Cześć Kobietki!
Mamuśkamimi gratulacje, to prawda, że ten grudniowy czas naprawdę jest magiczny. Dorcia, ciebie też się to tyczy. Czekamy na info po pierwszych wizytkach. Mamuśkamimi kiedy obstawiasz, że była owulka?
Ja też łykałam Femibion natal 1 a potem Falvit Mama + omega3, które zostały mi ze staranek i dużo ryb. W sumie zrobiłam 2 testy ciążowe. Tempki już nie mierz, bo się bedziesz stresowała jak Mar-chew bodajże.
Któraś wspominała o teście z sody, można robić od 10 tyg, można też obserwować owłosienie na nogach.
anias2 najlepiej odczekać 72 dni po antybiotyku, tyle trwa pełny proces spermatogenezy. Ja miałam podobną sytuację. Zakładaliśmy, że zadziałamy w kwietniu lub czerwcu, maj był dziewczynkowy. W kwietniu mąż się rozchorował i brał antybiotyk, lekarz mówił, żeby odpuścić całkiem w tym cyklu, albo jeśli bardzo chcemy i czasowo się wstrzelimy to odczekać 3 tygodnie po skończeniu antybiotyku.
Kiraa u mnie dziewczynka miała być Jagoda, Jagódka :-)
czarna-perła witam, z chęcią wkleiłabym ci całą rozpiskę na dziewczynkę, ale ja chłopczykowa. Dziewczyny wklejcie różowy przepis.
Piranha dobrze, że już lepiej z tobą, wyobrażam sobie przy dwójce chorych, ty sama chora, musisz się męczyć. Współczuję.
Ja wczoraj miałam fatalny wieczór, chyba ciśnienie mi skoczyło, oko mi skakało, głowa mnie rozbolała i pokładałam się. W końcu wzięłam apapy do papy, przespałam się 2 godziny i przeszło, ale wystraszyłam się.
A w Nowy Rok porobiłam zakupy dla małego na wyprzedażach online w C&A, smyku i 5-10-15, duże mają przeceny, zaoszczędziłam. Polecam. Pozostałe zakupy mam zamiar zrobić na allegro w hurtowni.
Elmo, Ewelin trzymajcie się i wytrzymajcie jak najdłużej w dwupaku. :-) Aha, ile wydałyście na wyprawkę oprócz wózka i łóżeczka?