reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

gorgusia super wiesci, gratuluje :)

piranha ja Twoj wykres znam kochana juz na pamiec :D tylko Twoj to taki bardziej ksiazkowy :-p wszystko pieknie, najpierw nisko, potem spadek a potem hop do gory , u mnie jak zawsze na odwrot, wiec nie nastawiam sie na zbyt wiele niestety :/ jak tylko bede miec wyniki progesteronu dam znac ! :* pisalam eska, kochana od jakiej wartosci powienien byc ? tzn jaka jest dolna granica, min.14 ?

reklama
Piranha - Twoje wyliczenia idealnie się zgadzają :-) Za 3 tygodnie będzie piękne serduszko na usg. Mam powtórzyć progesteron i zrobić szereg innych badań
W poczekalni spotkałam znajoma - dokładnie w tym samym tc co ja :-) Swiat jest mały!

Olcia- wierze w cuda.

Nuuuśka, Twój wykres też jest bardzo ładny, widać, że masz czulszy ośrodek termoregulacji :-D Co do progesteronu to najlepiej gdyby wynosił powyżej 15 ng/ml :tak:, mój w szczęśliwym cyklu w 7 dpo (czyli przed implantacją, nie był to jeszcze progesteron podniesiony przez ciążę) wynosił 18 ng/ml.

Ostatnia edycja:
Nuuuśka przepraszam kochana że się nie odzywam, ale do rana mam w pracy tyle roboty o szóstej wyszłam z domu i jeszcze w pracy siedzę.
Męża poprosiłam by zobaczył do skrzynki czy awizo mamy, bo nas w ciągu dnia nie ma w domu więc na pewno dam znać
Gorgusia cieszę się że wizyta ok i wszystko jest dobrze, na następnej wizycie zobaczysz serduszko i znów się wzruszysz
Nuuuśka jak ja mocno trzymam za Ciebie kciuki i za Krystian też, musi się Wam w końcu udać, nie ma innej opcji

Nuuuśka humor paskudny, poza tym ciągle ziewam, oczy mi łazawia i mam wszystkiego dosyc do tego jestem mega nabuzowana:angry::angry::angry:.
Czy Ty już znasz swój progesteron? A mi dasz znac?
Piranha podopieczny z korepetycji przeżył. Ale powiedziałam mu że dzisiaj jestem jak dynamit o którym rozmawialismy przy okazji glicerolu.. wystarczy zapalnik:szok:.

Gorgusia:-D juuuuupi. Super wieści, tego mi było trzeba:-)

maggie hello:-)
Dorcia co u ciebie?

gorgusia, pokombinowałam z suwaczkami i te suwaczki, w których podaje się jedynie datę ostatniej @ trzeba oszukać i podać, że był to 6 listopad 2013 :-) Dziś masz zaczęty 5t+0d ale suwaczki liczą dni skończone więc podadzą 4t+6d, oto przykład z serwera, na którym ja mam suwaczek (miałam na tym co Ty kiedyś ale w pewnym momencie przestał odliczać i zmieniłam :-), takie ładne te suwaczki, że żałuję, że ja nie mogę sobie takiego wstawić w sygnaturkę :-D):

(wersja unisex :-D)

(wersja girl :-D)

krystianmartin, hahaha, po takim tekście na pewno nie dawał Ci powodów do zdenerwowania :-D

Piranha ja zawsze wychodzę otępiała po korepetycjach. Ale dzisiejszy dzien mnie dobija. Mażę o łozu a tu w piecu trzeba napalić, dzieciom jeszcze kolację zrobić... film obejrzeć:tak:.

piranha jakiez te suwaczki sa przesliczne :-) !! ja tez takie chce :DDD mowisz, mialas 18 ? Dzwonilam do laboratorum i wyniczki maja byc o 18 :happy: czulszy osrodek termoregulacji powiadzasz ? a to dobrze czy zle ? :-D

krystian uuu to niedobrze !!! Zrob cos dla siebie, zeby humorek od razu sie poprawil, i pewnie ze dam od razu znac jak bede miec wyniczki :* !!

maggie mam nadzieje, ze doszlo :tak:

Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie....dziękuję Piranha i Nuuśka !!!
JESTEŚCIE WIELKIE !!!

Baby ( wszystkie baby) co ja bym bez Was robiła ....aaaaa wiem ....poprasowałabym pranie leżące od 5 dni !!!:-D:-D:-D

Oczy niebieskie ale pysznie brzmi to menu !!! PYCHA !!! Szkoda że nie masz w formie elektronicznej...chętnie bym sobie pożyczyła !!!

Maggie Nuuśka co to za "przemyty " he ??? Jeśli to coś słodkiego to i ja poproszę !!!

Krystianmartin....winko na Powera ???

Ostatnia edycja:
reklama
Piranha fajne suwaczki... moze tez kiedys bede mogla je sobie ustawic u siebie.... :-) przed in vitro pierwszy raz zrobilam sobie progesteron tylko nie pamietam ktory to byl moj dzien cyklu i mialam 15 ng/ml wiec to chyba dobry mialam.... :tak:

Ja mam taki sobie humorek, mam lenia, jeszcze taka pogoda ech... a jutro mam dniowke i to 12h... nie chce mi sie isc no ale co zrobic, jak mus to mus....

Do góry