Piranha
Fanka BB :)
Ja tak w mega biegu bo mam tylko 5 minut :-(
Kiraa, kropli mu nie daję, smaruję tylko maścią by mu się lepiej oddychało, u Kai to nie przejdzie bo gdy tylko nie może złapać oddechu przez nos to budzi się i płacze, niestety zaraziła się i ma już mega katar :-(, kupiłam dziś dzieciom syrop z czarnego bzu. W 7 dpo możesz sprawdzić też prolaktynę, TSH. Bierz Acard, B-100 a po potwierdzonej jutro owulce Duphaston![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
gorgusia, na pewno hormony, w ciąży rośnie i estrogen i progesterron a one powodują skrajnie odmiennie stany emocjonalne a tym samym niezłą huśtawkę nastrojów :-)
Nuuuśka, na pewno będzie chciała nadal próbować z CLO bo tak jak piszesz ten lek próbuje się przez kilka cykli. Może nie udawało się przez cienkie endometrium?
Airfix, dużo zdrówka dla Alanka!
anias, WOW, jaki piękny plusik, działajcie dziś bez zastanowienia, to najpłodniejszy dzień cyklu! :-) A kiedy był robiony ostatni negatywny test? Owulacja jest zazwyczaj 24 do 36h po piku LH.
zakręcona, jeśli chcesz zadziałać bardziej dziewczynkowo to zróbcie tą abstynencję, jeśli chcesz zwiększyć maksymalnie szanse na ciążę to zadziałajcie za około 3-4 dni :-)
Matik, testy owulacyjne wychodzą w ciąży pozytywne! Zrób może raz jeszcze ciążowy, może beta wzrosła i stąd plus na teście owu?
Idę odetkać Kai nosek na noc a potem położyć dzieciaczki, buziaki!
Kiraa, kropli mu nie daję, smaruję tylko maścią by mu się lepiej oddychało, u Kai to nie przejdzie bo gdy tylko nie może złapać oddechu przez nos to budzi się i płacze, niestety zaraziła się i ma już mega katar :-(, kupiłam dziś dzieciom syrop z czarnego bzu. W 7 dpo możesz sprawdzić też prolaktynę, TSH. Bierz Acard, B-100 a po potwierdzonej jutro owulce Duphaston
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
gorgusia, na pewno hormony, w ciąży rośnie i estrogen i progesterron a one powodują skrajnie odmiennie stany emocjonalne a tym samym niezłą huśtawkę nastrojów :-)
Nuuuśka, na pewno będzie chciała nadal próbować z CLO bo tak jak piszesz ten lek próbuje się przez kilka cykli. Może nie udawało się przez cienkie endometrium?
Airfix, dużo zdrówka dla Alanka!
anias, WOW, jaki piękny plusik, działajcie dziś bez zastanowienia, to najpłodniejszy dzień cyklu! :-) A kiedy był robiony ostatni negatywny test? Owulacja jest zazwyczaj 24 do 36h po piku LH.
zakręcona, jeśli chcesz zadziałać bardziej dziewczynkowo to zróbcie tą abstynencję, jeśli chcesz zwiększyć maksymalnie szanse na ciążę to zadziałajcie za około 3-4 dni :-)
Matik, testy owulacyjne wychodzą w ciąży pozytywne! Zrób może raz jeszcze ciążowy, może beta wzrosła i stąd plus na teście owu?
Idę odetkać Kai nosek na noc a potem położyć dzieciaczki, buziaki!