reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
lilly haha nie nie, no co WY !!!! Ja ranny ptaszek, dzis wstalam o 9 :-D ale dziecię zaprzagnelo mnie do skladania origami razem z Nia, potem sniadanko i jakos nie mialam kiedy wczesniej zajrzec :-p w czwartek jedziemy do Ustronia na jeden dzien, odwiedzic Nasz ukochany Lesny Park :-) tam to jest raj - a najwiekszy oczywiscie mam ja, bo moge z tytka zarcia pochodzic i karmic jelenie :-DOczywiscie Ł. nie omieszkal powiedziec wszystkim w okolo, ze jak bylismy w zeszlym roku to co ? na bramie pisze jak byk : NIE KARMIC ZWIERZAT Z POROZEM ! a ja co ? lece pierwsze co do jelenia, no w sumie to on do mnie podlecial i wyjadl wszystko co mialam wiec to sie nie liczy nie ?? :-D

oooo tu na dowod : 20130214100.jpg 20130214110.jpg20130214111.jpg Na drugim i trzecim zdjeciu Olcia - ta z kolei biegala jak oszalala za sarenkami :-D w ogole to my jestesmy zwariowani !!

anias ja Wam powiem, ze w ogole nie wchodze na telefonie na BB bo u mnie to wszystko dziwacznie wyglada, poza tym jednak wygodniej mi na laptopie :) Ale nie wiem czemu Ty nic nie widzisz, a co to widzisz, to czarne i takie nijakie :dry: uch, poczarowane to jakies !!

matik Slonce czuje sie jak wczoraj i przedwczoraj, dzis troche mnie jajca rano kluly i ciagnely, ale niestety caly ten cykl w to obfituje wiec zadne to objawowe .. Moj jeden cykl bedzie trwal prawie tyle co Wasze dwa :wściekła/y: u mnie z kolei tempki zawsze w I fazie nie przekraczaly 36,4 teraz tylko raz skoczyla powyzej ale ten cykl sie nie liczy :p dla mnie te Twoje 37 to marzenie kochana.

oczyniebieskie super ze wyniczki ok !! :)

Załączniki

• 20130214100.jpg
    20130214100.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 56
  • 20130214110.jpg
    20130214110.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 49
  • 20130214111.jpg
    20130214111.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Wiecie.. uświadomiłam sobie, że w lutym minie rok jak jestem na bb a 2 lata od podjętej decyzji o staraniach o 3 dzieciątko. Niczego nie żałuję. :-D.
A teraz ślizgnę się po chłopaków:-D, tak tak u nas dzisiaj nie da się chodzić po chodnikach tylko się ślizga. Auto w garazu bo rano nie mogłam pokonać ronda, które niestety muszę objechać aby dostać się do posesji. A gdy rondo z zarzucaniem tyłu pokonałam, to nie mogłam wjechać w bramę:szok:to znaczy w bramę wjechałabym bez trudu ale chciałam jednak ominąć zderzenia z nią:baffled:. No to się ślizgam:-D

Lilly MEEEGA GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!! Będziemy wrześniowymi mamuśkami ( ja drugi raz, synka też mam z września). Kiedy wybierasz się do lekarza?:-D:-);-)
Matik cudaki !!!!!!!!!!!!!!!! Timi, Trop, Milo, Rufi hahaha już imiona wybrałam :-D
Maggie co u Ciebie?
Dziewczyny zastanawiam się czy iść teraz w czwartek do ginekologa bo mam wizytę, ale skoro byłam w piątek (niespodziewanie) to moim zdaniem trochę za wcześnie znowu po tygodniu. :confused:

anias no pewno ze ja :wściekła/y: Siostra no tak :wściekła/y: nikt mi nie wierzy jak mowie, ze mam 28 lat ;-)

mamakaja jesli ma Cie to uspokoic to pewnie ze idz. Ja pewnie bym poszla, bo ja to w goracej wodzie kapana, boje sie ze jak w koncu sie uda, to z powodu czasu jaki sie staramy bede na siebie przesadnie dmuchac :blink:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:-):-):-):-)
LILI Gratulacje&&&&&&&&
A reszte musze poczytac od soboty ale dużo naskrobałyście :-D:-D:-D:-D
W niedziele szykowałam mojemu bąblowi młodszemu urodziny
a ma dopiero w środe lecz u nas ferie i brak śniegu a jak by tak spadł to możemy jechac na narty:-D:-D:-D:-D
Wstawiłabym wam zdjęcie torta jaki zrobiłam ale nie wiem jak:baffled::baffled::baffled:
lece czytac zaległości i poodpisywac jak by co:-):-):-)
Dziewczęta mało się udzielam lecz czytam na bieżąco i wiecie co jesteście mi bardzo bliskie a nawet bardziej niż rodzina:-):-):-):-):-)
Z Wami idzie konie kraśc:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry