reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia dopiero przeczytałam...Boże jakie to niesprawiedliwe :'( Tule mocno kochana i wiem ze żadne slowa teraz nie pomoga ale pamiętaj ze jesteśmy z Toba

reklama
hej dziewczynki.

Nie pisałam wczoraj wiesci od Dorci bo uwazam ze takie informacje ona sama powinna przekazac, kiedy bedzie gotowa :-(

Dorcia Kochanie Moje trzymaj sie !!! pamietaj - nie jestes sama !! Czekam na dzisiejsze wiadomosci, o ktorej idziesz do Szpitala ????!! Myslalam wczoraj ze mi serce peknie , zycie jest cholernie niesprawiedliwe, ale zobaczysz jeszcze wynagrodzi Nam wszystkie cierpienia podwojnie :-(

piranha wczoraj ustawilam z glupa granice, na poniedzialku i chyba juz nie bede ustawiac wiecej :wściekła/y: bo wyglada to malo obiecujaco,tempki sa mimo wszystko na niskim poziomie nawet jak na trzeci dzien po gdzie zawsze mialam przez pierwsze dni szybowanie hen hen w gore. Nie wiem czy traktowac to jak przebyta owulacje czy tez nie ?

lilly daktylowce karlowate w mieszkaniach czy tez ogrodach osiagaja wysokosc do 2m wiec mam nadzieje, ze do sasiadow sie nie przebije :wściekła/y: Jest sliczny wiec chucham i dmucham zeby nic mu sie nie stalo bo chyba bym sie pochlastala :wściekła/y:

kiraa straszna historia !! :/ dziekuje elmuś za linka. Jeszcze taka duza dziewczynka, a mimo to cos poszlo nie tak...eh. Pamietam jak rodzilam Ole i przy partych zwolnilo jej tetno, wtedy mialam stresa chyba jak nigdy i od razu wszystkie bole mi przeszly. Urodzila sie z pepowina owinieta wokol nozki, na szczescie wszystko bylo po czasie w porzadku,ale 10 nie dostala :blink:

zakrecona ja odliczam dni do weekendu, niedziele przetrwam ale najbardziej cieszy mnie to ze w przyszlym tygodniu w koncu sie wyspie :p choc we wtorek mamy z Ola wizyte u ortodonty ale to tylko jededn poranek :happy2:

maggie ach szkoda gadac na temat mojego cyklu..no ale co Nas nie zabije to Nas wzmoci w koncu wiec trzymam sie dzielnie :blink: kochana ja dobrze pamietam, Wy staranka zaczynacie w lutym prawda ?

STYCZEŃ 2014:

krystianmartin - termin @ 16/17.01 ( 21 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 17.01 ( 9 cykl starań )
Lilly78 - termin @ 19/20.01 ( 2 cykl starań )
Kiraa - termin @ 20.01 ( 3 cykl starań )

LUTY 2014 :

zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
matik2012 - termin @ .02 ( 9 cykl starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( luty 2014)
milla ( marzec 2014)

kate18 (wiosna 2014)

roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
ania_g21 ( lato 2014)
małe liski ( sierpień 2014)

Ostatnia edycja:
Myślałam że będę pierwsza....

Nuuśka i tak zachowują się prawdziwi przyjaciele !!! Dziękuję że jesteś !!!
Jesteście mi obce...a zarazem jakże bliskie !!!
Myślałam że wypłakałam już cały zapas łez....myliłam się ... gdzieś pewnie w tłuszczu jest kolejny zbiorniczek...i kolejny...albo produkują się nieustannie...ileż można !!!

A moje oczy-otwierają się do połowy-napuchły !!! Kiedy łez braknie...oczy odpoczną !!!

Jadę kochane...wypucowana...wypachniona !!! Jadę !!!
Boję się !!!

Przepraszam że Wam napisałam...zasmuciłam...ale z drugiej strony jakbym mogła Wam nie powiedzieć ? Miałabym zniknąć ? Nie umiem !!!

Obiecuję że stanę na nogi i znowu będę pisać pierdoły,śmiać się i płakać razem z Wami ( płacz tylko z radości ) Obiecuję !!!

Miłego babole

Dorciu, mocno sciskam kochana. Jestesmy tu po to zeby sie wzajemnie wspierac, mimo ze sie nie znamy osobiscie.... Hm choc mi sie wydaje ze niektore znam osobiscie:happy2:
bedziesz silna kochana i przejdziemy przez to z Toba, mocno sciskam

Dorcia Ja jestem i bede !! Zawsze o kazdej porze dnia i nocy - pisz dzwon jak bedzie trzeba to przyjezdzaj !! Przenocuje Cie w swoim wlasnym lozku !!!
Jak moglas nie napisac ?? Nie moglabys !! Bo gdzies musisz sie wygadac, gdzies musisz wyplakac, gdzies ktos musi Cie pocieszyc i powiedziec - BEDZIE DOBRZE!! Jeszcze razem bedziemy smiac sie p.i.e.r.d.ó.ł. i z tego ktora jest grubsza !! :blink: Zobaczysz Slonce !!
Pisz mi od razu jak bedziesz cos wiedziec !! Jestem z Toba caly czas myslami !!

reklama
Do góry