reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej hej

zakrecona ale to jest krecha czy jej nie ma ???? :-)

piranha kochana my mozemy sobie gdybac, ale nie moge stymulowac sie czyms czego nie poleci, przepisze mi lekarz - sama rozumiesz chyba a nie chce jej mowic, ze moze by stymulacja czyms innym bo na prawde wyjde na jakas nienormalna albo zbytnio wyuczona :zawstydzona/y: :wściekła/y: co do pecherzyka - watpie zeby bylo drugie podejscie...jakos tak mysle, ze to po prostu cykl bezowulacyjny i ciagle siedzi mi w glowie ten Estrofem, ja wiem ze ta dawka nie byla bardzo duza, ale moze dla mnie za duza ? :-( sama nie wiem, ale cos musialo spowodowac takie zawirowania, bo zawsze mialam normalne cykle, a tu nie dosc, ze brak owulacji to jeszcze plamienia :no: do bani.

Dorcia :* jak sie czujesz ??? :D

Milego dzionka kochane, dzis bede miec duzo pracy :/ moge juz nie zajrzec.

reklama
Hej babeczki.
Szalejecie widze :-)

Ja do normalnosci wracam od jutra, dzis mam jeszcze kilka tematow do ogarniecia.

Mamuśkamimi tak masz racje to u mnie w dniu owu nie bylo juz EWCM ale raczej zanik, za sprawa sody pojawil sie w tym dniu taki wilgotny śluz, a wrecz mokry. &&&&& za synka ;-) NIe pamietam czy pytalas o cos jeszcze... :zawstydzona/y:
Oczy niebieskie w Ikea nie kupilam nic dla malego, acha prześcieradelka do lozeczka. Chyba mam juz wszystko. Jak juz pisalam zawsze Zuze obkupie po pachy, nawet w ikea, ona jest mega gadzeciazem wiec rzeczy typu wieszaczki na ubrania, plasterki, flamastry... sprawiaja jej radosc jakby wygrala w totka. Wydawanie na nią to przyjemnosc. A Ty jak stoisz z zakupami? Jak sie czujesz? U mnie forrma spada z dnia na dzien :/

Maran a ja lubie jak zagladasz :-) czesto sie zastanawiam czy sie kiedys skusisz na tego synka...

Kiraa doskonale znam temat. Mialy tu dziewczyny ubaw jak przylapalam mojego M na piciu kefiru. Maaaaatko chodzilam ze zlosci 2 metry nad ziemia przez dwa dni. Znalazlam w uucie opakowanie po kefirze, bylam sklonna go zabic :-D Heh ale wyprawialam. Moj do dzis mi wypomina ;-)

Laski &&&&&&&&&&&&&&&&& za was wszystkie!
Milego dnia!

Hej. Nam też dzisiaj było ciężko wstać. Czekam do ferii potem do świąt, majówki i wakacje:-) w sumie to już blisko.
Dziewczyny odkąd zaczęłam brać suplementy strasznie mnie mdli, jak małego usypialam to myślałam, że zaraz zwymiotuje. Któraś z Was tak miała?

Kira to nieźle wyszło z tym mikołajem ale jak mąż Elmo kefirka wypił a mimo to chlopaczek będzie więc i głową mikołaja Wam nie zaszkodzi. Ale rozumiem Twoje poirytowanie, bo jak się za coś brać to pożądanie.

Dorcia bądź dobrej myśli. Musi być dobrze i będzie. A napisz mi jak te ph sprawdzalas? Śluz na palec i na pasek.? Nie wiem czy dobrze robie, ale jak tak to mam ph 5,5. Masakra.

Piranha czyli nie kamień. Tej strony z której kiedyś dziewczyny zamawialy bransoletki już nie ma, jakiś błąd wyskakuje. Jakbyś coś znalazła co by się nadawało to daj znać.

milla ja tak badalam, mozesz tez patyczkiem kosmetycznym ale ja z palucha dawalam na pasek :wściekła/y: I dopoki nie zaczelam podbijac soda, tez mialam w granicach 5-5,5 nie wiecej. Po podbiciu zaczelo ladnie dochodzic do 8 ale nie od razu po 1 aplikacji, tylko minimum trzy musialam zastosowac.

Dziewczynki wypowiedzcie sie. Czy ktoras z Was uzywa mopa parowego ?? http://allegro.pl/mop-parowy-steam-cleaner-pro-5-w-1-nowosc-z-tv-i3815646971.html zastanawiam sie nad zakupem tego modelu, wiele dobrych rzeczy juz sie naczytalam o mopach parowych ale najlepiej dowiedziec sie bezposrednio u zrodla wiec pytam sie Was, moze akurat ktoras z Was ma to cudo :)

Ostatnia edycja:
Dzięki Nuska. Ja będę się starała zmniejszyć ph bo ja dziewczynkowa. Spróbuję użyć dziś represh zobaczymy czy mi zabije.
Chciałam kupić tego mopa, dokładnie tego na złotych wyprzedażach ale on tam kosztował 240 zł po obniżce! A to zdziercy. Dobrze że nie kupiłam. Dołączam się do pytania.

Elmo czuję się w miarę, nadal przesypiam noce odpukać...
ostatnio w weekend po wizycie u rodziny trochę miałam doła, ale nie będę opowiadać bo ty na tematy płci wrażliwa, ja zresztą tez się robię i awanturka była.
W Ikei mam w planach kupić komodę Mammut, wanienkę, prześcieradło do lóżeczka i pudełka na kosmetyki i pampersy w nogi łóżeczka, może lampkę nocną jeszcze.
Rozmawiałam z koleżanką na temat karmienia dzieciątka mm, ona karmiła swoje dzieciątko mlekiem w temperaturze pokojowej, czyli nie bardzo ciepłym, tak jej doradziła pediatra, najlepsza w jej mieście. to by było dość wygodne, szczególnie w nocy, co myślicie?

Oczy niebieskie oj mnie tez drazni temat płci, a nadal pojawiaja sie pytania typu "jestes pewna?". Powiedz o co poszlo, chetnie polacze sie z Toba w zlosci :-) Ja nadal boje sie ze nie urodze chlopca :-( Jestem straszna i wstyd mi za to. Wiesz co ja tez nocki przesypiam, dzis nawet calkiem fajnie sie czuje ale brzuch napina sie dosyc dosyc a wiesz ze ja musze do 39 tc wytrwac? Boje sie brrrrr czekam juz na wizyte. Bedziesz miala osobny pokoj dla maluszka? Jak tak to mozesz zaszalec. U mnie narazie dzieci beda w jednym wiec maly bedzie mial wszystko w różu :-D

Hej dziewczynki
@ niema ale tempka spadła , co prawda o 8.00 36,64 a później jak się obudziłam jeszcze o 9 to już 37,04 ale mimo wszystko spadek

brzuch pobolewa tak co jakiś czas , szyjka wczoraj się obniżyła ale dziś z powrotem wysoko puki co więc może jedna zostaje czekanie
nie zrobię testu muszę przetrwać

Niuśka może ten cykl jest po prostu bezowulacyjny kurka a USG byłaś w tym cyklu?

Zakręcona piękna tępka , u Ciebie to na pewno się coś z tego ukręci ;)

http://

Milla ja mam taki naszyjnik i jestem mega zadowolona. Poleciła mi go Piranha:tak:.
POWER BALANCE NASZYJNIK MAGNETYCZNY JINPOLI (3789220998) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Mam też bransoletke ale szybko zrobił się nalot i niczym nie moge go usunąć a naszyjnik jak nowiutki. I fajnie sie :tak:prezentuje. Ja mam biały. Gdybym mogła jeszcze w czymś pomóc to jestem:-D

Elmo ale ten czas goni... już niedługo będzie synuś z Wami:-D. Nieustannie czekam na foto:-)

Matik ciagle &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
jak tak nikt tak długo nie pisze to mam głupie wrażenie że każdy boi się napisać :)
":...Babo wyluzuj przecież widać ze lipa ..." :) spoko nie płaczę
na 90% byłam pewna że tak będzie a 10% to nadzieja że jednak zostanę mile zaskoczona ;)

http://

zmieniłam awatar bo tamten nie denerwował już a ten jest ładny i pasuje do naszego forum :)

Ostatnia edycja:
Do góry