reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuśka u nas w szkole jest 23 stopnie ciepła....więc w rajstopach gorrrąco jest !
U mnie Młoda od zerówki jest w grupie harcerskiej. Sama chciała chodzić i bardzo to lubi ! Wiele pozytywnych rzeczy wynosi z harcerstwa :-D

reklama
Moja też nic nie nosi, bo w szkole jej gorąco a do i ze szkoły jeździ samochodem. Dopiero jak siarczyste mrozy są to getry pod spodnie. Dopóki nie powie, że jej zimno to same spodnie.

Oczy niebieskie ...u nas dokładnie tak samo...ale zapytam Młodą dzisiaj czy jej nie zimno po nóziach ???
W zeszłym roku od grudnia nosiła rajstopki albo legginsy pod spodniami bo były niezłe mrozy !
Dzisiaj będę mieć choineczkę ... nareszcie ! Oczywiście wstawię fotkę :tak:

Mam lenia....w jaki sposób robicie żeberka na obiadek ?

Dorcia, wstaw koniecznie choineczkę, my ubieramy w sobotę.
Żeberek nie robię prawie wcale, chyba są dla nas zbyt ciężkostrawne, bo nas po smażonych brzuchy bolą. ;-)

Edit: wścieknę się dzisiaj z tym netem, zamula strasznie.

Witajcie :)
Co za głupi dzień... rano rypnęłam samochodem inny samochód. Bardzo delikatnie. Bardzo. Baba na mnie z mordą,że po policję zadzwoni. Ja do niej,że jestem w ciąży i nie mogę się denerwować. A poza tym,że ma na mnie nie krzyczeć. Udało nam się dogadać i obyło się bez policji....

Dziś byłam na badaniach. Znowu bete zrobiłam.... i inne różności zalecone przez lekarza.

Dorcia- czekam na zdjęcia choinki! Może nastroją mnie świątecznie.

Nuśka,Krystian- kolejny miesiąc należy do Was i do jeszcze kilku cudownych dziewczyn z tego forum. Trzymam za Was &&&&

Marchew a wydawać by się mogło że UK tak "chuchają" na ciężarne...noooo...ciekawe !?
Moja znajoma mieszka w Luton i sobie chwali tamtejsze zwyczaje,opiekę lekarską, szpitalną i socjal ....a Ty jak ???

Gorgusia Oczy niebieskie...wstawię fotki jak tylko dam radę...choinka będzie bez "czubka" bo niosła ją moja córa i "czubek" się urwał...sam się urwał !!!

reklama
serio? chwali sobie? w ogóle nie nawidzę Luton - chyba jedno z gorszych do mieszkania... nie wiem co tu chwalić... chyba, ze żyje na socjalu... wyobraź sobie, że nikt na porodówce nie zauważył, że moje dziecko jest położone pośladkowo... bo w UK to brzuch się maca a nie robi usg... dopiero ostatni lekarz, który miał wywoływać poród zauważył, że Hania sobie pupą wychodzi na świat... wody cały czas mi odchodziły i się cieszę, że moje dziecko nie ma porażenia mózgowego ! w kolejce też zapomnij, że ktoś Ciebie przepuści lub ustąpi Ci miejsca... eh... jak ciąża przebiega książkowo to system się sprawdza... fakt, że mają super sprzęt medyczny... gdybym nie miała luteiny z Polski to nie wiem czy nawet moja Hania byłaby ze mną...
rozpisałam się ;p a co do nocki to zadzwoniłam do pracy i okazało się, że to pomyłka... już naprawiona :)

Do góry