reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamakaja bedzie dobrze!:) nie denerwuj sie Kochana:) jestesmy z Toba:*

Dorcia juz pewnie po wizycie... Czekamy na wiesci!:)

reklama
mamakaja mam nadzieję, że zaopiekują się Wami jak najlepiej, niech traktują cię jak księżniczkę:tak:. Pewnie zrobią Ci pierwsze usg;-). Spokojnej nocki:-)

Mamakaja Będzie dobrze...:*

Czekamy co u Dorci :)hmm..

będę mierzyła temp. z tym programem co Wy ale nie umiem co znaczy sygnatura na forum ? chcę aby pojawił sie wykres na dole ale gdzie mam skopiować nie rozumiem ,,,pomożcie

Dorcia czekamy niecierpliwie. :tak:

Piranha mierzyłam sobie ph śluzu właśnie tego dzisiejszego 4,5, więc jest dobrze. Na razie zaobserwowałam zmianę śluzu po przytulankach a tak to mam zwykle te 4,5.

Kira matko straszna historia:szok:

Elmo haha pamiętam to. Nie ma to jak depilacja w wielkim brzucholem.:-D

Kiraa, Nuuska melduję się wieczorkiem :-)
Coś mi brakuje czasu w tym tygodniu... dzisiaj po pracy byliśmy w szpitalu, później obiad , zakupy i już trza iść spać

Lilly ja też nie lubię prowadzić auta w taką pogodę

Kirra ale cudaśny obrazek :-) Super zdolniacha z Twojego synka

Piranha to będziemy trzymać kciuki żeby we wrześniu udało się z przedszkolem i żeby było lepsze Udało mi się obejrzeć 2 odcinki tego serialu Fajny :-)

Nuuska rewelacyjny ten daktylowiec Masz wieści od Dorci?

Mamakaja kochana dużo zdrówka i czekamy na informację

Lenka musisz wejść w panel użytkownika( u góry po prawej) nastepnie po lewej stronie masz Edytuj sygnaturę i tam wkleić adres
Adres skopiuj z ovufriend (pod wykresem masz udostępnij) tam masz albo miniaturę albo link i wklej Mam nadzieję że pomogłam

Trzymajcie się ciepło dzieczyny Buziaki Miłego wieczoru

reklama
Do góry