reklama
Mar-chew
Fanka BB :)
ja robiłam pierwsze dwa jak już byłam w ciąży i wyszły mi bardzo małe wartości przez co biore Acard. I teraz nie wiem do kiedy mam brać ten Acard. Ginka w Polsce powiedziała mi, że minimum do 20 tc. w ulotce napisane jest aby nie przyjmować w III trymestrze... poszłabym do lekarza, który zakecił mi ten Acard ale jakoś nie uśmiecha mi się wydawać takiej kasy ;/
małe liski
Klaudia witaj :-) Po suwaczku wnioskuję, że teraz będzie córcia? W wolnej chwili, napisz proszę o swoich staraniach
Ana87
Daria- mega gratulacje , synuś cudny. zdrówka Wam życzę
mamakaja- dla Ciebie również gratulacje
zdrowej dzidzi życze i wymarzonej płci
za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
podczytuje Was codziennie
jakoś tak nie mogę przestać
pozdrawiam
mamakaja- dla Ciebie również gratulacje
za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
podczytuje Was codziennie
pozdrawiam
Ana hej kochana :* co u ciebie ???
piranha czytalam o tych przeciwcialach dzieki jednej z Naszych kolezanek ktora serdecznie pozdrawiam :* Ale niestety, jak piszesz to dosc drogie badanie, powiedzialabym wrecz - bardzo drogie :-(
A co w ogole myslisz o dzisiejszym poprawianiu ? :-) mozna cos pokombinowac nie ?
piranha czytalam o tych przeciwcialach dzieki jednej z Naszych kolezanek ktora serdecznie pozdrawiam :* Ale niestety, jak piszesz to dosc drogie badanie, powiedzialabym wrecz - bardzo drogie :-(
A co w ogole myslisz o dzisiejszym poprawianiu ? :-) mozna cos pokombinowac nie ?

lilly78
tiruriru
Nuusia, wiesz, obserwuję Twój wykres z uwagą, ale nie dziwię Ci się, że jeśli nie można wiedzieć co się tam dzieje, to chcesz żeby już się skończył i zaczął nowy przebiegający książkowo 
Piraniu, jeśli mówisz, że jest ok z moim wykresem, to jeszcze nie panikuję
i miałaś rację, dzień przebiegł dobrze, ja zawsze się na zapas stresuję i denerwuję niepotrzebnie
Kochana, a w ogóle jak Wasze zdrówko? mam nadzieję, że wyzdrowieliście
Krystianmartin, Pirania, muszę w końcu siąść do tego serialu, na pewno nie dogonię Was, ale widzę, że wciąga :-)

Piraniu, jeśli mówisz, że jest ok z moim wykresem, to jeszcze nie panikuję

Krystianmartin, Pirania, muszę w końcu siąść do tego serialu, na pewno nie dogonię Was, ale widzę, że wciąga :-)
krystianmartin
lilly serial świetny. Jak widaćpo avatarze jestem juz jego fanką.

Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Piranha ja mialam robione tylko p/c kardiolipidowe... aa te p/c Asa to co to sa za przeciw ciala?
Dziewczyny mam pytanko czyli tak :
APL p/c anty fosfo lipodowe to : wolne bialko s, antytrombina III, homocysteina, czynnik V leiden
ACA p/c kardiolipidowe to : koagulant toczniowy, p/c beta 2 glikoproteinie i JgG i IgM
Mam racje? tak sie to dzieli ?
Dziewczyny mam pytanko czyli tak :
APL p/c anty fosfo lipodowe to : wolne bialko s, antytrombina III, homocysteina, czynnik V leiden
ACA p/c kardiolipidowe to : koagulant toczniowy, p/c beta 2 glikoproteinie i JgG i IgM
Mam racje? tak sie to dzieli ?
Ostatnia edycja:
Kiraa
Hej lasencje!
Wrocilam dopiero z pracy... Ide kapac dziecko me :-) wpadne potem
caly dzien za Wami straaaasznie tesknilam, tylko smsy Piranji trzymaja mnie przy zyciu i zmniejszaja ogromna tesknote za Wami
i powoduja ze po pracy pedze szybko do Was :-)
mamakaja
whowwwwwww!!!!! Super !!!!!! Opisz choc troche staranka
Wrocilam dopiero z pracy... Ide kapac dziecko me :-) wpadne potem
caly dzien za Wami straaaasznie tesknilam, tylko smsy Piranji trzymaja mnie przy zyciu i zmniejszaja ogromna tesknote za Wami

mamakaja
whowwwwwww!!!!! Super !!!!!! Opisz choc troche staranka

reklama
maggie2205
Fan(ka)
Kiraa ale ładny wykresik !!!
Ana co u Ciebie kochana ?
a ten serial dostał chyba Złotego Globa jako najlepszy serial
Ana co u Ciebie kochana ?
a ten serial dostał chyba Złotego Globa jako najlepszy serial
Ostatnia edycja:
Podziel się: