Hej!
Miałam jeszcze wczoraj wieczorkiem napisać ale Krzyś wylał wodę na klawiaturę M i nie działało kilka literek, nie szło zatem napisać coś sensownego ;-) dlatego nadrabiam dziś ze swojej klawiatury.
Nuuuśka, to Ty też z PrePaida nawijasz? :-) Jej, to ja będę następnym razem bardziej zwięzła i treściwa
To jest jest taki nieduży kolorowy kontener z małymi salkami, tam są chyba 4 małe sale, kuchni nie mają - jest catering. Co odbieram Krzysia to jest inna pani i gdy pytam jak było to mówi, że ona nie wie bo jest dopiero od niedawna, widziałam już 4 albo 5 twarzy pań opiekunek zajmujących sie grupą Krzysia, zawsze jest inna gdy M Krzysia zaprowadza a inna gdy ja odbieram. Niestety Krzyś nie podaje mi żadnych konkretów poza stwierdzeniem, że jest nudno, że mu się tam już nie podoba i nie chce już tam chodzić, szkoda bo jestem bardzo ciekawa co go tak zraziło. Super, że udało się zakupić takie ładne okularki, pewnie Olusia zadowolona? :-)
Dorcia, kochana, jak miło było Ciebie usłyszeć :-), GRATULUJĘ z całych sił i całego serducha, masz najpiękniejszy ze wszystkich gwiazdkowych prezentów i jestem pewna, że to zdrowa i silna ciąża, zobaczysz. Jak tam u dentysty, goi się już ta ranka?
zakręcona, skoro pęcherzyk wczoraj miał 16 mm to pewnie pęknie za 2-3 dni a pik LH być może będzie już za 1-2 dni, to już tuż tuż :-)
Ann, hehehe, za to będzie cudna pamiątka i zabawne wspomnienia :-)
Tak patrzę na nasze wykresy i Shettles wypada kiepsko ;-) a nasze 7 czynników działa rewelacyjnie - widać wyraźnie, że im więcej czynników weźmie się pod uwagę tym wyższa skuteczność (gdyby te czynniki nie miały sensu to nie byłoby takiej zależności), nawet 3 czynniki sporo dają a od 5-ciu jest na razie 100% skuteczności :-)