reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie ,Piranha to nie jest dla mnie pocieszenie :( wiem,że nie zrezygnuje przynajmniej nie z ćwiczeń witaminy ok. ale siłka napewno nie ciekawe ile by wystarczyło przerwy miesiąc przed staraniami ?

Miłego dnia i Kciuki dla Was

reklama
Piranha dzięki. Też tak przypuszczałam a dziś nie mam wątpliwości, że się zbliża bo śluz ze ho ho.:-) a mam pytanie, jeśli by starania były kiedy nie niema śluzu plodnego tylko suchy lub kremowy przed owu a potem by się pojawił to trzeba się go pozbyć zeby go nie było do owu? Mam nadzieję że pytanie nie zbyt zagmatwane.

Dorcia tak długo się cora stroi przed szkołą? Czy jej się iść nie chce?. Mój też czasem ledwie się wyrabia ale on 1 kanapkę je 20 minut. Mój M się wściekła jak go widzi takiego slimaczącego się.

Nuska kurde rzeczywiście fikaja te Twoje tempki. Masz ten elektroniczny termometr?

Lenka ja bym z chęcią mojego M na siłownię wysłała oczywiście po staraniach. Ale on tego niestety nie lubi. Woli pośmigać za piłką. Kiedyś grał teraz czasu brak a by mu się przydało:-) może jakiś kompromis znajdziecie. Doszedł mail.?

Zakręcona a Ty dostałs maila?

Kira kciuki zeby się udało i dłużej nie musiałabys być na diecie. Ona jest okropna.

Miłego dnia.

Tylko na sekundke...
Milla tak dostalam Dziękuję ślicznie Dopiero teraz mi przypomnialas ze mam pocztę :-D z tego wszystkiego zapomniałam sprawdzać maile Jeszcze raz dziękuję kochana

Hej babeczki.

Moc fluidków ślę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
no oczywiscie kciuków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Dorcia alez jestem ciekawa ile bijacych serduszek zobaczysz :-)
Ewelin, powiem Ci tak u mnie jest roznie, w zeszlym tygodniu czulam sie fatalnie, brzuch sie ciagle napinal, plecy bolaly mnie tak ze juz mialam placzki. W tym tygodniu czuje sie super, lekko. Śluz tez mnie zalewa ale czy to cos oznacza? Chyba nie. To co mnie matrwi najbardziej to ruchy dziecka, niby je czuje ale sa jakies takie niewyrazne. Staram sie nie panikowac ale w nocy nie moglam zasnac do 2, nie ruszal sie caly wieczor i dopiero kiedy poczulam kilka przesuniec padlam. Corka dawala mi popalic na tym etapie, chyba przez kurtke bylo widac jak sie wierci calym cialem, stad moj niepokoj. Ale jutro wizyta wiec wytrwam. Mi tez Daria napedzila strachu, ale ja jakos tak czuje ze nie urodze wczesniej. Obym sie nie mylila, choc z jednej strony zazdroszcze jej bardzo ze ma to juz za soba. A zagladalas ostatnio na watek lutowek? Daria jednak nie byla pierwsza, jedna z dziewczyn urodzila kilka dni wczesniej, niestety jej dziecko nie przezylo porodu (mimo ze bylo bardzo duze jak na ten etap - 4700 czy jakos tak), mowie Ci dola mialam caly wieczor jak to przeczytalam. Odzywaj sie czesciej bo ja tu wygladam Twoich wiadomosci jak zbawienia ;-)

Mamakaja nie denerwuj sie, staraj sie duzo pic, &&&&& zeby szybko przeszlo.
Kiraa no ten rysunek synka mnie rozbroil :-D super. &&&&&& za cztery kreski na tescie ciazowym juz wkrotce :-D

Pozdrawiam

wlaśnie wrócilam od mojej przyjaciółki, która robi zdjęcia dzidziusiom i akurat jak tam byłam przyszla mamusia z 7-dniową córeczką:-) totalnie mnie urzekła ta kruszynka :tak:a jeszcze taka spokojna jak ją fotograf układała do zdjęć, sama słodycz! chcę taką za 9 miesięcy :-):-)

Krystianmartin dzięki za linka! Ale powiem ci, że tyle tam zdjęć różnych śluzów - aż mnie pod koniec zemdliło :-) dziś jakaś "wrażliwa" jestem

Lilly a koleżanka ma swoją stronę, można podejrzeć zdjęcia, które robi takim maluszkom? Jeju uwielbiam takie małe "kurczaczki" :-)

Daria, Kochana, gratulacje! Cudny synek. Karnację ma niesamowitą. Mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie teraz silniejszy. Ale żeś się uwinęła!
Piranha, Krystianmartin, co oglądacie ciekawego? Ja skończyłam Housa i się zastanawiam, co teraz zacząć. :-)
Mamakaja, ale niespodzianka! Gratuluję. U mnie ciąża z młodym zaczęła się rozstrojem żołądka...
Nuska, co z tym Twoim wykresem? :-D

macy oglądamy Breaking bad. Ja jestem na 3 sezonie. Oglądam na zalukaj.tv pierwszy odcinek jest taki......trzeba go obejrzeć. ale z odcinka na odcinek robi się coraz ciekawszy i ... normalnie nie można się oderwać od niego:-). Z pewnością lepiej go oglądać gdy ma się pewność, że dzieci już śpią albo są zajęte czymś innym. Nie polecam spożywania posiłków, szczególnie podczas oglądania 2 odcinka :-)

reklama
milla caly czas mam ten sam dlatego nie wchodzi w gre kwestia termometru :zawstydzona/y: Nie ma to jak z kopa rozpoczac Nowy Rok :wściekła/y: Kiedy zaczynasz staranka ?? :D czy zgodnie z moja rozpiska w marcu ?? :D

macy no ja sie juz chyba nie wypowiadam na ten temat :-D Przynajmniej bede wyobeznana na wsze strony w cyklach bezowulacyjnych, no chyba ze rzeczywiscie moja owulacja Nas zaskoczyla w poniedzialek ;-)

Dorcia halo halo pisalam wczoraj !! Na ktora masz wizytke czy juz mialas ???? prosilam zebys dala znac a tu ciagle cisza :-(

Do góry