakwasiło nawet , ale wcześniej brałam, jem nadal sporo jogurtów itp. co by nie na chłopaka jakoś już tak się przyzwyczailiśmy , ph mam 4,5 i Pirania mówiła o tym sposobie żeby małą ilość dupchastonu1/4 i ciut aspiryny wziąć przed owulacją i ja tak wzięłam 2 dni temu więc może i to teraz pomogło że tan test owu jest taki wyraźny bo takiego to jeszcze nie miałam jak dziś mocniejszy od testowej normalnie w szoku jestem
Staranka jak widać często no i te tempki które Pirania twierdzi ze są idealnie na dziewczynkę więc cóż tylko działać i niech się dzieje wola MOJA ;-);-):-):-):-):-);-)

Ostatnia edycja:
matik ja tez pisze sie na taka !! Zakretka na pewno takie znajdzie :p !!
Jakie haslo kochana, do czego ?? a moje samopoczucie pewnie zgralo sie w czasie z ta wysoka temp. ale nie ma nic wspolnego z tym co mysle, bo juz pare razy tak bylo :| Nasza podswiadomosc robi swoje niestety ! :wściekła/y: choc nie powiem ze nie chcialabym sie mylic :blink:

matik u mnie nie tyle byla wina hasla do zawieszenia sie wykresu. Po trzech wiadomosciach do admina w koncu wrocilo do normy ale trwalo to prawie miesiac, i w ciagu tego zrobilam sobie nowe konto o przenioslam stare wykresy :blink:
Ale oni czesto ostatnio maja takie dziwne sytuacje, przed swietami przez 2 dni nie dzialalo w ogole enpr :zawstydzona/y:
A w to, ze w tym cyklu sie uda uwierz !! musi sie udac zobaczysz :*

Zmykam spac dziewczynki, milych snow :*

Zakretka tys to jest aparatka.. Jechalas autobusem w tym przebraniu na glowie :cool2: odwazna dziewucha :cool:

mamakaja
mocno zaciskam kciuki za fasolke kochana.

matik
a sprawdzasz ph po i obnizasz, ale odstep stosujesz?

Piranju
prosze pilnie o wytlumaczenie metody Piranji apropos dupka i aspiryny.... :szok:

U mnie @ zaznaczam od jutra bo dzis mam tylko 2 kropelki, wiec sie nie liczy... Czytam ksiazke Janette Kalety - polozna i staram sie nie dolowac

reklama
witam kobietki

Nie mam mocy jak mówi Dorcia, dopadły mnie całodniowe mdłości ( na szczęście nie duże) i ogromne zmęczenie :baffled: W sumie jednak, jak na razie czuje się lepiej niż dziewczynami, oby tak pozostało ! Czytam was i trzymam kciuki za każdą z was ale sił na częstsze pisanie nie mam.
Dorcia - cieszę się ogromnie, że czujesz się lepiej. Jak już pisałam dzielna z Ciebie babka i los wynagrodzi Ci wszystko z nawiązką, zobaczysz :tak:A 8 lutego będą same dobre wiadomości !!!
Nuuuśka - pięęęęękna temperaturka, suuuuper cały czas trzymam kciuki za ten cykl!!!! :-)
Lilly - suuuper wiadomość, gratuluje :-) Piękna beta :-)
Piranha - ale zdolniacha z Krzysia, rośnie ci mały geniusz :tak:

Kłade się już bo padam, pozdrawiam :happy2:

Ostatnia edycja:
Do góry