Hello!
Nie dałam rady wczoraj napisać, dziś rano skleciłam posta i komp mi się niespodziewanie zrestetował, dopiero teraz mam krótką chwilkę ale ciężko mi myśli zebrać do kupy bo obok panowie wyrzynarką panele tną
anias, a może gin nie zauważył ciałka żółtego? Szkoda, że nie mierzesz PTC, sprawdź sobie poziom progesteronu w poniedziałek. Może też tak być, że pęcherzyk nie pękł i szybko się wchłonął (zdarza się). Może by tak cykl stymulowany z CLO + Pregnyl 10000 iu?
Nuuuśka, kurczę, trochę chyba strach stosować CLO+Pregnyl jeśli nie będzie w tym cyklu podglądu :-( Ja chciałam taka strategię - CLO 1 tabletka od 5 do 9 dc a Estrofem 2x1 od 9 do 13 dc :-) Myślę, że warto jednak spróbować z Pregnylem ale to tylko w cyklu, w którym będzie możliwość częstego monitoringu by podać Pregnyl przy wielkości pęcherzyka 20-22 mm. Zobacz co znalazłam odnośnie Pregnylu, może się przydać:
Wait 14 days after a 10,000 IU injection, 10 days after a 5,000 IU injection, or 7 days after a 2,500 IU injection.
Jeśli to będzie cykl z CLO to ziółek bym nie brała, strach jednak stymulować cykl bez USG, może te ziółka za to pić Ł
, podobno poprawiają jakość żołnierzyków. A może ten cykl tylko na ziółkach skoro nie ma szans na monitoring? Albo może monitoring u innego gina i nasz plan? :-) Super, drapak, taki nowoczesny :-)
Dorcia,
Kiraa,
krystianmartin, dzięki kochane, Kaja mega zakatarzona a Krzysiu tylko czasem zakaszle, ja mam katar ale posiłkuje sie Otrivinem i nie ma tragedii :-)
Dorcia, ja chciałam kupić coś takiego
WŁOCHATA NARZUTA 220x210 futerko rewelacja NOWOŚĆ! (3803490355) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. lub takiego
KOMPLET NARZUT na KANAPĘ i FOTELE narzuta NARZUTY (3731376505) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale jakoś wciąż funduszy na ten cel nie uzbierałam :-) Boję się tylko, że to będzie zjeżdżać ze skórzanej kanapy. Dużo zdrówka dla Ciebie kochana, ani mi się waż chorować! :-)
Kiraa, jestem strasznie ciekawa czego dowiesz się na dzisiejszym USG, trzymam mocno kciuki!
Marchew, to przykre, że szef tak traktuje kobiety w ciąży :-( Przecież nie da się w dzień odespać mając dziecko w domu.
gorgusia, dobrze, że nic złego Ci się nie stało.