Piranha
Fanka BB :)
Nuuuśka, niekoniecznie źle, po prostu ważne by ten niższy poziom też doprowadził do pęknięcia pęcherzyka. Zapewne przyjmowanie estrogenu może zablokować owulkę ale wątpię by zrobiły to dawki takie jak przyjmowałaś, dziewczyny przyjmowały dużo wyższe i nie miały problemów z owulką, może to po prostu opóźnić, przyhamować owulację i wydłużyć tym samym cykl. Dziś niby 1 dpo a tempka może wzrosnąć do 3 dni po owulacji, zerknij chocby na ten wykres, sądząc po testach LH to owulacja była w 13 dc, w 14 dc był duzy spadek w dół a w 15 dc duży skok w góre, trzymam kciuki by u Ciebie było podobnie i tempka jutro poszybowała hen hen wysoko.
Zobacz załącznik 602099
Mi się wydaje, że lepiej by tamten pik doprowadził jednak do pęknięcia pęcherzyka :-)
anias, te 2 antybiotyki to mnie więcej to samo, oba występują w różnych dawkach, jakie dawki brałaś, ile zawierały substancji czynnej?
Zobacz załącznik 602099
Mi się wydaje, że lepiej by tamten pik doprowadził jednak do pęknięcia pęcherzyka :-)
anias, te 2 antybiotyki to mnie więcej to samo, oba występują w różnych dawkach, jakie dawki brałaś, ile zawierały substancji czynnej?