reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nuśka ja wieeeeele lat temu brałam 25. Później stopniowo coraz więcej. Od dwóch lat biorę 125. Miałam chwilową zmianę na 125 na zmianę z 75, ale dni z dawką 75 były dla mnie bardzo kiepskie. I przy tsh 0,8 biorę 125.

witajcie dziewczyny nowe i stare koleżanki:):-)

Nuśsska- oby ten cykl pozytywnie Cie zaskoczył &&&&&&&&&&&&
Elmo. Ewelin.Oczy niebieskie- już niedługo będziecie miały wasze Pociechy przy sobie. oby wszystko poszło szybko i w miare bezboleśnie
Kiraa- testuj Kochana oby II kreseczki były&&&&&&&&&&&&&&
Maran-atha- kiedy planukesz poznać płeć dzidzi???

musze się Was coś doradzić, otóż znów coś mi się w tym cyklu pomieszało. 5.01. skończyła mi się miesiączka a już tydzień później zaczęły mnie boleć piersi (szczególnie od spodu i strony pach) są napuchnięte i zaczęłam się tym martwić . miałam tak często ale gdzieś tydzień przed miesiączką ale nie od razu po @. mysle że to na pewno nie ciąża. stosunek przerwany w moim przypadku 9 lat nie skończył się ciążą więc mysle ze to nie ciąża. ;-) no ale jaka może być tego przyczyna??????pomóżcie

lilly no i super !! No wiec trzymamy kciuki na razie na Ciebie a na mnie przyjdzie kolej za jakis czas :-) Bedzie dobrze tak czuje nie moze byc inaczej, a testowanie kochana na kiedy planujesz ?? Co do Magnezu hmm nie wydaje mi sie zeby on mial wplyw na wydluzenie FL bo ja biore go od przeszlo roku i nigdy nie wydluzyl mi nic :happy2:ale moze na kazdego dziala inaczej, niech szefowa sie wypowie :-D

gorgusia i teraz caly czas utrzymujesz sie przy dawce 125 tak ? a endo co mowil ? to Twoje kochana 0,8 nie jest zbyt niskie ?

ana a miesiaczka byla miesiaczka taka jak zawsze czy bardziej skapa ?? roznila sie czyms ?? robilas tesciora ?? Ty wiesz ze ja za Ciebie mimo tego braku staran ciagle mocno wszystko zaciskam !!

Nuśka-endo mówi,że jest idealnie. Cała trójka jest jak trzeba. TSH według niego ok. Przed ciążą chudłam wraz ze spadkiem TSH- wtedy miałam wynik 0,086. I właśnie na jakiś czas zmienione dawki. W ostatnim badaniu 0,8.

Nuśkkka- kochana jesteś :******* miesiączka mysle że była normalna, ale jak się skończyła to miałam takie bóle jak by znów miała się zacząć. no i po czasie doszły bóle cyców:) jak ja tego nie lubieeeeee:no: o testach nawet nie myslałam

Ostatnia edycja:
Oczy niebieskie dużo zdrówka:-)

Piranha
co to za wirus Cie zaatakował? może popłucz sobie solą gardło Jak wiyzta u cioci?

Nuuska kciuki zaciśnięte :-) Tak jak piszesz w tego typu fastfoodach raczej bardzo mocno się pilnowane standardy i normy Ja ogólnie nie lubie fastfoodów Wmawiam sobie że są niedobre i mają dużo kalori i nie chce mi się tego jeść Kiedyś tak miałam z chipsami Mogłam jeśc codziennie a teraz z jakieś 5 lat nie jadłam Wmówiłam sobie że są ochydne, tłuste itd
Czemu nie pochwaliłaś się nam zdjęciem z doczepionymi warkoczykami ??? :-)
Dziękujemy za inforamcję o Dorci

Mamakaja super wieści:-)
Beata witaj:-)

Lilly
kciuki za ten cykl Tak mój nick od włosów :-)

Milla kurcze to niedobrze Zobaczysz po paru dniach czy lepiej Nie ma co się katować U mnie ok tylko mój K pomału zaczyna się buntować Może zrób podstawowe badania?

Gorgusia mogłaś poprosić żeby zrobili fotke bałwankowi :-) A teraz kochana powiedz co jadłaś na śniadanko?:-) Oczywiście we wtorek czekam na eska po wizycie

Kiraa słońce Ty moje właśnie kiedy testujesz???:-)

Dziewczyny

Dziś mój nick nie pasuje do mnie :-D gdyż kędziorków nie mam Wyciągneła mi na szczotkę i parę dni pochodzę w prostych :-) Podcieła mi nawet sporo około 5 cm i mocno wycieniowała :-) Oczywiście pies mnie nie poznał w domu :-D

Jupii jutro wolne nawet nie wiem kiedy mi minął ten tydzień Wczoraj zadzwoniła recepcjonistka żeby mi przypomnieć że jutro mam wizytę a ja do niej nie jutro tylko w piątek :-D

Zapomniałam Wam napisać przedwczoraj budzę się nad ranem, opracam i patrze nie ma mojego K Spojrzałam na łazienkę bo myślałam że tam poszedł ale światło było zgaszone Myśle sobie może pies chciał na dwór Zapaliłam światło , patrze .......a mój K śpi na kanapie bez przykrycia. Budzę go i się pytam czemu tam śpi a on że nie wie :-D i przyszedł do łóżka Rano sięe pytałam czemu tam spał a on: nie wiem. Dowiedziałem się że śpie na kanapie zaraz po Tobie :-) i teraz się śmiał żę go pewnie wyrzuciłam z łóżka :-)
MIłego wieczoru :-)

Ostatnia edycja:
Matik teraz już je lubie ale kiedyś prostowałam i stan moich włosów był straszny Więc stwierdziłam że jak się chcą kręcić to niech się kręcą :-) troszkę im pomagam odżywkami i suszarką z dyfuzorem

reklama
Zakręcona- jogurt z ziarnami na śniadanie, banan,płatki owsiane i jogurt na drugie śniadanie, zupa na obiad, pomelo na podwieczorek :-) i po powrocie z pracy coś zjem. Ale ja nie wiem dlaczego mnie codziennie tak brzuch boli.... wzdęty jest okropnie, napompowany i bolący :zawstydzona/y:

Do góry