reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranka naprawdę zdolniachę masz w domku...musisz rozwijać jego talent !!! Naprawdę mądry chłopczyk !!! Jestem pewna że Krzyś nudzi się w przedszkolu bo przecież ile można się bawić i rysować te same wzorki !
Mówisz że trening kciuków zaczęty !? DZIĘKUJĘ !!!

Mamakaja
super że się uspokoiłaś ...bo się uspokoiłaś , prawda ? Wszystko jest ok...za tydzień ,dwa będzie już widać zarodeczek a za trzy słychać serdusio !!!

Zakręcona no co...sreberko w modzie !!! Nie ważne że na włosach !!!

reklama
Pirania myślisz że jak wczoraj wieczorem ok2.00 w nocy były przytulanka to może nie udać się

Zakręcona nie no ze sreberkami po mieście :) ja to jak wyszłam kiedyś na papierosa to śmiechu było a jechałaś samochodem czy biegiem do domku? :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co do tych bransoletek to znalazłaś jakieś wspomagające płodność :-) pamiętaj bo ja się na taką piszę :-):-):-)

Niuśka no życzę Ci żebyś dobrze czuła że coś tam się jednak dzieje bo tempkę masz ładną :cool2:
Niuśka a jak odzyskać hasło z tego programu> bo nie wiem czemu ale nie mogę się na swoich danych teraz zalogować :(

Kira moje starania już są bez suplementów bo nie wiem czy mnie za mocno nie zakwasiło nawet , ale wcześniej brałam, jem nadal sporo jogurtów itp. co by nie na chłopaka jakoś już tak się przyzwyczailiśmy , ph mam 4,5 i Pirania mówiła o tym sposobie żeby małą ilość dupchastonu1/4 i ciut aspiryny wziąć przed owulacją i ja tak wzięłam 2 dni temu więc może i to teraz pomogło że tan test owu jest taki wyraźny bo takiego to jeszcze nie miałam jak dziś mocniejszy od testowej normalnie w szoku jestem
Staranka jak widać często no i te tempki które Pirania twierdzi ze są idealnie na dziewczynkę więc cóż tylko działać i niech się dzieje wola MOJA ;-);-):-):-):-):-);-)

Ostatnia edycja:
matik ja tez pisze sie na taka !! Zakretka na pewno takie znajdzie :p !!
Jakie haslo kochana, do czego ?? a moje samopoczucie pewnie zgralo sie w czasie z ta wysoka temp. ale nie ma nic wspolnego z tym co mysle, bo juz pare razy tak bylo :| Nasza podswiadomosc robi swoje niestety ! :wściekła/y: choc nie powiem ze nie chcialabym sie mylic :blink:

matik u mnie nie tyle byla wina hasla do zawieszenia sie wykresu. Po trzech wiadomosciach do admina w koncu wrocilo do normy ale trwalo to prawie miesiac, i w ciagu tego zrobilam sobie nowe konto o przenioslam stare wykresy :blink:
Ale oni czesto ostatnio maja takie dziwne sytuacje, przed swietami przez 2 dni nie dzialalo w ogole enpr :zawstydzona/y:
A w to, ze w tym cyklu sie uda uwierz !! musi sie udac zobaczysz :*

Zmykam spac dziewczynki, milych snow :*

Zakretka tys to jest aparatka.. Jechalas autobusem w tym przebraniu na glowie :cool2: odwazna dziewucha :cool:

mamakaja
mocno zaciskam kciuki za fasolke kochana.

matik
a sprawdzasz ph po i obnizasz, ale odstep stosujesz?

Piranju
prosze pilnie o wytlumaczenie metody Piranji apropos dupka i aspiryny.... :szok:

U mnie @ zaznaczam od jutra bo dzis mam tylko 2 kropelki, wiec sie nie liczy... Czytam ksiazke Janette Kalety - polozna i staram sie nie dolowac

reklama
witam kobietki

Nie mam mocy jak mówi Dorcia, dopadły mnie całodniowe mdłości ( na szczęście nie duże) i ogromne zmęczenie :baffled: W sumie jednak, jak na razie czuje się lepiej niż dziewczynami, oby tak pozostało ! Czytam was i trzymam kciuki za każdą z was ale sił na częstsze pisanie nie mam.
Dorcia - cieszę się ogromnie, że czujesz się lepiej. Jak już pisałam dzielna z Ciebie babka i los wynagrodzi Ci wszystko z nawiązką, zobaczysz :tak:A 8 lutego będą same dobre wiadomości !!!
Nuuuśka - pięęęęękna temperaturka, suuuuper cały czas trzymam kciuki za ten cykl!!!! :-)
Lilly - suuuper wiadomość, gratuluje :-) Piękna beta :-)
Piranha - ale zdolniacha z Krzysia, rośnie ci mały geniusz :tak:

Kłade się już bo padam, pozdrawiam :happy2:

Ostatnia edycja:
Do góry