reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

nuska telefon super ja nie lubie tych nowych dodtykowych zreszta telefonu w ogole nie uzywam :-Dlezy gdzies i nawet nie wiem gdzie;p

ewelin wspolczuje dolegliwosci ja taka najgorsza ciaze mialam z colinem ale moze przez to ze upaly a teraz nie ,nie wiem ale ta i ciaza z nadia sa najlepsze .ja mialam skurcze w nocy w nogach biore magnez i wszystko ustapilo :/
co do tygodi ciazy to na poczatku mialam mniejsza a teraz mi sie wyrownalo bo to od tych pomiarow zalezy a z nadia to caly czas mialamciaze mniejszabo tak malutka byla

reklama
Nuska,Krystian- myślałam,że się udało... Uda się
zobaczycie.
Doła mam jak wielki kanion... Hormony? Chodzę i płacze. Nikt mnie nie rozumie. Z m na czele. Jedzie na mecz i ma mnie gdzie ś. Masakra....

daria czasem takie najprostsze rzeczy sa najfajniesze :) a wiem, ze ten telefon bedzie jej troche ciezej zniszczyc niz poprzednie :wściekła/y:

Dorcia powiem Ci, ze telefon znalazl Ł. cena tez na prawde super ( 130zł z dostawa ) do tego ma mozliwosc wsadzenia dwoch kart SIM na raz, ma aparat, a jednoczesnie duzy wyrazny ekran i ogolnie prosty w obsludze. Ola telefon dotykowy od razu by zniszczyla to nie na jej raczki :wściekła/y: Jak minelo popoludnie ?? Rozerwaliscie sie ? :)

piranha pojde do Niej w srode i zobaczymy co powie. Ona mi w tym cyklu powiedziala - ze jak teraz sie nie uda, to ona sama nie wie co o tym myslec.Zabrzmialo to tak, jakby ten jednorazowy pelny monitoring byl wszystkim co moze mi zaproponowac :zawstydzona/y: W razie czegos czy myslisz ze moglabym CLO brac na wlasna reke ? tzn sadze ze jak z Nia pogadam to teraz tez bedzie za tym zebym je brala, bo nie wiem czy lekarz po miesiecznej ( udawanej :p ) stymulacji odpuszcza, ale wole byc juz przygotowana. Staram sie do tego podchodzic z duza rezerwa, ale nie bede udawac, ze mnie to nie rusza, coraz czesciej zaczynam zastanawiac sie co jest nie tak, ze tak dlugo sie nie udaje :-( grr..wiecznie pod gorke.

Milego popoludnia kochane !! :*

CZESC KOBIETKI :) Trzymam kciuki za Wasze dwie kreseczki &&&&& Podczytuje Was jak tylko mam chwilkę :) Nie mam kiedy dosłownie napisać, bo non stop od pazdziernika mały jest chory:/ Na ten moment od 1 listopada kaszle non stop, jedzie na antybiotykach, prowadzi go laryngolog i pediatra i nikt nie wie co jest. Jednym słowem mam dość. Już nawet do kardiologa nas wysłali i na echo serca- troszke tam wyszło nie tak, ale jest dobrze :)

Nuuuska napisze Ci wiadomość na priv :) O jeszcze jednej mozliwej przyczynie trudności w zajsciu w ciąże :)

Witam:)

Piranha ale Krzys jest sprytny. Sam sobie zabaweczke wybral zeby mamusi ulatwic sprawe. Ile Twoj synek ma lat?

Kiraa kciuki za jutrzejsza wizyte i usg. Idziemy leb w leb bo ja jutro tez na usg;)

Piranha dzisiaj mam 18dc zrobilam sobie test owulacyjny i zobacz co mi wyszlo, dodam ze w 14dc pecherzyk mial 17mm. Ciekawe kiedy bedzie owu.. Co o tej sytuacji myslisz? ImageUploadedByForum BabyBoom1387133907.107179.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1387133907.107179.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1387133907.107179.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 29
Witajcie :-)
Buuuuuu całego posta mi ...... :wściekła/y::wściekła/y:
Ale mi ten weekend szybko minął :szok:
Wczoraj zrobiliśmy runde po centrum, udało się kupić koszulę jeansową :-)Szukałam 3 miesiące
A dzisiaj pół dnia spędziłam w kuchni z mamą i siostrą Robiłyśmy pierogi Przy okazji wybawiłam się z Lenką Cudowna jest i jak już się śmieje:-D
A terac w dalszym ciągu oglądamy mieszkanka Jutro idziemy obejrzeć jedno

Piranhu tak się zastanawiam nad tym cyklem Wczoraj przeczytałam i moj K też artykuł od Annety i sama teraz nie wiem... W tamtym cyklu abstynencja była 27 dni (moj K jak to usłyszał to powiedział CO :szok: hihi) Wczoraj było sedruszko a owulkę obstawiam na niedzielę za tydzień (czyli byłaby 7 dniowa przerwa ) Chcemy zadziałać w dniu pozytywnego testu W piątek pójdę do gina i zobaczymy co powie Wczoraj po południu ph miałam 4,5 a zaraz po sedruszku 6,5-7 a teraz 4,5-5 Nie zakwaszałam tylko na noc Lactovaginal Teraz się zastanawiam czy zostawić 7 dniową przerwę czy zadziałać jeszcz w tym tygodniu?

Nuuska, Kiraa, Krystianmartin &&&&&&&&&&:-)

Jeszcze nie mogę wrzucić miniatury wykresu a link kopiuje mi z tamtego cyklu :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki

Niuśka krystianmartin trzymam kciuki żeby jednak było wszystko ok

ja w piątek robiłam też test owu i była bardzo słaba kreska dziś zrobiłam owu i są 2 krechy więc bóle spowodowane są pewnie od owu tylko czemu cień kreski na testowym był? jutro zrobię ten ostatni test i jak dalej będzie taka słaba to do lekarza bo coś mi się wydaje i tak jak przeczytałam to jest jakiś rodzaj torbieli która może dawać mylny wynik na teście :cool: a jak mocniejsza to wiadomo co ale nie łudzę się że będzie hm dziwne to wszystko bo owu teraz a mam 7dc hmm rano tempka 37,02 wczoraj 36,78 wcześniej nie wiem a wieczorem trzyma się 36,98od 3 dni bo tak tylko sprawdzałam czyli za wiele nam tempa nie mówi

pozdrawiam

ps, a wiecie że moje dzieci nadal wierzą w Mikołaja :-) powoli ich od 3 lat wprowadzamy że to rodzice ale wcześniej nawet nie chcieli słyszeć o tym w tym roku mówią ze rozumieją ze czasem kupują rodzice bo Mikołaj jeździ tylko do tych najbardziej potrzebujących ale na pewno jest :) i wszystkich swoich kolegów namawiają ze muszą wierzyć :) ale mamy ubaw :)

Ania
piekny test, tylko musisz go robic czesciej niz 1x dobe...

zakrecona
Ty nie mysl ze w tej Twojej koszulce jeansowej dlugo pochodzisz!!!!!!! Niedlugo czeka Ce brzuszek ciazowy :-):laugh2:
kochana ufasz Twojemu K, ze naprawde mial taka przerwe.... Tylko pytam :)

matik
pamietaj, ze w przypadku ciazy testy lh tez moga byc pozytywne......

piranju
jakie leki mam bryc wedlug Ciebie, jak Krzysiu?
mnie bardzo bola jajniki i pachwiny, temp 37,5 i uderzenia gorrraca ..... Zaczyna sie wkrecanie ;))))))

matik
piekne to jest, niech wierza, moj tez wierzy no mlodszy jest ma prawo ;) wlasnie z kumplem obgadujemy zeby sie przebral przyszedl do nas, a my do nich ;))) ale jaja beda ....

Ostatnia edycja:
Kiraa a który to dzień cyklu masz kobetko ????

A ja miałam mieć tydzień wolnego przed świętami a okazało się że idę do pracy....buuuuuuuuuuuuuuu

reklama
Do góry