reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jeju jakie to straszne:( czemu tak sie dzieje..(?) ale jak ta dziewczynka duzo wazyla... Prawie 5 kg!?

Nusiaa jak tam Dorcia????

reklama
DziewczNy nie pograzajmy sie ta historia.... Ja i tak spac nie bede mogla. Nie stresujmy ciazowek :confused:

nuska
co z Dorcia?

Zakrecona
buzka

Dorcia, i jak po wizycie?

mamakaja jestes pod dobra opieką, ściskam mocno :-)

Nuuśka ale daktylowiec!! ciekawe do jakich rozmiarów w warunkach naszego klimatu może się rozrosnąć :-D ja od tygodnia zbieram się żeby kupić nową osłonkę i przesadzić storczyka, dalaś mi dobry przykład, jutro to zrobię :tak:

zakręcona czyli wiesz co czuję siadając za kierownicą ;-) kurcze, muszę się zebrac i tez zacząć w końcu ten serial bo naprawdę zaraz wszystkie będziecie już go oglądać:-)

lenkaa, chyba nie skopiowal Ci się cały adres wykresu do podpisu, jakby tam końcówki brakowało:confused:

małe liski, jesli chcesz, spojrzyj na jej facebookowy profil https://www.facebook.com/media/set/?set=a.214515685300003.52802.214512721966966&type=3

przeczytałam o tej dziewczynie z lutówek, straszna historia, ale Kira ma rację, nie nakręcajmy się, pewnie na nas wszystkie takie historie nie działają za dobrze

Hej.jestem już w domu! Pęcherzyka nie widać w macicy.a biegunkę? Lekarz zapytał tylko czy już ok, i wypisał do domu, nie dostałam w miedzyczasie żadnych leków.od 14 do 21 czekałam na to usg na którym stwierdził że nic nie widać i żeby się nie nakręcac bo to nie musi być ciąża........

reklama
Lenka nie mozna wejsc na Twoj wykres a spróbuj usunac na poczatku linka,, url''

Mamakaja ja siw nieznam zabardzo ale moze za wcześnie zeby na usg zobaczyc Moze inne babeczki sie wypowiedza Trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok

Do góry