reklama
zakrecona
Fanka BB :)
Elmoale zlecialo Juz niedługo będziesz tulic swojego skarba :-)
Gorgusia a Ty jak sie czujesz?
Kiraa nie ma opcji terax Ty:-) Wykres wygląda dobrze Kciuki zaciśnięte
Dorcia alw nam zrobiłas,niespodzianke
Piranhu testy dalej blade ale bol die juz zaczął
My jutro namy impre dwie 30-stki naszych znajonych i myślalam ze owulka bedzie w niedzielę i przed wyjściem mojego K mieliśmy zadziałać Ja juz sie nastawilam ze nie ide i teraz mi sie nue chce Moj K nawet dobrze zdrowia kolegów swoich nie wypije ;-)
Gorgusia a Ty jak sie czujesz?
Kiraa nie ma opcji terax Ty:-) Wykres wygląda dobrze Kciuki zaciśnięte
Dorcia alw nam zrobiłas,niespodzianke
Piranhu testy dalej blade ale bol die juz zaczął
My jutro namy impre dwie 30-stki naszych znajonych i myślalam ze owulka bedzie w niedzielę i przed wyjściem mojego K mieliśmy zadziałać Ja juz sie nastawilam ze nie ide i teraz mi sie nue chce Moj K nawet dobrze zdrowia kolegów swoich nie wypije ;-)
Elmo2
Dorcia no to ładnie wystrzelilas z newsem i to jakim
No ale swietna wiadomosc super!!!!!
Milla no szok jak leci. I popatrz Ty tez zaraz zaczniesz planowanie a wydawalo sie to takie odlegle...
Zakrecona widac ze masz dobrego meza, ze tak sie słucha i wogole. Fajnie
MEGA MEGA MEGA GRATULACJE!!!!!!!
Kochana zdrowej, spokojnej ciazy! Alez sie ciesze wow :-) no i ja tez licze na to ze to dopiero poczatek II tu u nas bo cos ostatnio byl zastój :/No ale swietna wiadomosc super!!!!!
Milla no szok jak leci. I popatrz Ty tez zaraz zaczniesz planowanie a wydawalo sie to takie odlegle...
Zakrecona widac ze masz dobrego meza, ze tak sie słucha i wogole. Fajnie
Elmo tak tak...dziura w worku jest zrobiona ... teraz się posypią II !!!
Dziewczynki do mnie nie bardzo dotarło jeszcze to wszystko !!!
Muszę sobie wszystko poukładać ...na spokojnie !!!
Dziękuję Wam...jesteście cudne !!!
Teraz proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok....żeby fasolinka dobrze się zagnieździła, żeby rosła zdrowo i żeby mój organizm podołał wszystkiemu !!!
Kiraa jak to nie ma mnie na liście ...jestem, jestem ....w poczekalni !!!
Nie nie prowadzę wykresu....od dwóch cykli nie mierzyłam tempki, nie robiłam testów owulacyjnych , nie sprawdzałam śluzu.
Ten cykl był monitorowany ale nie pod kontem zajścia w ciążę a wykrycia co jest nie teges i ewentualnego leczenia ... żeby w kwietniu być idealnie przygotowaną !!!
Więc w czwartek 5 grudnia M zbadał żołnierzyki....a 7 najprawdopodobniej jeden silny żołnierzyk zaprzyjaźnił się z jajeczkiem
Tak że odbierając wyniki badania żołnierzyków, krwi , usg itp. już w moim organizmie "coś " się działo !!!
Ale tak jak kiedyś pisałam ...od dwóch miesięcy...odkąd postanowiłam odpuścić nasze sprawy łóżkowe nabrały kolorów !!! Sex stał się dla mnie czymś cudownym...wyjątkowym...nie wymuszonym ...spontanicznym !!!
I bardzo dobrze zapamiętam ten "raz" ...dzięki któremu jestem w ciąży...było mi tak cudownie !!! Tak wspaniale !!!
Życzę każdej z Was takiego "spontanu" z takim efektem końcowym !!!
Dobrej nocki babeczki...i trzymajcie za mnie kciuki !!!
Dziewczynki do mnie nie bardzo dotarło jeszcze to wszystko !!!
Muszę sobie wszystko poukładać ...na spokojnie !!!
Dziękuję Wam...jesteście cudne !!!
Teraz proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok....żeby fasolinka dobrze się zagnieździła, żeby rosła zdrowo i żeby mój organizm podołał wszystkiemu !!!
Kiraa jak to nie ma mnie na liście ...jestem, jestem ....w poczekalni !!!
Nie nie prowadzę wykresu....od dwóch cykli nie mierzyłam tempki, nie robiłam testów owulacyjnych , nie sprawdzałam śluzu.
Ten cykl był monitorowany ale nie pod kontem zajścia w ciążę a wykrycia co jest nie teges i ewentualnego leczenia ... żeby w kwietniu być idealnie przygotowaną !!!
Więc w czwartek 5 grudnia M zbadał żołnierzyki....a 7 najprawdopodobniej jeden silny żołnierzyk zaprzyjaźnił się z jajeczkiem
Tak że odbierając wyniki badania żołnierzyków, krwi , usg itp. już w moim organizmie "coś " się działo !!!
Ale tak jak kiedyś pisałam ...od dwóch miesięcy...odkąd postanowiłam odpuścić nasze sprawy łóżkowe nabrały kolorów !!! Sex stał się dla mnie czymś cudownym...wyjątkowym...nie wymuszonym ...spontanicznym !!!
I bardzo dobrze zapamiętam ten "raz" ...dzięki któremu jestem w ciąży...było mi tak cudownie !!! Tak wspaniale !!!
Życzę każdej z Was takiego "spontanu" z takim efektem końcowym !!!
Dobrej nocki babeczki...i trzymajcie za mnie kciuki !!!
maggie2205
Fan(ka)
Dorcia Mega Mega Gratulacje ale super świąteczny news no szok !!!! Totalnie mnie zaskoczyłaś !!!!
Niech maleństwo rośnie sobie zdrowo !!!!
4 lata temu w podobnym czasie (początkiem grudnia) i podobnych okolicznościach zaszłam w ciążę i mam Wiktorka :-)
Zaczęłam robić badania bo się nie udawało a tu niespodzianka, tak pamiętam ten raz bo też było mi cudownie :-)
Także coś mi się tam wydaje że rośnie u Ciebie zdrowy śliczny synuś, zresztą nawet i córeczka jakby była ale silne zdrowe maleństwo :-)
Strasznie się cieszę jupi !!!!!
Niech maleństwo rośnie sobie zdrowo !!!!
4 lata temu w podobnym czasie (początkiem grudnia) i podobnych okolicznościach zaszłam w ciążę i mam Wiktorka :-)
Zaczęłam robić badania bo się nie udawało a tu niespodzianka, tak pamiętam ten raz bo też było mi cudownie :-)
Także coś mi się tam wydaje że rośnie u Ciebie zdrowy śliczny synuś, zresztą nawet i córeczka jakby była ale silne zdrowe maleństwo :-)
Strasznie się cieszę jupi !!!!!
Antosia79
Dorcia moje serce raduje się razem z Twoim a malutki śle kopniaki w sam zadek na szczęście
Elmo u mnie wszystko dobrze Siedzę sobie już na zwolnieniu bo w pracy była nerwowa atmosfera
Młodszy prawie cały czas jest w domu bo choruje...więc nie nudzę się
...ale leci ten czas Czy Ty już miewasz skurcze? Bo ja już niestety je mam. Dostałam luteinę, aspargin i nospę. Mały już daje o sobie znać i czuję te jego delikatne kopniaczki To mój 17tc
Elmo u mnie wszystko dobrze Siedzę sobie już na zwolnieniu bo w pracy była nerwowa atmosfera
Młodszy prawie cały czas jest w domu bo choruje...więc nie nudzę się
...ale leci ten czas Czy Ty już miewasz skurcze? Bo ja już niestety je mam. Dostałam luteinę, aspargin i nospę. Mały już daje o sobie znać i czuję te jego delikatne kopniaczki To mój 17tc
Ostatnia edycja:
reklama
maran-atha
Dorcia alez news bardzo sie ciesze i gratuluje z calego serca no i co najwazniejsze ominelo Cie to cale stresujace planowanie niech malutki rosnie zdrowo sciskam Cie mocno dobra kobieto
Podziel się: