Hello!
Kiraa,
anias, czekam przebierając nogami na wieści z Waszych USG :-)
anias, zadziałaliście wczoraj? :-)
Nuuuśka, tak porównałam z poprzednimi wykresami i Twoja FL trwała 13-15 dni, średnio 14, może @ wypadnie dopiero jutro i będzie też 14 dni? ...być może odrobineczkę skróciła FL przetrwałość pęcherzyka. Kurcze, faktycznie pech z tym świątecznym okresem :-(, szkoda bo liczyłam znów na pełny monitoring w związku z naszą opracowaną nową strategią :-) Spróbowałabym z połączeniem Estrofem 2x1 + CLO 1 tabletka, skoro Estrofem blokuje wzrost pęcherzyków to musimy dowalić czymś co go stymuluje :-) Też stosowałam te plasterki czy krople specjalnego olejku na piżamkę lub poduszkę, jednak to jest tak silny katar, że prawie nic nie pomaga :-( Wczoraj wyczyściłam porządnie córci nos Fridą (wpsikując roztwór wody morskiej) a na koniec podałam krople, o 1 w nocy był już płacz bo nos kompletnie się zatkał i nie mogła zasnąć. Po nocnym odetkaniu zasnęła dopiero o 3 nad ranem. Dziś jest masakra, kicha co kilka minut a przy każdym kichnięciu gile po pas. Niestety ja też się zaraziłam, drapie mnie w gardle, mam katar i czuję się podle. Mam nadzieję, że to nie będzie wyglądało cały czas tak, że Krzys idzie na 3 dni do przedszkola a potem mamy 2-tygodniowy szpital w domu. O ile takie kaszelki i katarki u Krzysia są już w miarę bezproblemowe to u Kai to jest koszmar - gdy nie może oddychać przez nos to wybudza się i płacze. No to sobie ponarzekałam ;-)
Dorcia, dzięki, te plasterki są super, muszę je koniecznie dziś zakupić :-)
krystianmartin, podaję Ci linka do testów, które ja kupowałam
TEST CIĄŻOWY(10mIU/MI), TESTY CIĄŻOWE -EXPRES! (3743808356) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., przetestowałam ogromną ilość owulacyjnych (ponad 100 sztuk
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
) i ciążowych i przenigdy mnie nie zawiodły.
Matik, nie słyszałam o tym by torbiele powodowały obecność beta hCG, są choroby, które powodują wydzielanie tego hormonu, np. rak kosmówki albo guzy hormonalnie czynne jajnika, są to jednak bardzo rzadkie choroby, zacytuję:
Jedyną sytuacją, kiedy to nie zarodek, a tkanki dorosłego człowieka wytwarzają gonadotropinę, są choroby nowotworowe jajnika lub jądra. Nieprawidłowe komórki mają zdolność do syntezy różnych hormonów, w tym HCG. Nowotwory te są bardzo rzadkie, dlatego sporadycznie zdarza się wykrycie HCG poza ciążą lub u mężczyzny.
U Ciebie ta kreska pojawiła się w rejonie @ więc na pewno ma to jakiś związek z ciążą, może powoli beta opada w Twoim organizmie?