reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

UWAGA !!! UWAGA !!! UWAGA !!!
Teraz będę się wywnętrzniać !!!
Osoby słabe psychicznie proszone są o wyłączenie komputera

Z samego początku pragnę serdecznie podziękować Wam wszystkim kobietki...za to że jesteście, za to jakie jesteście i w ogóle za wszystko !!!

Jak wiecie od samego początku zaprzyjaźniłam się z Antosią ...moja kochana Antosia :-D

Później swoje cenne rady dawała mi Elmo, Ewelin,Oczy niebieskie, mamawcześniaka i jeszcze kilka dziewczyn których "imiona" w tym momencie uleciały mi z głowy ...dla Was wielki buziol !!!

I oczywiście cała moja przygoda z BB nie miałaby sensu gdyby nie Piranha i Nuuśka !!! Kobiety jesteście WIELKIE !!! Dzięki Wam mam banana na twarzy przez cały czas...Wasz kojący głos działa na mnie cuda !!!
Piranha Twoje wiedza jest niesamowita...Twój spokój kojący...Twoje dzieci kochane !!!

Dla wszystkich moich kobiałek .... dziewczyny nie traćcie nadziei !!! Każda z Was
w końcu ujrzy upragnione , wyśnione , wypłakane i zsikane dwie kreski !!!

Każda !!!

Przepraszam że nie wymienię każdej z osobna...ale Wy wiecie że cały czas ciepło o Was myślę .....prawda ?????????????????

C.D.N.

reklama
Dorcia ja wlazlam na FB ale Ciebie niet !! wiec wlazlam tu bo mnie Ł. goni - szafe sprzatamy wlasnie :sorry2::angry: Ja wiem nawet jaki bedzie ciag dalszy !!!! :-)

Ty wiesz ze ja Cie z calych sil Kocham !!! Moja Kochana Dorcia !!! :* Wejde jak skoncze jeszcze to Wam poodpisuje !!

piranha z gory przepraszam Kochana ale normalnie wyzerowalam sie !! Jutro z ranca doladuje konto bo dzis to juz nie ma jak :dry:
Ale reasumujac, CLO nie, Acard po skonczonej @ raz dziennie i serducho w niedziele.
Co do Krzysia - temat porusze jutro !! bede miec wiecej czasu a i w glowie musze poukladac co ja bym zrobila ale na pewno trzeba zainterweniowac :tak:

zakręcona, dzięki kochana, niech Ci dobry los wynagrodzi to piękną owulką i jeszcze piękniejszym plusikiem na teście ciążowym :-)

Kiraa, trzymam kciuki do poniedziałku za piękny progesteron!

maggie, to M go odprowadzał i postanowił zabrać do domu ale z ręką na sercu przyznam, że pewnie zrobiłabym tak samo bo mnie niestety płacz dziecka rozmiękcza maksymalnie :-( ...choć wiem, że trzeba to jakoś przetrwać i być konsekwentnym.

Dorcia, kochana jesteś, czekam na następny odcinek :-D

Wstawiam poprawki w wykresie dotyczącym odstępu, poszukałam w bardzo starych wątkach i znalazłam kilka nicków które zwiększyły bądź zmniejszyły skuteczność metody Shettlesa, jeśli znacie jeszcze jakieś babeczki z forum, którym ta metoda pomogła bądź nie to dawajcie znać :-)
Zobacz załącznik 599933

Ostatnia edycja:
Dorcia
czekamy na cd.... Kochana jestes, mowil Ci juz to ktos :cool2::-)

piranju
ja nie dziekuje, zobaczymy.... Moze w pon pojsc na bete...

reklama
Piraniu jestes wielka :-) wykresy wygladaja bardzo ciekawie. Co do Krzysia, wiem ze ciezko jest kiedy dziecko placze, ale niestety sama wiesz ze bez konsekwencji niczego nie zdzialasz. Tak naprawde rzadko zdarza sie aby dziecko od pierwszego dnia szlo smialo do przedszkola i nie mialo po drodze zadnego kryzysu.
Kiraa &&& za wyniki.
Antosia napisz cos wiecej, co u Ciebie???
Zakrecona &&&&& za swiateczne staranka ;-)
Dorcia tak masz racje, to forum jest wyjatkowe. Poruszylas forum hehe :-)

Oczy niebieskie ciesze sie ze wizyta ok, ze maluszek dobrze sie miewa. Ja tez pytalam dzis o to liczenie ruchów :-D

U mnie po wizycie ok. Wyobrazcie sobie ze mam juz tylko jedna wizyte za 4 tygodnie :szok: a potem poród. Przestraszylo mnie to. Ale mysle ze moze jeszcze jedna na poczatku lutego sie przyda, zobaczymy. Maluszek ma sie dobrze, nie pokazal mi dzis buzki tylko pupe i plecki :-) Wazy 1800 g.
Daria u Ciebie to musi byc jakies nieporozumienie...

Milego wieczoru babeczki.

Do góry