reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia wiesz w czym ja sie zakochalam swego czasu ?? w skorach owczych :-)tzn w narzutach z welny owczej, obiecalam sobie ze jak juz kupimy w przyszlym roku nowa kanape to sprawie sobie takie, ze dwie :-) Niech kociaste maja radoche ...:-D
Co do Nas - Olusia do syropku powiedzmy sie juz przyzwyczaila - juz nie taki niedobry :-p Ale pomaga to pewne,a odnosnie Sinupred-u bo pytalas wczoraj. To swietny lek na oczyszczanie zatok, w formie tabletek, pomaga katarkowi ;-)

kiraa super wiesci !! piranha zawsze ma racje :) pikne masz to endometrium ! oddaj troche ;-)

reklama
Nie dziekuje zeby nie zapeszyc.... I tak to byl 13.12.13 :) wiec starczy trzynastek :-)
endo chyba ok, nuska nie? Nie wiem ile dzieczyny przecietnie maja.....

gorgusia, beta bardzo ładna :tak:, norma dla 5t+6d to 10.140-23.340 (średnio 15.300). Też kupiłam syrop z czarnego bzu i podaję, zdrówka dla Was!

anias, ciałko żółte powstaje podobno około 28 do 32 godzin po owulacji, płyn jest zaraz po pęknięciu ale może się szybko wchłonąć, może też być widoczny kilka dni. Może tak być, że są kreski na teście (pik LH) a do owulacji nie dochodzi. Zdarza się, że niepęknięty pęcherzyk bardzo szybko się wchłania. Niestety prolaktyna i estradiol mogły wpłynąć owulację. Może pomyśl nad stymylacją (CLO + Estrofem + Pregnyl) w przyszłym cyklu? Może jednak owulka była a lekarz nie zauważył jeszcze ciałka żółtego? Trzymam kciuki za pozytywne wieści na jutrzejszym USG, będzie dobrze.

Nuuuśka, pij kochana ziółka, w razie zdecydowania się na CLO odstawi się ziółka w 5 dc :tak: Krzyś już prawie zdrowy a Kaja męczy się z katarkiem, trochę już zgęstniał, na szczęście jest dzielna i bez płaczu pozwala na wszelkie zabiegi, z synka był straszny histeryk i miałam traumę jeśli chodzi o katary dziecięce ;-)

Dorcia, ale super, że córcia już wyleczona! Jeszcze żeby mama sie wykurowała i już w ogóle będzie cacy :-)

Kiraa, aaaaaaaaaleee suuuuuupeeeeer, juuuuupiiii, strasznie się cieszę!!! No to zaciskam kciuki i czekam na 2 różowe kreski na teście a potem 3 białe na USG :-) Endo piękne, w FL rośnie do max 15 mm, oj będzie miała córeczka się w czym zagnieżdżać, będzie jej mięciutko :-D

Nie dziekuje kochane , zobazymy probuje sie nie nakrecac :confused: ale ciezko jak wiecie same
oj Piranju Piranju, obys miala racje z dwiema i trzema kreskami :happy2: tylko czemu ta tempka dzis taka.... Dobra koniec nakrecania... Cylo w 7 dpo robie tsh, progesteron, prl, bety nie ma sensu nie?

Niech prosze mi ktos pomoze , ff wyswietla mi cos takiego

Data Entry Ahead Of Time: The fertility chart/calendar represents your actual observations as they occur.

If you need to enter future data please check the default data settings or the event reminders on the web site.

OK

reklama
Kiraa super ze owulka byla:)

Piraniu kochana, jutro ide do tego gina mojego ale zapisalam sie rowniez do innej pani ginekolog z warszawy na czwartek, zapisalam sie bo dziwi mnie ze obecny gin nie przejal sie zbytnio ta moja prolaktyna i estradiolem...
Piraniu dzisiaj mam bardzo duzo sluzu... Ma to jakies znaczenie?

Duzo zdrowka dla Ciebie i dla dzieciaczkow:)

Do góry