reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamakaja Daria mega gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam również wszystkie nowe staraczki i trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

reklama
ja robiłam pierwsze dwa jak już byłam w ciąży i wyszły mi bardzo małe wartości przez co biore Acard. I teraz nie wiem do kiedy mam brać ten Acard. Ginka w Polsce powiedziała mi, że minimum do 20 tc. w ulotce napisane jest aby nie przyjmować w III trymestrze... poszłabym do lekarza, który zakecił mi ten Acard ale jakoś nie uśmiecha mi się wydawać takiej kasy ;/

Daria- mega gratulacje , synuś cudny. zdrówka Wam życzę
mamakaja- dla Ciebie również gratulacje:) zdrowej dzidzi życze i wymarzonej płci
za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
podczytuje Was codziennie:) jakoś tak nie mogę przestać:)

pozdrawiam

Ana hej kochana :* co u ciebie ???

piranha czytalam o tych przeciwcialach dzieki jednej z Naszych kolezanek ktora serdecznie pozdrawiam :* Ale niestety, jak piszesz to dosc drogie badanie, powiedzialabym wrecz - bardzo drogie :-(
A co w ogole myslisz o dzisiejszym poprawianiu ? :-) mozna cos pokombinowac nie ? :wściekła/y:

Nuusia, wiesz, obserwuję Twój wykres z uwagą, ale nie dziwię Ci się, że jeśli nie można wiedzieć co się tam dzieje, to chcesz żeby już się skończył i zaczął nowy przebiegający książkowo :tak:

Piraniu, jeśli mówisz, że jest ok z moim wykresem, to jeszcze nie panikuję :-D i miałaś rację, dzień przebiegł dobrze, ja zawsze się na zapas stresuję i denerwuję niepotrzebnie:tak: Kochana, a w ogóle jak Wasze zdrówko? mam nadzieję, że wyzdrowieliście

Krystianmartin, Pirania, muszę w końcu siąść do tego serialu, na pewno nie dogonię Was, ale widzę, że wciąga :-)

Piranha ja mialam robione tylko p/c kardiolipidowe... aa te p/c Asa to co to sa za przeciw ciala?

Dziewczyny mam pytanko czyli tak :
APL p/c anty fosfo lipodowe to : wolne bialko s, antytrombina III, homocysteina, czynnik V leiden
ACA p/c kardiolipidowe to : koagulant toczniowy, p/c beta 2 glikoproteinie i JgG i IgM
Mam racje? tak sie to dzieli ?

Ostatnia edycja:
Hej lasencje!
Wrocilam dopiero z pracy... Ide kapac dziecko me :-) wpadne potem
caly dzien za Wami straaaasznie tesknilam, tylko smsy Piranji trzymaja mnie przy zyciu i zmniejszaja ogromna tesknote za Wami:blink: i powoduja ze po pracy pedze szybko do Was :-)

mamakaja

whowwwwwww!!!!! Super !!!!!! Opisz choc troche staranka :happy2:

reklama
Do góry