lilly haha nie nie, no co WY !!!! Ja ranny ptaszek, dzis wstalam o 9
ale dziecię zaprzagnelo mnie do skladania origami razem z Nia, potem sniadanko i jakos nie mialam kiedy wczesniej zajrzec
w czwartek jedziemy do Ustronia na jeden dzien, odwiedzic Nasz ukochany Lesny Park :-) tam to jest raj - a najwiekszy oczywiscie mam ja, bo moge z tytka zarcia pochodzic i karmic jelenie
Oczywiscie Ł. nie omieszkal powiedziec wszystkim w okolo, ze jak bylismy w zeszlym roku to co ? na bramie pisze jak byk : NIE KARMIC ZWIERZAT Z POROZEM ! a ja co ? lece pierwsze co do jelenia, no w sumie to on do mnie podlecial i wyjadl wszystko co mialam wiec to sie nie liczy nie ??
oooo tu na dowod :
Na drugim i trzecim zdjeciu Olcia - ta z kolei biegala jak oszalala za sarenkami
w ogole to my jestesmy zwariowani !!
anias ja Wam powiem, ze w ogole nie wchodze na telefonie na BB bo u mnie to wszystko dziwacznie wyglada, poza tym jednak wygodniej mi na laptopie
Ale nie wiem czemu Ty nic nie widzisz, a co to widzisz, to czarne i takie nijakie
uch, poczarowane to jakies !!
matik Slonce czuje sie jak wczoraj i przedwczoraj, dzis troche mnie jajca rano kluly i ciagnely, ale niestety caly ten cykl w to obfituje wiec zadne to objawowe .. Moj jeden cykl bedzie trwal prawie tyle co Wasze dwa
u mnie z kolei tempki zawsze w I fazie nie przekraczaly 36,4 teraz tylko raz skoczyla powyzej ale ten cykl sie nie liczy
dla mnie te Twoje 37 to marzenie kochana.
oczyniebieskie super ze wyniczki ok !!