reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczynki :)

Pierwsza !! znowu :D

piranha wiesz Ty co??? jestem zla na siebie, ze nie poprawialismy w poniedzialek :-(wiedzialam ze tak bedzie jak tempka pojdzie w gore. Jeszcze wczoraj tak samo nici, bo Ł. zanim zdazylam dojsc do lozka to juz zasnal i w ogole do bani. Cykl stracony nawet jak byla owulka, bo seksowania niedzielne byly takie na lajcie...nie patrzylam wtedy na 'wymagana' pozycje i nie bylo od tylu tylko z przodu wiec wolalabym jednak zeby jutro tempka poleciala :no::angry: Ach....zawsze cos musze schrzanic ! :angry:

zakrecona no wlasnie gdzie jestes ??? bo jakos Cie wczoraj rowniez nie dojrzalam :p

Dorcia kciuki kochana za dzisiejsza wizytke !! o ktorej masz ??? daj koniecznie znac po co i jak :D trzymam kciuki za dwa serducha !! :-D

reklama
Witajcie kochane babeczki

Jestem...zabraklo mi czasu wczoraj :-(

Dorcia kciuki za wizytę.Czekamy na informacje No właśnie o której masz wizytę?

Nuuska ależ pokrecony ten Twoj cykl:-( &&&& Jeszcze 3 dni i będziesz odpoczywać na urlopie :-)
Kiraa kciuki zaciśnięte &&&& oby to byl TEN cykl :-* Teść chyba dzisiaj wyjdzie Robili mu wczoraj jeszcze badania

Piranha jak Twoje pociechy? Krzys byl w Przedszkolu?

Wszystkim życzę miłego dnia :-)

Trzecia:-)
niska ten Twoj cykl doprowadzi mnie do zawalu grrr.... Zrob jakis test, cokolwiek....bo normalnie nie wiadomo co jest grane ...

zakrecona
no, odzywac mi sie tu ladnie :-)

do wieczorka dziewczynki, nie napiszcie za duzo :happy2:, spadam do pracy....

dorcia mocno zacisniete kciuki &&&&&&

Mnie tez juz doprowadza do szalu, zawalu i wszystkiego innego !! :angry: Juz dwa razy byly takie podejscia ze niby owulacja a teraz znowu to samo :/ mega spadek, teraz mega skok i idzie do gory. Ale wcale mi sie to nie podoba, moze gdybym bardziej wychuchala te oststnie dni, ale sama po sobie wiem ze zmaszczone na calego.

zakrecona milego dzionka :* 3 dni to niezupelnie bo nd jeszcze musze isc do pracy :-(

kiraa piekna ta Twoja temp :D dzis 7dpo a ona ladnie hop w gore wiec byle tylko teraz sie utrzymala :))

małe liski powiedz mi czy Ty zostaniesz u Nas na stale ?? :))) bo jesli tak, to poprosze o spodziewana date styczniowej @, ktory cykl sie staracie i o jaka plec , ale o synusia jak dobrze pamietam ?

STYCZEŃ 2014:

krystianmartin - termin @ 16/17.01 ( 21 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 17.01 ( 9 cykl starań )
Lilly78 - termin @ 19/20.01 ( 2 cykl starań )
Kiraa - termin @ 20.01 ( 3 cykl starań )

LUTY 2014 :

zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
matik2012 - termin @ .02 ( 9 cykl starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( luty 2014)
milla ( marzec 2014)

kate18 (wiosna 2014)

roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
ania_g21 ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
Kiraa obiecuje poprawę:-D

Nuuska osz kurcze zapomniałam o niedzieli :-/ ale szybko minie i będziesz sie od poniedziałku cieszyc wolnym :-)

Hejka babolki...moja córka znowu dzisiaj spóźni się do szkoły...nie mam już do niej siły !!!

Nuuśka kochanieńka "kupka" rośnie !!! Wizytuję po 19 ale jeśli nie zerknę tu wieczorkiem to ...wybaczcie,ale może być sytuacja że wrócę do domu "na rzęsach" . Jak coś to skrobnę Ci smska i skrobniesz tu ... ok?

Dla Was wszystkich....tych owulujących, oczekujących, gorączkujących, niedowierzających
Clipboard01[1].jpg

Załączniki

• Clipboard01[1].jpg
    Clipboard01[1].jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 52
Dorcia napisz mi na pw numer do siebie,co? Chyba,że nie chcesz to ok.
Kciuki zaciskam!
Obudziłam się bardziej zmęczona niż byłam idąc spać. Niech już te zęby wyrosna bo padam....
Miłego dnia.

reklama
Witajcie Kochane :-)
Dorcia trzymam mocno kciuki za wizytę &&&&&
Nuuśka, ja już nie wiem, ten Twój cykl sobie jaja robi z nas...

pojawiam się i już znikam, nie wiem jak u Was, ale u mnie dziś pada jakieś dziadostwo z nieba, chyba śnieg z deszczem, brr... a ja tak nie lubię prowadzić auta w taką pogodę:no: ja już chcę wiosny!!

Do góry