reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka, no to 18-tka będzie dla Ciebie szczęśliwa skoro ja miałam progesteron 18 ng/ml i owulkę 18 dc :-D Co do czułości ośrodka - ani dobrze ani źle, taka uroda :-)

Dorcia, dostałaś maila? Buziaki!!!

Olusia, progesteron 15 ng/ml jest całkiem przyzwoity :tak:, już niebawem wstawisz sobie podwójny suwaczek, może nawet jeden różowy a drugi niebieski, trzymam za to z całych sił kciuki :-)

krystianmartin, ja dziś chcę obejrzeć kolejny odcinek serialu o chemiku "Breaking Bad" :-D, wciągnął mnie :-)

reklama
Piranha trzymam cie kochana za slowo !! i licze na to bardzo...:tak: juz nie mysle o blizniakach ale zeby chociaz jedno bylo.. i juz nie wazne co, ale wazne by bylo zdrowe... !! :-D

dorcia Czy Ty widzisz jaka ja jestem czerwona ???????? Jak burak !! :zawstydzona/y: Przeciez dla mnie to oczywiste ze jak moge to jestem !! Chocby w nocy, ale jestem :*
A maggie przesylalam Luteine, bo mam napoczete opakowanie, ale nie uzywam jej, a maggie potrzebowala wiec czemu nie pomoc :tak: aaaaaaaa i JA CIEBIE BARDZIEJ !! :****

krystian jeszcze godzinka :) Damy rade !

piranha aaaaaaa a jak to sie ma jak ja mialam owulke w 16dc ? :-D

reklama
Nuuuśka, no jak to, 16 (dzień owulki) + 2 (bo Duphaston od 2 dpo) = 18 :-p:-D, musiałam coś wymyślić :-D Super progesteron, 18-tka nadal rządzi i szczęście przynosi :-D

Kiraa, jak tam dzisiejsze testy LH? :-)

Ostatnia edycja:
Do góry