reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hejcia laseczki... dawno tutaj nie zagladalam.... trzeba nadrobic zaleglosci...

mamuśkamimi trzymam kciuki za mocne 2 kreseczki albo za wysoka bete.... gratulacje :tak:

Kiraa przykro mi ....
:-( a powiedz mi bo acard i aspiryn cardio to to samo jest ale z tego co czytam na forum nikt nie bierze aspiryny tylko wszyscy biora acard... moze on jest lepszy od tego co ja biore?

Dorcia wiem ze jeszcze troche ale trzymam kciuki za twoja wizyte... :-D

reklama
Hmmm....no co z tymi włosami na nogach? I jak z sodą? Ja póki co mam bardzo wrażliwa skórę na nogach. Po goleniu mam wysyp malutkich czerwonych punkcikow. Swedzi jak nie wiem....

Dorcia YES!
W tej ciąży zauważyłam przyspieszony wzrost owłosienia. Ma to związek z wydzielaniem lub nie przez płód testosteronu, gdzieś tak od ok. 6-7 tygodnia ciąży. No akurat zaproponowałam na nogach, ale sprawdzaj se gdzie tam chcesz, ty oblechu!!! :-D np pod pachami...

Araki kiedy masz glukozę?

Patrzcie,patrzcie u mnie 30-cha dzisiaj, OMG!!!!!

Mnie tak rosły włochy na nogach, że goliłam się co 2 dzień, czasem codziennie.

Daria daj znak, że wszystko ok u Ciebie, wyjechałaś do Polski czy co?

Oczy niebieskie... 72 dni????? Toz to kupa czasu;(
A lekarz mowil ze lepiej odczekac... A dlaczego?

No moj M dzisiaj bierze ostatni antybiotyk s ja dzisiaj mam 4 dc. Owulacja za ok 2 tygodnie bo ok 18dc..
Juz sama nie wiem.....

Oczy niebieskie .... ale jak to ...sprawdziłam WSZĘDZIE !!! I nie wiem...nigdy nie patrzyłam jak rosną normalnie ! Hmmmmmmm i co teraz ? To dopiero 6 tydzień więc chyba za wcześnie na takie obserwacje ?

Oczy niebieskie, krzywą cukrową już miałam - wszystko dobrze :tak:
Teraz największą moją zmorą jest zgaga... od paru dni praktycznie non-stop... :baffled: pójdę dziś do apteki po coś innego niż rennie, bo nie działa już :dry: I mleko zimne też nie...

Co do owłosienia, to może być prawda, od kiedy jestem w ciąży goliłam nogi jakieś 4-5 razy, ale zima jest, więc też człowiek nie zwraca tak uwagi, a i moje nóżki mało owłosione....;-)

anias2 72 dni trwa pełny proces wymiany plemników. Mnie lekarz radził poczekać 3 tygodnie, ale w kwietniu już było za późno i zaszłam w czerwcu :-) A w majowym cyklu przez 10 dni, chyba od sody, przypałętała mi się jakaś infekcja i miałam antybiotyk dowcipny, który to działa podobno chłopczykowo.

Jeśli ten proces trwa tyle, to może twój m ma jeszcze zdrowe plemniki, bo od momentu tworzenia się plemników do ich uwolnienia mijają te 72 dni. Ew. zapytaj lekarza. ?Tak jak mówię, ja działałam dopiero w czerwcu.

reklama
hahaha ale Wy jestescie wszechstronne :-Dwloski bedziecie sprawdzac :-p

matik masz piekna temperature !! :D jak ja mocno trzymam kciuki zeby sie udalo !!! kiedy w razie czegos bedziesz testowac?? bo termin w poniedzialek wiec juz tuz tuz :D

kiraa jak sytuacja na froncie ?? :))

piranha o 16 sikam :-) a powiedz mi w zwiazku z tym naszym zagadkowym piko-nie pikiem suplementy ktore bralam mam brac nadal prawda ? w tym operaol rowniez ?

Do góry