piranha no tak...fajne opinie
nie ma co kurde. Dwie opinie ( tylko dwie ) ale swoje robia.Strone przedszkole ma fajna, przejrzysta ale to co piszesz, budzi moje zastrzezenia.Brudne kubki...dziecko ktoremu chcialo sie pic a go nie dostalo...no super. U Nas tez pamietal byl z tym problem, ze dzieciom chcialo sie pic, a picie dostawaly tylko w porze posilkow, w miedzy czasie nie. Zrobillismy z rodzicami pospolite ruszenie w przedszkolu,i pewne rzeczy zostaly zmienione, do tego, czesto mozna bylo na polce dziecka zostawiac dodatkowe picie jesli by sie chcialo pic maluchowi. Nie wiem na jakich zasadach panie przedszkolanki sa zatrudnione w przedszkolu, z tego co czytam wnioskuje, ze chyba na pol etatu, skoro co pare h sie zmieniaja. Dziwna sytuacja na prawde dziwna.
Jesli chodzi o zespol przedszkolny to jest aktualny ? Az 7 pan przedszkolanek ? To na prawde duzo.
Dziwne ze nie maja pedagoda, w wiekszosci przedszkoli jest to wymagane. Jest tez dosc spora rada rodzicow - moze tam uderzyc ? Moze proba kontaktu z rada rodzicow cos da ? przede wszystkim dowiedzialabys sie czegos wiecej na temat samej organizacji przedszkola, programu nauczania, planow zajec i ogolnie tego jak wedlug norm wyglada u Nich dzien. Zaraz posznupie na necie.
Co do Nas juz pisze :
A wiec najpierw ja :
Na stale biore :
1x Euthyrox25 1tabletka
1x kwas foliowy 400ug
1x Fish Oil 1200mg
1x L-Arginina 500mg
1x Cynk 50mg
1x Mg+B6 48mg ( zawsze bralam jednak wieksze dawki, moze zwiekszyc ? )
3x1 koenzym Q10 30mg
do tego :
w czasie przed owulacja :
1x potas 99mg
po owulacji :
1x Acard75mg
od paru dni :
2x Wit.C 200mg (bralam wieksza dawke wczesniej, ale z powodu staran zaprzestalam)
oprocz tego
Estrofem, Duphaston, zioła O.Sroki
Przez pewnien czas do skonczenia bralam rowniez Witamine E400, ale w tej chwili juz nie biore.
Ł. bierze :
1x Fish Oil 1200mg
2x kwas foliowy 400ug
1x Androvit
1x L-Arginina 500mg
1x Cynk 50mg
1x Mg+B6 48mg
2x Wit.C 200mg
1x koenzym Q10 30mg
Do niedawna bral rowniez przez 3 miesiace
L-karnityne 500mg ale po skonczeniu opakowania przestal.
Dorcia ma w spadku wiesiolka i pree-seed mam w zwiazku z tym pytanie czy moge spadek przyjac ?
Choc ja nie bardzo jeszcze kumata w temacie jak sie pree-seed aplikuje.
Dorcia dzien dobry !! a ja to co ?? nie ma sprzatania, bo po co !! teraz to fasolcia jest najwazniejsza a TY razem z Nia, wiec kichaj na to wszystko i odpoczywaj ile wlezie zeby dzidzia zdrowo rosla :* !! Bedzie dobrze, musi byc !! Nie moglas sobie chyba wymarzyc kochana piekniejszych Swiat :*