reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maggie
nie dziekuje, powiem Ci ze praca mnie tak pochlania, ze pierwszy raz od poczatku chyba staran tych i poprzednich nie mam czasu sie rozczulac nad wykresem :happy2: ani nawet myslec ktory jest dzien :happy2:

wklejam Wam na dobranoc co moj synus wlasnie namalowal i mi przyniosl z ponizszym komentarzem :-)

-Moja rodzina to mama i tata w srodku a reszte to braciszki i siostrzyczki... Wszyscy trzymaja balon na dlugim sznurku

Wiec powodzenia mi zyczcie :-) chyba ze bede miala 5 cioraczki na raz , inaczej przed 50 tka moze sie wyrobie :szok:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Ania
i jak tu nie starac sie o rodzenstwo dla takiego slodziaka :-)

przelecialam poprzednie stroniczki, nabazgralyscie rowno :-)Ktos pytal chyba
oczyniebieskie, czy ja ze sluzby zdrowia ze tak duzo pracuje.:-) Ja nic takiego nie pisalam, ja tam sie nie ujawniam :-) to chyba nuska byla :happy2:. Ale niestety idac tym tropem, ze pracoholik to od razu sluzba zdrowia masz racje :baffled::baffled:

Kurcze , wiecie co caly dzien mowie ze mam zero jakichkolwiek objawow.... A dopiero jak mam teraz czas dla siebie i leze w lozku, czuje silny bol jajnika z ktorego bylo owu i cignacy bol do pachwiny.... I bol w krzyzu... Kurde, strach sie bac..... Jak ma bolec to niech boli :-)

Piranha wydusiłam z męża nazwe wiem tylko ,że jakieś Carbo odżywki węglowodanowe nieźle mi się ciśnienie podniósł po jasną mu to potrzebne !wrr

Jak widać założyłam tą kartę cykli będę mierzyła temp.jutro kupię termometr skończy się @i będę się w to bawiła ale na ile będzie to prawdziwe zobaczymy

Hej.

Kira trzymam kciuki&&&&&&&&&& Niech boli niech boli.:-D
Daria Słodki synuś. Mój też miał takie ciemne włoski, a teraz blondasek się zrobił. Ale jak Ty masz ciemne to może takie zostaną.
Mamakaja gratulacje.

PIRANHA!!! Help luknij jak możesz na mój wykres. Na razie testy owu negatywne, jeszcze zrobię zaraz jeden, W 9 dc robiłam i była kreska ale nie za mocna aczkolwiek mocniejsza niż jak robię teraz bo teraz prawie w ogole krechy nie widać, ale olałam sprawę i potem już w tym 9dc nie robiłam, a może owu była wcześniej, ale ąz tak wcześnie?? A jak wynika z temp/?? Bo ja jeszcze w tym nie jestem za dobra, ale chyba, że nadchodzi wielkimi krokami

Kiraa czuję, że metoda O+12 zadziałała :-) kciuki są!

Lenkaa właśnie podpytałam się m. o odżywki Carbo (mój miał kiedyś epizod z siłownią i budowaniem masy mięśniowej :-)) - w tej odżywce są czyste węglowodany, a z shitów może być aspartam lub jakieś inne dodatki "smakowe". Jeszcze niech 3 miesiące się chłop nacieszy i pobierze ale potem powiedz, że ścisła dieta nabiałowa :-)

Lisku mogę tak pisać ?? :)No jakoś mu muszę delikatnie to oznajmić , jest to w worku( ktoś pytał wcześniej ) ale kupili z kolegą sobie na pół i rozsypali ... wkręcil się w tą siłkę trochę nie powiem jakoś bardziej dba o swój wygląd ale boję się aby nie przesadził teraz takie odżywki noo mam nadzieje,że kolejnych nie bedzie ...lecem myć ząbki i spać całuje Was

reklama
Dobrej nocki lasencje

a gdzie zakretka jakos jej dzis nie przyczailam? Jak Tatus kochana?

buzka dla wszystkich :-p

Do góry