reklama
maggie2205
Fan(ka)
Dorcia nie mogę w to uwierzyć, byłam pewna że wszystko ok, kurcze czemu życie jest takie niesprawiedliwe daje nam coś i zabiera...
Kochana jestem z Tobą myślami i całym sercem, trzymaj się cieplutko bardzo Cię ściskam
Kochana jestem z Tobą myślami i całym sercem, trzymaj się cieplutko bardzo Cię ściskam
Mar-chew
Fanka BB :)
mamakaja - to nic dziwnego, że tam nic nie wypatrzył.
Dorcia - kochana, trzymaj się! Tulę bardzo mocno... tak strasznie mi przykro...
Dorcia - kochana, trzymaj się! Tulę bardzo mocno... tak strasznie mi przykro...
Ostatnia edycja:
Matik2012
Dorcia właśnie doczytałam jak ja Ci współczuję kochana ten świat jest dziwny cierpię ci którzy na to nie zasługują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobranoc na prawdę życzę Ci spokojnej nocy polecam lampkę wina musisz ochłonąć
aż sama płaczę współczuję Ci bardzo bardzo
Mamakaja kochana znikł ale był kurka no nie widzę go teraz nigdze
ZNALAZŁAM
http://ovufriend.pl/wykres,8e7a4c0254de3c5ba12e2f430f3dec17.html
Dobranoc na prawdę życzę Ci spokojnej nocy polecam lampkę wina musisz ochłonąć
aż sama płaczę współczuję Ci bardzo bardzo
Mamakaja kochana znikł ale był kurka no nie widzę go teraz nigdze
ZNALAZŁAM
http://ovufriend.pl/wykres,8e7a4c0254de3c5ba12e2f430f3dec17.html
Ostatnia edycja:
Piranha
mamakaja, przyjmując owulkę w 10 dc to obecnie masz 5t1d, w 5 tygodniu pęcherzyk ciążowy jest już widoczny w macicy ale brak jeszcze struktur zarodka, jeśli to jednak był tak kiepski sprzęt to lekarz mógł nic nie zobaczyć. Zakładając owulkę w
15 dc to jest to dopiero 4t3d a wówczas pęcherzyk mógł jeszcze nie być widoczny, wszystko na pewno będzie dobrze, to czekanie do pierwszej wizyty i do ujrzenia serduszka jest okropne.
Dorcia, zatkało mnie potwornie a łzy ciekną mi z oczu, nie spodziewałam się takiego scenariusza, przecież limit pechów był wyczerpany skoro straciła dziecko moja koleżanka, która też dziś miała pierwszy raz ujrzeć serduszko swojego maleństwa. Pamiętam, że gdy mi powiedziała, że beta jej w tak ogromnym tempie przyrasta to przez myśl przemknął mi właśnie zaśniad groniasty, trzymam mocno kciuki by to jednak nie było to gdyż to niestety wyjątkowe paskudztwo jest (nie czytaj o tym proszę, to na pewno nie to więc się nie stresuj, nie mogłaś być tą 1 na 1000 osobą, nie z naszymi kciukami), przytulam z całego serca i z całych sił, mam dosłownie łzy w oczach, wiem, że żadne słowa nie będą teraz pocieszeniem ale mocno wierzę, że los Ci to wszystko niebawem z mega nawiązką wynagrodzi.
15 dc to jest to dopiero 4t3d a wówczas pęcherzyk mógł jeszcze nie być widoczny, wszystko na pewno będzie dobrze, to czekanie do pierwszej wizyty i do ujrzenia serduszka jest okropne.
Dorcia, zatkało mnie potwornie a łzy ciekną mi z oczu, nie spodziewałam się takiego scenariusza, przecież limit pechów był wyczerpany skoro straciła dziecko moja koleżanka, która też dziś miała pierwszy raz ujrzeć serduszko swojego maleństwa. Pamiętam, że gdy mi powiedziała, że beta jej w tak ogromnym tempie przyrasta to przez myśl przemknął mi właśnie zaśniad groniasty, trzymam mocno kciuki by to jednak nie było to gdyż to niestety wyjątkowe paskudztwo jest (nie czytaj o tym proszę, to na pewno nie to więc się nie stresuj, nie mogłaś być tą 1 na 1000 osobą, nie z naszymi kciukami), przytulam z całego serca i z całych sił, mam dosłownie łzy w oczach, wiem, że żadne słowa nie będą teraz pocieszeniem ale mocno wierzę, że los Ci to wszystko niebawem z mega nawiązką wynagrodzi.
reklama
Matik2012
Wsxystko bedzie dobrze dziewczyny
Podziel się: