reklama
krystianmartin
Fanka BB :)
mamakaja mam nadzieję, że zaopiekują się Wami jak najlepiej, niech traktują cię jak księżniczkę. Pewnie zrobią Ci pierwsze usg;-). Spokojnej nocki:-)
Mamakaja Będzie dobrze...:*
Czekamy co u Dorci hmm..
będę mierzyła temp. z tym programem co Wy ale nie umiem co znaczy sygnatura na forum ? chcę aby pojawił sie wykres na dole ale gdzie mam skopiować nie rozumiem ,,,pomożcie
Czekamy co u Dorci hmm..
będę mierzyła temp. z tym programem co Wy ale nie umiem co znaczy sygnatura na forum ? chcę aby pojawił sie wykres na dole ale gdzie mam skopiować nie rozumiem ,,,pomożcie
Elmo2
Nuśka dziewczyna o nicku Kerna zobacz https://www.babyboom.pl/forum/luty-2014-f517/nasze-nowo-narodzone-maluszki-68895/index4.html jejku to straszne :-(
Mamakaja &&&&&& czekam na wiesci.
Dorcia ale nas trzymasz...
Ja musze dokonac pelnej depilacji przed jutrzejsza wizyta. Hmmmm to bedzie wyczyn. No nic, ide sie z tym zmierzyc
Mamakaja &&&&&& czekam na wiesci.
Dorcia ale nas trzymasz...
Ja musze dokonac pelnej depilacji przed jutrzejsza wizyta. Hmmmm to bedzie wyczyn. No nic, ide sie z tym zmierzyc
Milla21
marcowa mama'06 Początkująca(y)
Dorcia czekamy niecierpliwie.
Piranha mierzyłam sobie ph śluzu właśnie tego dzisiejszego 4,5, więc jest dobrze. Na razie zaobserwowałam zmianę śluzu po przytulankach a tak to mam zwykle te 4,5.
Kira matko straszna historia
Elmo haha pamiętam to. Nie ma to jak depilacja w wielkim brzucholem.
Piranha mierzyłam sobie ph śluzu właśnie tego dzisiejszego 4,5, więc jest dobrze. Na razie zaobserwowałam zmianę śluzu po przytulankach a tak to mam zwykle te 4,5.
Kira matko straszna historia
Elmo haha pamiętam to. Nie ma to jak depilacja w wielkim brzucholem.
zakrecona
Kiraa, Nuuska melduję się wieczorkiem :-)
Coś mi brakuje czasu w tym tygodniu... dzisiaj po pracy byliśmy w szpitalu, później obiad , zakupy i już trza iść spać
Lilly ja też nie lubię prowadzić auta w taką pogodę
Kirra ale cudaśny obrazek :-) Super zdolniacha z Twojego synka
Piranha to będziemy trzymać kciuki żeby we wrześniu udało się z przedszkolem i żeby było lepsze Udało mi się obejrzeć 2 odcinki tego serialu Fajny :-)
Nuuska rewelacyjny ten daktylowiec Masz wieści od Dorci?
Mamakaja kochana dużo zdrówka i czekamy na informację
Lenka musisz wejść w panel użytkownika( u góry po prawej) nastepnie po lewej stronie masz Edytuj sygnaturę i tam wkleić adres
Adres skopiuj z ovufriend (pod wykresem masz udostępnij) tam masz albo miniaturę albo link i wklej Mam nadzieję że pomogłam
Trzymajcie się ciepło dzieczyny Buziaki Miłego wieczoru
Coś mi brakuje czasu w tym tygodniu... dzisiaj po pracy byliśmy w szpitalu, później obiad , zakupy i już trza iść spać
Lilly ja też nie lubię prowadzić auta w taką pogodę
Kirra ale cudaśny obrazek :-) Super zdolniacha z Twojego synka
Piranha to będziemy trzymać kciuki żeby we wrześniu udało się z przedszkolem i żeby było lepsze Udało mi się obejrzeć 2 odcinki tego serialu Fajny :-)
Nuuska rewelacyjny ten daktylowiec Masz wieści od Dorci?
Mamakaja kochana dużo zdrówka i czekamy na informację
Lenka musisz wejść w panel użytkownika( u góry po prawej) nastepnie po lewej stronie masz Edytuj sygnaturę i tam wkleić adres
Adres skopiuj z ovufriend (pod wykresem masz udostępnij) tam masz albo miniaturę albo link i wklej Mam nadzieję że pomogłam
Trzymajcie się ciepło dzieczyny Buziaki Miłego wieczoru
reklama
Mar-chew
jeju ostatnio sie masakruję takimi historiamii. Ale 4700 siłami natury? Jeszcze taki wielki wcześniak?
Daria? Bo mam już mega stresa...
Daria? Bo mam już mega stresa...
Podziel się: